Şimdi Ara

Vestel Venus V3 5580 kutu açma ve ilk izlenim videosu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
3.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • incelemeler fiyat üzerinden olmaz fakat fiyat ve gecerli olan teknolojik durumuna bakılır.ancak vestel bu konuda halen pek başarılı değil.3 gb ram olması da bi avantaj değil o ram ı kullanabilmek önemli ki zannetmiyorum telefon yanar :D

• Gururla çöp bedava verseler kullanmam , estetik 0 telefonda o arka kapak nedir arkadaş çikletten çıkmış gibi... Olmuyor vestel olmuyor mühendisleri asgari ücretlemi çalışıyor nabiyor anlamadım ki ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötüleyenlerin çoğu bu modeli hiç kullanmamış olanlar gidin samsung alın hala çoğu telefonunda kit kat var güncelleme hak getire en fazla 2 sene sonra ağır vasıta ,samsungun tek iyi tarafı en az100 kere düştü gene birşey olmadı.

Vestele gelirsek telefonun ekranı kaliteli parlak canlı hiçkimse laf söyleyemez arka kamerasıda bu fiyatlı telefonlara göre çok çok iyi kamerası yeterli ön kamerasını ise beğenmedim elinizi kıpırdatırsanız bulanıklaşıyor hemen.

Ram yeterli ekran kasa oranıda iyi bu fiyata s8 deki oranı beklemeyin ben tasarımını beğendim şık bir duruşu var.

Telefon hafızası 32 gb olabilirdi sar değeride çok yüksek yarı yarıya düşmeli.

Telefonun sadece iki eksiği var vestel iyi yerlere doğru gidiyor büyük firmalarda artık fark yaratacak modeller çıkaramıyor yolun sonuna geldiler 2020 kadar kayda değer işlemci çıkmayacakmış sonrasıda belli değil işlemci üreticileri zor bir dönemeçteler yeni materyaller bulmaları gerekli bu vestel için avantaş kullanabilirse iphone samsung gibi firmalardan pazar payı alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozok6666 -- 19 Eylül 2017; 0:18:55 >

• Arkadaşlar fiyat 650 civari sanırım en iyi seçenek bu fiyata 5580 bir arkadaşımda gm4g de oynadığım oyunu 5580de çok akıcı bir şekilde oynadim gm4gde kasıyor.

• telefona çöp yazanlar olmuş bu fiyata daha iyisini bulabiliyorsanız alın telefon 650 tl 3 gb ramı 16 gb hafızası var ben 600 tl ye samsung aldım 1 gb ram 8 gb hafızası var
  • j700 J kullanıcısına yanıt
    full hd kaliteli ekran fm radyo irda uzaktan kumanda 3000 mha pil küçültülmüş ekran kasa oranı daha ne olsun hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    sonra noldu.
  • aldım kullanıyorum memnunum...ülkemizin teknolojik atılımlarını desteklemeliyiz...hemen saldırıyorlar...yak içi çin bilmem ne ...biz alalım destek olalım inşallah ilerde herşeyi yaoarız...yıllarca bize siz yapmayın arge ye para harcamayın biz size satalım dediler..distribütör..olup üretmeyen işadamlarına servet kazandırdık...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.