Şimdi Ara

Vestel Venus V3 5580 kutu açma ve ilk izlenim videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
3.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 aya süper telefon yaptık derler 3 aya beyaz eşya alana hediye verirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemcisi biraz kötü bide arka tasarım ile ön tasarım sanki iki farklı telefon gibi olmuş (ön daha iyi)

• Ekranın gövdeye oranı dışında hiçbir cazibesini göremedim. G3 ile tamamen aynı ölçülerde. 2.5 sene önce piyasaya çıkmış bir telefon ile aynı ölçüleri tutturmuş.

Bana göre tasarım da bu özellik dışında oldukça kötü görünüyor. Merdiven altı diye tabir edebileceğimiz Çinli markalar bile çok daha iyi tasarıma sahip cihazlar satıyor. Burada Çinlilerin büyük markalarından bahsetmiyorum.

MT6753'ü de acaba başka bir firmanın elde kalanlarından kelepir fiyatına aldılar herhalde. Ondan sonra çıkan model bile tedavülden kalktı neredeyse.

Mediatek alacaksan Helio P20 al mesela. Snapdragon 625'in tam muadili odur. Veya Helio X25 alınabilir, Snapdragon 652/653 alternatifi olarak. Doğru kıyaslama yapıldığında Mediatek'in GPU'su da zayıf değildir ayrıca.

Adaptörü Çin'de üretilmiş, üzerine Manisa'da dizayn edilmiştir yazılmış.

Durdurup baktım, bataryanın arkasında da "PRC'de üretilmiştir" yazıyor.

900TL'ye bu alınacağına 1050-1100TL'ye Xiaomi Mi5 alınır. Hiç kıyaslanmaz bile.

• Yalnız inceleme yapan birisi ellerine biraz daha dikkat etmeli o elin hali ne abi çatlamış nasırlı gibi duruyor.
  • Vestel donanım olarak daha iyi cihazlar satmalı artık. Telefonlarının işlemcileri yerinde sayıyor. Yenilik yok.

• şu telefona xiaomi note7 yazsalar,
    "oha ne biçim fiyat performans telefonu, harika, müthiş.."
    diyecek teknoloji guru'larının yazdıklarını okudum az önce..

• Vestel/casper Vs alma aldirttirma.. zamanında bu firmaların el altından hükümetler görüşmeleri yüzünden şu anda ithal telefonları kat ve kat pahalıya alıyoruz.. ben her zaman çevremi bu markalardan özellikle uzak tutmaya çalışıyorum. Hele de vestel in tost makinesini dahi evime sokmam..

• Ekran kasa oranı güzel, cihazın ön yüzü güzel fakat arka kapağı rezalet olmuş.

3 GB ram çok iyi olmuş ancak 16 GB depolama olmamış.

Ayrıca arayüzün ve simge kümesinin de iyileştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Vestel/casper Vs alma aldirttirma.. zamanında bu firmaların el altından hükümetler görüşmeleri yüzünden şu anda ithal telefonları kat ve kat pahalıya alıyoruz.. ben her zaman çevremi bu markalardan özellikle uzak tutmaya çalışıyorum. Hele de vestel in tost makinesini dahi evime sokmam..

Dolar arttı vergi artmadı canım. Elektronikten alınan vergi ve trt vergisi hala aynıdır.

Aklınıza sokun şunu.
  • Arkadaşlar erdi özüağ ise spiderman ile bir akrabalığı olabilir mi ?

• Sanal tuş da nedir alinmaz

• Sokakta bulsam almam...

• Bu videoyu izlerken aklıma geçenlerde mobilite de yayınlanan A.Nafiz Zorlu'nun röportajı geldi. Bu telefon için mi söyledi emin değilim aynen şöyle demişti; " Bu telefonun %100'ü yerli üretim, diğer markaların 2500 TL'ye sattığı telefonu biz 999 TL'ye veriyoruz." O an gülme krizine girmiştim. İçimden " Birileri Ahmet amcayı fena gaza getirmiş." dedim. Veysel bu kafayla çok zor... çok zor.

• ekran şık tasarım fakat depolama 16 gb yetersiz bence

• Gelişme var kesinlikle bunu gözardı edemeyiz, önden gayet güzel görünüyor arka tarafı çevirildiğinde hafiften bir hayal kırıklığı oldu açıkcası

Vestel şu yaptığı biraz daha ileri taşıyabilse önyargıları kırabilir. Artık şu işlemciyi Snapdragon 650 seviyelerine çıkarması lazım.

Erdi Bey Türkiye'de mobile teknolojiler alanında en bilgili editör olduğunuzu düşünüyorum. Yiğidi öldür hakkını ver demişler o kadar inceleme videonuzu izledik öğrendiğimiz çok şey oldu artık bir teşekkür etme ihtiyacı hissettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 16 Aralık 2016; 9:51:13 >
  • Vestelin yaptıkları ortada Geçmiş yılllarda da bu gibi işler içinde bulunmuş zaten Bu telefonu 500 tl ye verse almam zaten Vestelin hiçbir ürününün fiyatına dahi bakmıyorum Yapılanı 2 gün sonra unutmak birçok insanın fıtratında var sanırım Bu yüzden firmalar rahat rahat kazık atma peşinde Hele olsa unutuyorlar diyorlar Artık birileri ciddi anlamda botkot yapmayı öğrenmeli Bu durum sadece vestel için değil Her kim olursa olsun yapılmalı

• tolgatelli T kullanıcısına yanıt
    xiaomi nin note 3 var türkiyede snapdragon 650 3gb ram 32gb depolama 999TL + parmak izi okuyuculu

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-32gb-dual-sim-hediyeli-3-renk-254155008

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vaskin77 kullanıcısına yanıt
    Ahmet amcalar işini bilir. Dil sürçmesi değil, milleti kerizleme girişimi.

İzleyenlerden inanan çoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Vestel/casper Vs alma aldirttirma.. zamanında bu firmaların el altından hükümetler görüşmeleri yüzünden şu anda ithal telefonları kat ve kat pahalıya alıyoruz.. ben her zaman çevremi bu markalardan özellikle uzak tutmaya çalışıyorum. Hele de vestel in tost makinesini dahi evime sokmam..

Dolar arttı vergi artmadı canım. Elektronikten alınan vergi ve trt vergisi hala aynıdır.

Aklınıza sokun şunu.

Sen hangi ülkede yaşıyorsun. TRT vergisi arttı ve artık radyo olmasa bile tüm telefonlardan kesiliyor. Ayrıca dizüstüne filan da eklediler. Üstüne bir de belediye vergisi evet yanlış okumadınız belediye vergisi gelmek üzereydi geldimi takip etmiyorum artık. Hatta yılbaşından sonra baz vergi artışı geliyor. Ucuz telefonlara daha da fazla olacak şekilde 1 liralık telefon bile yaklaşık 300 liradan aşağı olmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Aklınıza sokun şunu.

Sen hangi ülkede yaşıyorsun. TRT vergisi arttı ve artık radyo olmasa bile tüm telefonlardan kesiliyor. Ayrıca dizüstüne filan da eklediler. Üstüne bir de belediye vergisi evet yanlış okumadınız belediye vergisi gelmek üzereydi geldimi takip etmiyorum artık. Hatta yılbaşından sonra baz vergi artışı geliyor. Ucuz telefonlara daha da fazla olacak şekilde 1 liralık telefon bile yaklaşık 300 liradan aşağı olmayacak.

TRT vergisi artsa bile Vestele de artar. insan biraz araştırır

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.