Şimdi Ara

Vestel Venus Kullanıcıları Kulübü (Venus V1/Venus V3) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
2.678
Cevap
25
Favori
235.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim, her kutudan arka renkli kapak çıkıyor mu?
  • Rica ederim... Her kutudan fazladan bir kapak çıkıyor biri beyaz (beyaz olanlar için) diğeri turuncu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anakondapower

Teşekkür ederim, her kutudan arka renkli kapak çıkıyor mu?

Evet cikiyo

• Siyah olanlarda ne renk çıkıyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: anakondapower

Siyah olanlarda ne renk çıkıyor acaba

Bilgim yok Maalesef

• yoğurt kullanıcısına yanıt
    yüklediğiniz resmi S image yaparsanız iyi olur
  • Turkcell den araştırıyorum, eşime pek anlamıyor telefondan. 250mb Turbo paketi yeterli diye düşündüm.
    Başka türlü satın alabilecek durumum yok, banka kredisi bana çıkmıyor. telefon faturasını her türlü kullanabiliyorum vergide.
    Casper VIA5: 86tl (12ay) 1032tl
    Vestel 5.5V : 91 tl (12ay) 1092tl
    T50 93tl. Asus z5 yok henüz. Diğerleri felaket zaten. Ne dersiniz? Vodafone'u incelemedim henüz....
  • DOnanım olarak birbirlerine yakın ürünler fakat ekran boyutu açısından venüs daha avantajlı duruyor.Daha büyük ekran aynı fiyat.Ayrıca şimdiye kadar verdiği güncellemelerle beni memnun etti.
  • Arkadaslar fotoğraflar için üzgünüm beceremedim. Bu arada yakında yeni güncelleme yolda... cevapsız çagrılar kilit ekranında detaylı bilgi şeklinde olacak, yetişirse birkaç gömülü uygulama, batarya kalibrasyonu, arama yaparken kişilere daha kolay erişim, tl simgesi ve daha ergonomik klavye vs... Ayrıca önerisi olan varsa paylaşsın iletebilirim...

• yoğurt kullanıcısına yanıt
    Bende gecen gun aradim mh'ni batarya kalibrasyonu ve kara liste uygulamasi tarzinda uygulama talebinde bulundum istenmeyen sms ve telefon gorusmeleri icin taleplerimi aldiklarini soylediler. Fakat guncellemeler icin tarih veremeyeceklerini soylediler. Vestel'dn memnunum dogrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: go-suto

Turkcell den araştırıyorum, eşime pek anlamıyor telefondan. 250mb Turbo paketi yeterli diye düşündüm.
    Başka türlü satın alabilecek durumum yok, banka kredisi bana çıkmıyor. telefon faturasını her türlü kullanabiliyorum vergide.
    Casper VIA5: 86tl (12ay) 1032tl
    Vestel 5.5V : 91 tl (12ay) 1092tl
    T50 93tl. Asus z5 yok henüz. Diğerleri felaket zaten. Ne dersiniz? Vodafone'u incelemedim henüz....

Hocam bayan kullanacaksa t50 daha hafif ve kibar bir telefon.tavsiye ederim.

• Bir sonraki güncellemede ; fm radyo ve 3g ile (hat üzerinden) görüntülü konuşma özelliği eklenmeli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5' modelliklerden babam 2 tane sipariş vermiş 1 aya gelir herhalde telefon personel indirimiyle 500 lira normalde 650 sanırım. 2-3 hafta kullanırım memnun kalmazsam Htc'ye döneceğim
  • s400lü cihaz 900 lira
  • Bu vestel tam bir kaldirim alti uretici....evet gelistirdigi telefonlar Alcatel lisansiyla uretiliyor...alcatel mobil bolumu....TCL yani cin devletine satildi..telefonun anten dizimine bskin...ayni tcl...menu tasarimi+kameranin kalitesizligi TCL...eski bir alcatel kullanicisi olsrak soyluyorum...alcatel sadece gorusturur+direk konusmayi kaydeder...ama yazilim+kamera+pil berbattir

• aslında 1 gb ram yetebilir bir telefona çoğu 2gb hatta 3gb telefonlarda o kadar çok gereksiz uygulama var ki belleğin yarısından faydalanmak imkansız vestelde salak salak gereksiz uygulama doldurduysa geçmiş olsun
  • Merhaba arkadaslar, yaklasik 15 gunluk VENUS 5.0 V sahibiyim ozet olarak henuz bir problem yasamadim,2 kez guncelleme aldim destek verildiginide goruyorum yani su anda memnunum. 2-3 yillik omru boyunca en az 4-5 kez yere dusurdugum bir cep telefonuna 2-3 bin Lira lar vermek benim gorusume ve butceme uygun degil 600-700 TL araliginda F/P orani iyi telefonlar satin almak istiyorum ayni zamanda teknoloji yenilemesi yonundende 2-3 yilda bir telefon yenileme ihtiyaci duyuyorum bundan dolayi her seferinde bu paralari yurt disina veriyoruz bu nedenle (hedefi % 60 oraninda yerli parca kullanmak olan)yerli ureticimiz VESTEL e destek olmak ulkemizde bilgi birikimine destek olmak(bir sonrakinde daha iyilerini uretebilmesi ) icin bu telefonu aldim belki islemcisi ve ram i biraz dusuk olabilir ama orta seviyede teknoloji ile ilgili bir turk vatandasinin aradiklarini hemen hemen verebiliyor olmasi yeterli ancak bu telefonu bir cok olumsuz yorum yapan yabanci marka severlere ragmen satin alarak VESTEL e destek olan kullanicilarada en kucuk problemde destek olunmasi gerektigine inaniyorum ,VESTEL ilgililerinden benim de bir talebim olacak ,telefonlarin KULLANMA TALİMATLARINI web sitesinde pdf vs formatinda yayinlayabilirlerse kullanicilar icin kolaylik olacaktir.bunun disinda kilif ,yedek pil gibi aksesuarlarida kisa surede piyasaya surebilirlerse memnun oluruz. bu arada yukarida bir arkadas sormus onu yanitlayayim benim telefonum siyah ve kutusundan pembe renkli kapak cikti.Problem ve onerilerimizi paylasabiliriz.
    Satin alanlara hayirli olsun.

• blackhorse B kullanıcısına yanıt
    merhaba arkadaşım. ben de bu 5.0v modelini alma eğilimindeyim. ama kafama takılan bazı şeyler var. çünkü ilk kez akıllı telefonum olacak nasip olursa.. :) akıllı telefonu olan arkadaşlardan edindiğim bilgiye göre 1,2ghz işlemci yavaş diyorlar, internette gezinme, video izleme,resim izleme, facebook da gezinme vs. hız yönünden senin izlenimlerin nelerdir? bir de pil durumu, 5'' ekrana göre pili düşük gibi duruyor, bu konuda izlenimlerin neler? genel olarak memnun olmadığın yönleri neler?
    asus zenfone 5 var, bununla arasında 100tl oynuyor, bu da şeçeneklerim içinde... yanıtlarsan memnun olurum..
  • Masaüstünü nasıl tekli yapacagız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha açık yazarmisiniz tam olarak anlamadım...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.