Şimdi Ara

Vestel venus Z20 cep telefonu migros sanalmarkette 1399 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
12.161
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayattaki en büyük eğlencelerimden biri şikayet var da vestel Venüs şikayeti okumak. Bu kadar farklı dalda kadar zengin çeşitli şikayeti hiçbir markada bulamazsınız. Bir keresinde teknik servisin şikayeti sil sonra onaracağız dediği, şikayetin silinmesinden sonra da onarmakran vazgeçtikleri bir olay okumuştum. Ahah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi konudaki tartışmayı başından sonuna okudum,
    öncelikle evet yerli üretim desteklenmeli katılıyorum, fakat muadilleri çinde toplanıp üstüne vergi bindiriliyorken yerli malı ürünün 2000 küsür fiyata satılması da vatandaşı düşünmek olmuyor. yaparsın o telefonu 1000 tl dersin ki benim vatandaşım da sd630 lu 4gb ramli telefon kullansın bir de teknik servis olarak arkasında durursun o zaman amenna.
    ben vestel ilk cep telefonu anakart üretim bandını açtığında da desteklemiştim. ülkemizde bu gibi atılımlar doğru şekillendiğinde destek görüyor zaten. ama android 4 çıktığında 256 mb ramli 2.3 anakart yapmak ben anakart üretim bandı kurdum demek değil işte onu anlatmaya çalışmışlar arkadaşlar. zamanı yakalamak zorundayız. keza ürün donanım olarak iyi diyelim arkasındaki yazılım desteği malum. standart bir android yazılımını herkes kendi anakartında çalışır hale getiriyor ve buna giriş seviyesi telefon diyor. tamam donanımı çinden al koreden al nerden alırsan al burda birleştir ama 1 aldığın donanımı birleştirirken bozmıcaksın, 2- diyelim üretim bandı ya da sonrasında arıza çıktı arkasında duracaksın.
    herkes hatırlar samsung ilk kapaklı cep telefonlarını yaptığında ürünü bekletmeden birebir değişim yapıyordu aldığı servis telefonunu da tamir ettirip ucuzdan piyasaya sürüyordu. samsung türkiyede bile böyleydi ve bu şekilde artı yazılım argesi ile bugünlere geldi. vestelin kamera yazılımı ya da android yazılımı üstüne bir artısı var mı? her firma kendi arayüzünü kullanmakta emui miuı flyme color os bunlar standart androide en yakın olanları mesela biz neden yapmıyoruz. koyarsın bir de üzerine uçtan uca şifreleme vestel telefonlar arası güvenlik şeklinde bak seni kim tutuyor ondan sonra.
    turkcell bip yaptı lifebox yaptı kendi kullanıcı datasını saklıyor sohbet programını dünyaya açtı madem bir şey yapıcaz birleştirsinler güçlerini bak ortaya neler çıkar. bugün o kızdığımız adamlar dünyaya açılmayı ilk planda düşünmediler bile yerel pazara uygun fiyatlı ürün temini için oluştular unutmayalım. ürünler uygun fiyata olunca dünya pazarında da tutundular tabi yazılım desteğiyle. bugün bir miui a dan z ye bütün cihazlara port ediliyor ve mi4 bile miui9 aldı. işlemci mimarisinde değişim olmasa adamlar bütün ürünlerini desteklicekler.
    kısacası kimse istemez çinli abd li adamı savunmayı. 100 yıl geriden gelme devri biteli 100 yıl oldu. artık herşeyin bir düzeni şekli var. misal dünyada 3 adet dizüstü üretim bandı var kaç marka var? çoğu da windows kullanmakta. o zaman bu kadar çeşitlenme neden? müşteri memnuniyeti ve ürünün kalitesini sen ayarlıyorsun. o parçaları dediğin gibi artık herkes çinden temin ediyor zaten.
    artık kavgaya tutuşacağımıza herkesin elini taşın altına koyması lazım. pardusu biz ürettik arkadaşlar niye sonra debian tabana çevrildi. tübitak'ın bu konudaki futursuzca tavırlarını hepimiz hatırlıyoruz.
    bu ülkede önce büyükler ve büyük kurumlar vizyonlarını değiştirecek. bizim irandan önce kendimize ait bir os miz vardı eğer o vizyonsuz yaklaşımlar olmasaydı.
    bugün de vestel gelsin desin ki ülkemdeki bütün android yazılımcıları ile bir panel düzenliyorum v-os yapıcaz alsın onları bir hafta misafir etsin anakartını anlatsın yazılımın çekirdek kodlarını anlatsın desin ki buna bir os yazıcaz elele emeği geçenlere de yüzde şu kadar kardan pay vericem. ya da dediğim gibi turkcelle bu konuda birleşsin.
    devrimler sadece kavgayla değil birlikle güçle olur. 500 tl ye parçalarını aldığın telefonu 2089tl fiyatla piyasaya yerli diye süreyim bi de diğer markalara ötv isteyim ki benim malım satsın demekle olmaz. halkını düşünmezsen halkın seni niye düşünsün?

• Pedere almak istiyorum. Mediamarktta incelediğimde şık, malzeme kalitesi fena değil gibi geldi bana. Yaşlı birini arızayla, servisle ugrastirmayacak bir telefon mu? 3-4 sene sorunsuz kullanabileceği başka önerileriniz varsa onlar nelerdir? Teşekkürler.

• Prensip olarak Vestel almam ve aldırtmam

• quote:

Orijinalden alıntı: Estranged.

aynen kar payları onlara gidiyor.

Alıntıları Göster
    Haklısın samsung ya da iphone alınca kar payı Türk işçilere gidiyor ama vestel alınca kar payı yabancılara gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicotr

Pedere almak istiyorum. Mediamarktta incelediğimde şık, malzeme kalitesi fena değil gibi geldi bana. Yaşlı birini arızayla, servisle ugrastirmayacak bir telefon mu? 3-4 sene sorunsuz kullanabileceği başka önerileriniz varsa onlar nelerdir? Teşekkürler.
    Huawei / Honor falan alın daha az sorun yaşama ihtimali olur.
    Honor 9 lite bakabilirsiniz a101 online'dan varsa.

• Yeni aldım 1300e memnunum. Tasarım ve malzeme kalitesi süper.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

Yeni aldım 1300e memnunum. Tasarım ve malzeme kalitesi süper.
    3 ay önceki konuya bunu yazıp konuyu öne çıkarma amacınız nedir?

• HanDar05 kullanıcısına yanıt
    Telefonu bugün almış olmam. Ana konu var mı diye bakarken rastgeldim. Asıl sizin bunu sorgulama sebebiniz nedir. Siyasi sebeplerden dolayı sağa sola laf çakmak için kendinizi zor mu tutuyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 29 Mayıs 2019; 9:50:57 >
  • Kazık yemişsin. Trendyol da 1250 lira

• Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Siyasi değil, burası sf :) konu hortlamak hoş karşılanmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Biliyorum ama son zamanda altı boş bir şey olmaya başladı. Hem 3 ay çok eski değil eski ama çok değil. Yıllanmış konuları hortlatıyorlar be :d

• qontak0 Q kullanıcısına yanıt
    Alırken onu da gördüm ama hepsiburadadan almaya alışkınım çok hızlı geliyor trendyolda daha önce bir kere sorun yaşamıştım 50 lira için telefonda sorun yaşamak istemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

Telefonu bugün almış olmam. Ana konu var mı diye bakarken rastgeldim. Asıl sizin bunu sorgulama sebebiniz nedir. Siyasi sebeplerden dolayı sağa sola laf çakmak için kendinizi zor mu tutuyorsunuz.
    Hocam siyaset ne alaka iyi misiniz sıcak filan mı çarptı Sıcak fırsatlarda 3 ay ne demek siz biliyor musunuz?

• babamda var foto çekerken arada bir süre kaybı oluyor, yavaş alet. babama dedim bunu alacağına 2. el iphone alsaydın
  • Kardeşlere aldım 2 tane hiç tavsiye etmem arkadaşlar bi hevesle aldık artık dokunmatik tutarsız telefonla konuşmada sıkıntılar oluyor donanım yönünden iyi ama yazılım yönünden vasat bilginiz olsun vestelin daha çok geliştirmesi lazım kendini

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.