Şimdi Ara

Vestel Venus E5 899 28 Mayis A101 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
5.601
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vestel le hiçbir alakası olmayan, Devlet Memuru olarak görev yapan biri olarak yazıyorum.

e5 kullanan ve öncesinde 2 Venus kullanan biri olarak yazıyorum. Bence parasını hak eden bir cihaz. gerek öncekiler, gerekse şimdiki kullandığım cihaz, parasının karşılığı. çok fazla bir beklentisi olamyanlar için gerçekten güzel cihaz. Özellikle E5 gerçekten güzel.

Bundan önce V3 5580 modelini kullanıyordum. Garanti bitimine birkaç ay kala arıza verdi, onu alıp yerine E5 i hiçbir ücret almadan tarafıma verdiler.

Başka yerde de yazdım. Eşime Samsung J7 pro aldık. 6-7 ay sonra ekranda mor bir iz belirdi, sonunda ekranı kapladı. gittik ekran değiştirdik. 500 tl para verdik. birkaç ay sonra o da aynı oldu. .garanti açısından Vestel, Samsung dan daha üstün. Başka markalar hakkında yorum yapamam. ben kullandığım telefonları yazdım.

Kullanıp yorum yazana saygı duyarım ama kullanmayıp çöp demek bana mantıklı gelmiyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: h.t.1357

Vestel le hiçbir alakası olmayan, Devlet Memuru olarak görev yapan biri olarak yazıyorum.

e5 kullanan ve öncesinde 2 Venus kullanan biri olarak yazıyorum. Bence parasını hak eden bir cihaz. gerek öncekiler, gerekse şimdiki kullandığım cihaz, parasının karşılığı. çok fazla bir beklentisi olamyanlar için gerçekten güzel cihaz. Özellikle E5 gerçekten güzel.

Bundan önce V3 5580 modelini kullanıyordum. Garanti bitimine birkaç ay kala arıza verdi, onu alıp yerine E5 i hiçbir ücret almadan tarafıma verdiler.

Başka yerde de yazdım. Eşime Samsung J7 pro aldık. 6-7 ay sonra ekranda mor bir iz belirdi, sonunda ekranı kapladı. gittik ekran değiştirdik. 500 tl para verdik. birkaç ay sonra o da aynı oldu. .garanti açısından Vestel, Samsung dan daha üstün. Başka markalar hakkında yorum yapamam. ben kullandığım telefonları yazdım.

Kullanıp yorum yazana saygı duyarım ama kullanmayıp çöp demek bana mantıklı gelmiyo.
    Ben de ailemde herkese Vestel V7 aldım. Gayet memnunuz. Ben her şeyde yerli malı almaya çalışıyorum. Paramız içerde kalsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Civardaki 5 a101'e de baktim bulamadim. Geldigi gün tukenmis. Keske bulabilseydim. Tam bir fiyat performans ürünü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanki bütün zamları Vestel yaptırdı. Geçtiğimiz günlerde yine vergi zammı geldi, o da mı Vestel'in suçu. Öğrenmişsiniz bir argüman sürekli aynı şeyler.
    Sorun yaşadığınız zaman yenisini gönderiyorlar, servis ağı çok iyi.
    Bu fiyata Samsung a01 vermiyorlar.
    ÇÖPmüş, verdiğin paraya bak, sen de FAKİRsin.
    Vestel'in ilk telefonlarını (V3 serisi) 500 liraya 3 kuruşa alıp da karalayanlar bir bitmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akkanatçı A kullanıcısına yanıt
    Dolar fiyatlarını ve özelliklerini karşılaştır. Ondan sonra konuş. Sabah akşam kahvede evde ahaber izleye izleye beyniniz yumuşadı sizin. Düşünmekten korkmayın bu kadar.

Adam fakirsin çöp telefona razı gel diyor. Aynı fiyata xiaomi var, daha iyi özellikleri. Vergi bi geliyor çöp telefon aynı fiyat. Fakirsen ne verirlerse onu alacaksın diyor yani. Sizi bu zihniyetinizle yıllardır sömürdüler. Kula kulluk etmekten bıkmadınız. Destekleyin yine ama arada bir eleştirin be kardeşim. Bu nasıl bir kölelik psikolojisidir?

• 1bin tl altinda sadece vestel general mobile kaldi. 2bin tl altinda adamakilli model kalmadi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estranged.

Dolar fiyatlarını ve özelliklerini karşılaştır. Ondan sonra konuş. Sabah akşam kahvede evde ahaber izleye izleye beyniniz yumuşadı sizin. Düşünmekten korkmayın bu kadar.

Adam fakirsin çöp telefona razı gel diyor. Aynı fiyata xiaomi var, daha iyi özellikleri. Vergi bi geliyor çöp telefon aynı fiyat. Fakirsen ne verirlerse onu alacaksın diyor yani. Sizi bu zihniyetinizle yıllardır sömürdüler. Kula kulluk etmekten bıkmadınız. Destekleyin yine ama arada bir eleştirin be kardeşim. Bu nasıl bir kölelik psikolojisidir?
    Vestel kullanan her kişiyi malum partili zanneden biri olduğunu bilsem sana cevap vermezdim. Özür dilerim, kusura bakma.
    Kimin çocuğuysa yazık la..

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Evet o yüzden dolar fiyatlarını karşılaştır yazdım. yani vergisiz fiyatları. Vestele de vergi gelse anlicam. Bi tek yerli(!) telefonlara gelmiyor bu vergi. Sonra da vestelin ne suçu var diyo.

Ortamlarda dışlanmamak için muhalif takılan ama özde sonuna kadar reisçi tip.

• quote:

Sırf hükümet ile yakın diye de eleştirdiğini anlamış olduk. Kendini çabuk ele verdin.
    Senin kafada hükümet = Vestel herhalde.

• quote:

Ortamlarda dışlanmamak için muhalif takılan ama özde sonuna kadar reisçi tip.
    Telefonu Letgo'ya koydum. Venüs'ü satıyorum. En koyu muhalif olduğumu kanıtlamak için hangi markayı almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akkanatçı -- 3 Haziran 2020; 0:50:27 >
    Çin ile aramız iyi bu aralar xiaomi alma. iphone alabilirsin koyu muhalif olmak için.

• Xiaomi mi5 arızalandı karşımda muhatap bulamadım anakart arızası ile kaldım. Vestel de böyle olmuyor en azından gerçek garanti süreci var

• quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Bu mesaj silindi.
    Aynen katılıyorum bunların artık beyinleri uyuşmuş,geçen burda tartışıyolardı yine, tabiki milli yerli diye destekleyeceklerini,neyse bir araştırdım Vestel telefonun sadece kutusunu burda üretmiş,diğer her şeyi Çin de ürettirmiş..yani o yüzden uğraşmayın ne deseniz boş

• quote:

Orijinalden alıntı: akkanatçı

Sanki bütün zamları Vestel yaptırdı. Geçtiğimiz günlerde yine vergi zammı geldi, o da mı Vestel'in suçu. Öğrenmişsiniz bir argüman sürekli aynı şeyler.
    Sorun yaşadığınız zaman yenisini gönderiyorlar, servis ağı çok iyi.
    Bu fiyata Samsung a01 vermiyorlar.
    ÇÖPmüş, verdiğin paraya bak, sen de FAKİRsin.
    Vestel'in ilk telefonlarını (V3 serisi) 500 liraya 3 kuruşa alıp da karalayanlar bir bitmedi.
    Vestel, tekin acar bunlar hepimiz öncüleri olmuştur. Tabiki daha öncüsü de devlet. Malum kayıt ücreti 2000 TL ye dayanmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Aynen katılıyorum bunların artık beyinleri uyuşmuş,geçen burda tartışıyolardı yine, tabiki milli yerli diye destekleyeceklerini,neyse bir araştırdım Vestel telefonun sadece kutusunu burda üretmiş,diğer her şeyi Çin de ürettirmiş..yani o yüzden uğraşmayın ne deseniz boş

Alıntıları Göster
    nereden araştırdınız facebook grubunuzdan mı :D

iphone ne kadar amerikansa vestel de o kadar Türk malı

zaten yerli malı tartışmaya açık bir şey değil kanunla düzenlenmiş, kuralları belli. Belirli bir yüzdenin üstünde parçası yerli ise yerli malı denir ve vestel bu şartı karşılıyor %50'den fazlası yerli üretim. Sırf kasası değil.

Bilginizin olmadığı konularda yorum yapmayın susun da bari rezil olmayın.

Ama sizin gibi bilinçsiz insanlara da tam olarak böyle hükümet yakışır. Milletin bir tarafına koyacağız diyen firmalara tek kelime etmeyin ama ülkeye katma değer sağlayan firmaları yerden yere vurun :D bravo

Aynen vestel çöp knk çinden getirip uhuyla yapıştırıolar :DD

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.