Şimdi Ara

Vestel venus Z20 cep telefonu migros sanalmarkette 1399 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
12.161
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yerli firma afam gibi telefon üretip satarsa alırız merak etme. herşeyi çinden getirip yerli telefon diye iteleyenlere ancak %50lik kesim parasını kaptırır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Escaper kullanıcısına yanıt
    Al evini doldur vestelle ne diyim.yerli yok da mal çok .kimseye de neden almıyorsun diyemezsin ayrıcada .daha bişey yazma bana blokluyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    aynı fiyat bandındaki muadillerinden kat kat kalitesiz bi ürüne neden para vereyim? destek istiyorlarsa hakettiği fiyata satsınlar. yerli malı almış olmak için enayi gibi kazıklanamam. kaliteli ürün yapamayıp bi de kaliteli ürünlerin satışını baltalamak için ek vergi koyduran köylü kurnazlarına kaptıracak param yok benim. aynen haklısınız bu ülke bizim gibi cahiller yüzünden geir kaldı ama sizin gibi egonomi çoheyi diyen bugün karnı doyunca yarını düşünmeyen vatansever dinibütün aydın ve kültür abidesi insanlar eminim ki bu ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine çıkaracaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruşenamcanınoğlusedat -- 24 Şubat 2019; 22:43:2 >
    Laf salatasını bırak da cumhurbaşkanı niye iphone kullanıyor onu söyle. Cumhurbaşkanı vatansever değil mi?

15 Temmuz'da CNN Türk'e facetime ile bağlandı:)

Milleti habire galeyana getiren Melih Gökçek niye iphone kullanıyor mesela ?

Hükümet milletvekillerinin kullandığı telefona bak %80 iphone %20 Samsung'dur.

Sen de ata bin kılıç kuşan tv karşısında diriliş izle :))))

Gülüyorum ama bir yandan da gerçekten sana ve senin zihniyetindekilere açıyorum,üzülüyorum.ömrünüz başkasının kobayı olmakla geçiyor.siz Vestel'in kobayı olun ama bizim de olmamızı beklemeyin.Vestel yetkili servisinde çalışan adam bile Samsung kullanıyor sen hala boş konuşuyorsun.

• bu fiyatta çok cazip gelmedi bana ya..
  • Adam gelmiş vestel; beko ve arçelikten iyidir diyor siz de bu adama cevap veriyorsunuz. Belli ki zorlu çalışanı bunun derdi millilik felan değil.

Sen üzüm yerken başkaları da ejder meyveli smoothie yiyor içiyor. Sen üzüm yemeye devam et.

• ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Sizde bağcıyla uğraşırken elin oğlu bağın dört yanını sarmış bağı yağmalamak için fırsat kolluyor...

• vestel venüs tavsiye eder misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.