Şimdi Ara

Vestel Venus V3 5580 kutu açma ve ilk izlenim videosu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
3.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vestelin kendisi neyki telefonu ne olsun.. Yeni aldığımk dev ekrn tv de arızalı çıktı. ondan önce aldığım full hd tvde arıza yapmıştı alır almaz. İnanın arayıp servis istemeye bile tenezzül etmiyorum öyle isteksizim bu vestelden

• vestel servisinde staj yerim ve ustalar patron yokken ürünlere hiç bir işe yaramaz diyorlar vardır bir bildikleri gerçi telefona biz bakmıyoruz ama tv beyaz var bizde.

• quote:

Orijinalden alıntı: safkan34

Cep telefonu proföserleri derneğine üye veya rakip şirketlerde çalışan ve sırf Çöp yazıp çıkan sevgili Dostlar ;
    Baştan yazayım bende bir Vestel çalışanıyım. Sonra aha Vestel trolleri bastı demeyin. Öyle okuyun yazdıklarımı.Siz maşallah işlemcinin kaç takla attığına kadar bilenlersiniz sizinle aşık atma derdinde değilim :)çarpılırım biliyorum.
    Ancak bir kaç tavsiyem , sorularım ve iki çift lafım var.
    Öncelikle ; Dünya 'da 4. sanayi devrimi savaşlarında neler oluyor , Manisa'da kaç bin kişi evine ekmek götürüyor , milli savunma sanayinde neler oluyor?
    diye bir araştırın lütfen.
    Bu telefon yerli değil , orası yabancı burası çin'li, şurası bilmem ne diye ezbere yorum yapıyorsunuz da Apple %100 Yerli mi be kardeşim? Nerede üretiyor , ürettiriyor ? Samsung 'un tarihini bir araştırın , nasıl gelmiş , ne yapmış? Nasıl üretmiş? Nereden başlamış?
    O çok meth ettiğiniz Çin 'li markaların köprü altında üretilen telefonlarının arkasına kendi markasını yazıp al sat yapınca daha mı iyi oluyor? (ağir abi Çin'lileri kastetmiyorum onlar kendilerini biliyor)
    Avrupa'nın 4 'de bir Tv pazarına ihracatı kim yapıyor?
    Donanım işi bitti , bu işin geleceği yazılımda diyen sivri zeka Türk mühendisler şuan nerede? ( beyin göçlerine ithafen yazdım derindir biraz herkes anlamaz)
    Bırakalım artık şu Ezik psikolojisini.
    Yıllarca garibanın emeğini sömürüp , üretmeden zengin olup , teknelerinde viskisini yudumlayıp sonra bu Vatana ihanet edenler bu davayı anlamaz.
    Anlamayanlar ile işimiz yok da gölge etmeyin be kardeşim, işimize bakalım.
    Güvenin , inanın , destek olun , bir gün hep beraber en iyisini üretelim , satalım , hep beraber kazanırız. Biz görmesek belki torunlarımız görür ha...
    Belki bir gün dünyanın en büyük kargo firması %100 Türk malı üretilen milli dron'lar ile BİZ oluruz ha. ;)
    Yazdıklarıma çok sallamayın , okuyacak vaktim yok. Yazıp kaçıyorum, malum çalışıyoruz , çok iş var !
    Sevgiler,

Değerli safkan34

Sıfırdan yerli ürün üreteceğim bu da son derece kaliteli olacak diyecek bir şirket olmaz zaten. Bu yerli değil ya da yok şunu yapamıyor bu yok" gibi eleştir de çok doğru olmaz. Bu ürünleri 20 yıldır üreten firmalar ile yeni başlayan arasında tabiki fark olacak.

Benim vestele kızmamın nedeni ucuz telefon üretemeyip hükümete "cep telefonlarına vergi koy" diye baskı yapması bunu başarmasıdır. Vestel kalitesiz düşük işlemci sevitelerinde bile üretimi pahalıya maa letmiş.

Sonuç 1 : Vestel ürün satacak diye biz telefona fazladan vergi ödüyoruz.

Bir de başkalarının viski yudumladığından tekne sahibi olmasından, garibanın emeğini sömürmesinden bahsetmişsin. Yüzlerce işçisini krizi bahane edip çıkaran ve kriz bize yaradı diyen bir şirketin garibanın emeğini sömürmediğini söyleyemezsin herhalde.

Sonuç 2 : Herşeye rağmen o şirette çalışıp bir üretim yaptığınız için elleri öpülesi birisiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Orijinalden alıntı: FatihAsl

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Vestel/casper Vs alma aldirttirma.. zamanında bu firmaların el altından hükümetler görüşmeleri yüzünden şu anda ithal telefonları kat ve kat pahalıya alıyoruz.. ben her zaman çevremi bu markalardan özellikle uzak tutmaya çalışıyorum. Hele de vestel in tost makinesini dahi evime sokmam..

Dolar arttı vergi artmadı canım. Elektronikten alınan vergi ve trt vergisi hala aynıdır.

Aklınıza sokun şunu.

Sen hangi ülkede yaşıyorsun. TRT vergisi arttı ve artık radyo olmasa bile tüm telefonlardan kesiliyor. Ayrıca dizüstüne filan da eklediler. Üstüne bir de belediye vergisi evet yanlış okumadınız belediye vergisi gelmek üzereydi geldimi takip etmiyorum artık. Hatta yılbaşından sonra baz vergi artışı geliyor. Ucuz telefonlara daha da fazla olacak şekilde 1 liralık telefon bile yaklaşık 300 liradan aşağı olmayacak.

TRT vergisi artsa bile Vestele de artar. insan biraz araştırır

Kardeş adam TRT vergisi artmadı yazmış ona istinaden yazım. Vestelde artmaz mı dedim?

Arkadaş, sen daha önce yazdığın şeyleri unutuyorsun galiba demişsin ki "zamanında bu firmaların el altından hükümetler görüşmeleri yüzünden şu anda ithal telefonları kat ve kat pahalıya alıyoruz" demişsin. yorumların ya tutarlı olsun yada yanıldım de daha fazla rezil olma.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Vestel/casper Vs alma aldirttirma.. zamanında bu firmaların el altından hükümetler görüşmeleri yüzünden şu anda ithal telefonları kat ve kat pahalıya alıyoruz.. ben her zaman çevremi bu markalardan özellikle uzak tutmaya çalışıyorum. Hele de vestel in tost makinesini dahi evime sokmam..

Dolar arttı vergi artmadı canım. Elektronikten alınan vergi ve trt vergisi hala aynıdır.

Aklınıza sokun şunu.

Sen hangi ülkede yaşıyorsun. TRT vergisi arttı ve artık radyo olmasa bile tüm telefonlardan kesiliyor. Ayrıca dizüstüne filan da eklediler. Üstüne bir de belediye vergisi evet yanlış okumadınız belediye vergisi gelmek üzereydi geldimi takip etmiyorum artık. Hatta yılbaşından sonra baz vergi artışı geliyor. Ucuz telefonlara daha da fazla olacak şekilde 1 liralık telefon bile yaklaşık 300 liradan aşağı olmayacak.

TRT vergisi artsa bile Vestele de artar. insan biraz araştırır

Kardeş adam TRT vergisi artmadı yazmış ona istinaden yazım. Vestelde artmaz mı dedim?

Arkadaş, sen daha önce yazdığın şeyleri unutuyorsun galiba demişsin ki "zamanında bu firmaların el altından hükümetler görüşmeleri yüzünden şu anda ithal telefonları kat ve kat pahalıya alıyoruz" demişsin. yorumların ya tutarlı olsun yada yanıldım de daha fazla rezil olma.

?

• Arayüz 2011'den kalma gibi.
  • Vestel ve yerli şakşakçılarına soruyorum neden başbakan Cumhurbaşkanı bakanlar bu vestel in telefonu nu değil de Apple ı Samsung ü vs kullanıyor.

Daha kendi ülke yöneticilerine bile benimsetememiş firma vatandaşa laf ediyor neden destek olmuyoruz diye.

Vestel in patronu zorlu bile kamera gördünmü cebindeki Venüs ü yokken ıphone ü kullanıyor ama bazıları vestelin maaşlın avukatı gibi savunuyor.

Bu firma ne zaman ki bir Samsung bir Apple bir LG ve diğer Çinli markalar gibi ses getiren ya fiyat yada donanım olarak dikkat çeken ürün yapar o zaman bu halk onu ekmek gibi alır

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel telefon ne la telefonsuz gezerim bunlardan cihaz almam
  • Bu cihazda kullanılan kamera sensörü nedir, bilen var mı?
  • Xiaomi diye zırvalananlar var. Türkiyeye geldide biz mi almadık? Bir de yerli olarak bakmak lazım. At gözlülüğe gerek yok.
  • PrestigeMan kullanıcısına yanıt
    bayadir hepsiburada n11 gibi siteler girmediniz sanirm.

ithalatcilar getiriyor artik

mi4c 650 tl den bulunuyor daha ne olsn

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli olarak bakmak lazım diyorum gm i örnek verdim. Siteden hiç bi zaman ürün almadım almamda güven vermiyor. Ha bu arada gm ve vestelde ne kadar yerli oda tartışılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrestigeMan -- 18 Aralık 2016; 17:56:33 >
  • Vestel her konuda bir tık geriden geliyor ürettiği her üründe daima eksiklikler hissediliyor milliyetçi duygularla tüm beyaz eşyalarımı vestelden aldım ama hiç birinden memnun değilim randıman alamıyorum bir daha vestele para vermem haketmiyor.

• sar değeri 1.6 yazıyor. bu oran normal bir telefonun 2 katı ve çok sakıncalı.. acaba yanlış bilgimi verildi?

• quote:

Orijinalden alıntı: PrestigeMan

Yerli olarak bakmak lazım diyorum gm i örnek verdim. Siteden hiç bi zaman ürün almadım almamda güven vermiyor. Ha bu arada gm ve vestelde ne kadar yerli oda tartışılır.

abi cidden şaka mısınız anlamıyorum ben bu insanları, yıl 2017 olacak ve halen internetten ürün almam güvenli değil diyenler var

şimdi ben nerdeyse 10 yıldır internetten alışveriş yaparım notebook da aldım bir sürü telefonda aldım hiçbirinde sıkıntı yaşamadım,

bir sorun oldu diyelim ürünü 15 gün içinde koşulsuz geri iade var, tüketici mahkemeleri var tüketici hakem heyetleri falan var.

Telefon kötü desen daha inandırıcı bulurdum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmeyenler yanlış yönlendirilmesin diye yazıyorum.

Xiaomi Mi5 Türkiye'ye resmi olarak ithal ediliyor. Faturalı ve 2 yıl ithalatçı garantili olarak alınabiliyor.

İnternetin yanı sıra benim bildiğim Kadıköy'de iki yerde de dükkanda satılıyor, ancak teşhir ürünü yok. Kapalı kutu olarak alıyorsunuz. Fiyatı da internet mağazalarına göre daha yüksek. Başka yerlerde de vardır.

Abuk sabuk yorumlara aldanmayın.
  • Yerli firma, tüketici bizler bir apple hemen beklentisi oluşmasın, tasarım gelişme öğrenme, sabır desteğe ihtiyacı var, yapıcı eleştiriye de.. Basite kaçıp tekme vurmak yakışmaz bize, yola devam..

• Vestelden biri okur umarım ben bu cihazı almam çünkü

Hafıza artık 32den başlamalı kapasitif tuslar ekranda degil htc ve samsungda olduğu gibi ekran altında olmalı güncelleme en az bir versiyon yükseltme için ve güvenlik yamaları içinde garanti bitene değin verilebilmeli işlemci her kolaya kaçan gibi mediatek değil sdragon 2xx ve uzerinden başlamalı en azından keep memo quikmemo gibi kendi yazılımlarınız olmalı herşey googledan olmaz eğer herşeyi google a yıkacaksınız bir android one alırım ve son olarak lipo olmaz li ion olmalı saygılarımla...

• Eksileri saymakla bitmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.