Şimdi Ara

Vestel Venus E5 899 28 Mayis A101 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
5.601
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Estranged.

Dolar fiyatlarını ve özelliklerini karşılaştır. Ondan sonra konuş. Sabah akşam kahvede evde ahaber izleye izleye beyniniz yumuşadı sizin. Düşünmekten korkmayın bu kadar.

Adam fakirsin çöp telefona razı gel diyor. Aynı fiyata xiaomi var, daha iyi özellikleri. Vergi bi geliyor çöp telefon aynı fiyat. Fakirsen ne verirlerse onu alacaksın diyor yani. Sizi bu zihniyetinizle yıllardır sömürdüler. Kula kulluk etmekten bıkmadınız. Destekleyin yine ama arada bir eleştirin be kardeşim. Bu nasıl bir kölelik psikolojisidir?

Vestel kullanan malum partili mi oluyor ahahaha :D

Vallahi sizin gibi kitleye böyle hükümet yakışır az bile yapıyorlar. Milletin bir tarafına koyacağız diyip gerçekten de koyan, yüzlerce milyon liralık vergi borçları tek kalemde silinen ülkeye tek kuruş katma değeri olmayan yandaş firmalara tek kelime etmezsiniz, sağdan soldan duyup bu ülkeye bir şeyler katan Atatürk değerlerine bağlı firmaları yerden yere vurursunuz.

Aynen zaten çinden getirip uhuyla yapıştırıyorlar :D aynennn

yahu elinizin altında internet var araştırmaktan bu kadar mı acizsiniz?

neyse ya kime ne anlatıyorsak adam vestel kullanan malum partilidir diyor jdfsdklfsdlk iq 999 link atıcaktım vazgeçtim

• XPoseidonXTR @
    Az delikanlı ol önce, mesajı yaz sonra da beni blokla güzel kafaymış, gerçi,iphone ile vesteli aynı kefeye koydun ya..sana verdiğim cevaba bile acırım..ama senin gibileri de bi şekilde sağmaları gerek tabi..haklısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 11 Haziran 2020; 19:33:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöpçüler için yazıyorum. Lütfen piyasadaki telefonların fiyatına bakın , sonrada bu telefonun fiyatına bakın. Tamam vestel çöp anladım ama bu fiyatada daha iyi alternatifler gösterebilirseniz sevinirim. Bu fiyata telefon bile yok.
    www.vatanbilgisayar.com
    GENERAL MOBILE GM9 GO TEK SIM AKILLI TELEFON GÜN DOĞUMU - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/general-mobile-gm9-go-tek-sim-akilli-telefon-gun-dogumu.html

şu çöp telefona 1500 lira istiyorlar.

• Vestelin garanti anlaminda samsungu ezdigine bende kalibimi basarim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vay arkadaş, adamlar çöp möp derken 1,5 ayda fiyat ikiye katlamış
    1500 den aşşağı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cesare Pevase

Bak kardeşim yukarda 5 adet vestel telefon kullandığımızı söyledim, senelerdir de kullanıyoruz. Sen bana vestel ceosu apple kullanıyor diyorsun, ne biçim bi savunma bu???

Al xiomi ceosu da apple kullanıyor, yaptığın yorumun zerre mantıklı bir tarafı yok, kudurup durun anca. Vergi muhabbetine gelince de. Vestele de verilen para değmez, xiomi ye de, apple da başka telefonlarada.. Bu ülkede teknolojik aletlere verdiğiniz hiçbir para değmez

Bu da Huawei ceosu
    En son Zorlu Holding'te Venüs harici telefon kullanmak yasaktı. İmkansız Ceo'sunun başka cihaz kullanması.

• zamanında çöp diyenler şimdi bulsa bu fiyata 3-5 tane alır
  • bedava verseler almam. vestel'in yavaş telefonlarını kullanmak sinir bozar, almayın/aldırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn1905

bedava verseler almam. vestel'in yavaş telefonlarını kullanmak sinir bozar, almayın/aldırmayın.
    bedava mezar verseler içine girersin, bu telefonu mu almayacaksın :) Antutu puanı fena değil, özellikle yaşlılar için çok iyi telefon 3 gb ram var. İşlemci iyi sayılır
  • srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    Fanboy diyeceğimde Vestel in Fanboyu ney la
    Bunlara yazdırıyorlar işte 2 kuruş verip. Sponsor Vestel konuları açan ablada var mesela. Forumda eski hesaplı üyelerden bazılarından duydum. Para karşılığı konu açıp yorum yapan adamlar var sıcak fırsatmış gibi.Körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı...
    Sırf bu sitedeki şikayetler bunlar. Gerçek hayatta sorun yaşayan bunun kaç katı Allah bilir...
    www.sikayetvar.com
    Vestel Venüs Şikayet ve Kullanıcı Yorumları - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/vestel-venus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 13 Temmuz 2020; 22:54:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tekadamm

bedava mezar verseler içine girersin, bu telefonu mu almayacaksın :) Antutu puanı fena değil, özellikle yaşlılar için çok iyi telefon 3 gb ram var. İşlemci iyi sayılır

Alıntıları Göster
    kişi kendinden bilir işi derler. sen ve çevrendeki kişilerden biri değilim. bedava verseler almam diyorsam almam. kamiloviç
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne87

Fanboy diyeceğimde Vestel in Fanboyu ney la
    Bunlara yazdırıyorlar işte 2 kuruş verip. Sponsor Vestel konuları açan ablada var mesela. Forumda eski hesaplı üyelerden bazılarından duydum. Para karşılığı konu açıp yorum yapan adamlar var sıcak fırsatmış gibi.Körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı...
    Sırf bu sitedeki şikayetler bunlar. Gerçek hayatta sorun yaşayan bunun kaç katı Allah bilir...
    https://www.sikayetvar.com/vestel-venus
    hocam bunlardan her yerde var, çok takmamak lazım. bunların tabuları, olmazsa olmazları yok. nerede para, git bunları orada ara :)

• Vestel telefon, satın alana kadar garantili, onun haricinde fiyat olarak alınabilir, son zamlardan sonra.

• elektronikte tercih etmemek lazım, daha bir yıl olmadan vestel led tv nin hoparlörlerinden ses cızırtılı geliyor

• İyide şikayetvar, adı üstünde şikayeti olan yazıyor. Hangi markayı yazarsan yaz binlerce şikayetle karşılaşırsın.

Para karşılığı meselesini bilmiyorum. Şu ana kadar vestel telefon kullanmadım. Yarın 899 a e5'i bulabilirsem bu fiyata kaçırmam.
  • Not: ben bu konuyu para karşılığı açmadım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.