Bildirim
Vestel Venüs 5040 batarya değişimi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yani 3000 mahlık batarya dan zaten fazla bir şey beklenmemesi gerektiğini alan kişi bilmeliydi sürekli şarj biticek bu sefer sürekli şarjda bekliyeceksin bu sefer batarya patates olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam da babam almış (5040i) fazla telefonlarla arası yok ve zaten evde kardeşlerim kullanıyor sürekli şarjda durduğu için birazda olsa en azindan günde 2 defadan fazla sarj olmamasini istiyorum. O yüzden dedim 5580in bataryasi olurmu. bu arada 5040in bataryasi 2200 civarlarında.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Batarya değişimi telefonu kötü etkiliyor mudur acaba ıphone da batarya ömrü pek uzun olmuyor ya tabi sarjdayken çok kullanıyoruz o bakımdan çok sorun oluyor ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merak ettim bu konuyu deneyen var mı ? :) 5040 a başka batarya, acaba nasıl olur.
-
valla tecrübe etmeden telefon rahmetlik oldu. -
Bizdede 5020 turkcell var onun değiştşrdik ama yine öldü batarya eğer telefon çokerse diyede elimde bulunsun diye rom arıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X