< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Vestel almam aldırmam bu vergilerin baş sorumlusu bu firma.
|
VESTEL ÇÖP Forever
|
Bundan sonra asla vestel ürünü almam. Kaliteli ürün ithal edip satmaktansa eldeki çöp ürünleri satmaya çalışıyorlar ve kimse almayınca diğer markalar alınmasın diye vergileri yükselttiriyorlar zorla. Piyasayı mahvettiler.
Şu satılan ürün mesela şu piyasada çok iyi fiyat. İhtiyacım da var telefona ama asla gidip almam. İsterlerse 3000 liralık muadili olan ürünü 1000 liraya satsınlar umrumda değil bundan sonra. |
Vestel le hiçbir alakası olmayan, Devlet Memuru olarak görev yapan biri olarak yazıyorum.
e5 kullanan ve öncesinde 2 Venus kullanan biri olarak yazıyorum. Bence parasını hak eden bir cihaz. gerek öncekiler, gerekse şimdiki kullandığım cihaz, parasının karşılığı. çok fazla bir beklentisi olamyanlar için gerçekten güzel cihaz. Özellikle E5 gerçekten güzel. Bundan önce V3 5580 modelini kullanıyordum. Garanti bitimine birkaç ay kala arıza verdi, onu alıp yerine E5 i hiçbir ücret almadan tarafıma verdiler. Başka yerde de yazdım. Eşime Samsung J7 pro aldık. 6-7 ay sonra ekranda mor bir iz belirdi, sonunda ekranı kapladı. gittik ekran değiştirdik. 500 tl para verdik. birkaç ay sonra o da aynı oldu. .garanti açısından Vestel, Samsung dan daha üstün. Başka markalar hakkında yorum yapamam. ben kullandığım telefonları yazdım. Kullanıp yorum yazana saygı duyarım ama kullanmayıp çöp demek bana mantıklı gelmiyo. |
Dolar fiyatlarını ve özelliklerini karşılaştır. Ondan sonra konuş. Sabah akşam kahvede evde ahaber izleye izleye beyniniz yumuşadı sizin. Düşünmekten korkmayın bu kadar.
Adam fakirsin çöp telefona razı gel diyor. Aynı fiyata xiaomi var, daha iyi özellikleri. Vergi bi geliyor çöp telefon aynı fiyat. Fakirsen ne verirlerse onu alacaksın diyor yani. Sizi bu zihniyetinizle yıllardır sömürdüler. Kula kulluk etmekten bıkmadınız. Destekleyin yine ama arada bir eleştirin be kardeşim. Bu nasıl bir kölelik psikolojisidir? |
cinde 50-60 usdlık teller...burada malesef en uygunu bu:(
|
bedava mezar verseler içine girersin, bu telefonu mu almayacaksın :) Antutu puanı fena değil, özellikle yaşlılar için çok iyi telefon 3 gb ram var. İşlemci iyi sayılır
|
Vestelin garanti anlaminda samsungu ezdigine bende kalibimi basarim
|
İyide şikayetvar, adı üstünde şikayeti olan yazıyor. Hangi markayı yazarsan yaz binlerce şikayetle karşılaşırsın.
Para karşılığı meselesini bilmiyorum. Şu ana kadar vestel telefon kullanmadım. Yarın 899 a e5'i bulabilirsem bu fiyata kaçırmam. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 26 Mayıs 2020; 19:55:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|