< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanwins -- 14 Şubat 2019; 14:14:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanwins -- 14 Şubat 2019; 14:14:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vestel kullanana kadar marka takındım yoktu
Vestel klima aldıktan sonra vestel markası almama takındım oldu. Yerli milli falan ama arkadaş harbi bu sloganın içini boşaldıyor gm vestel gibi markalar. |
Dünyada tek marka Vestel kalsa, gidip almam. O kadar nefret ediyorum.
![]() |
Asus zenfone max pro ayni fiyata amazonda satilirken bu telefonu kesinlikle tercih etmezdim.
Asusun ekran boyutu daha buyuk ve bataryasi 5000 mah oldugu halde 5 gram daha hafif. İslemci olarak yine asus daha iyi. https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/104945-110882/vestel-venus-z20_asus-zenfone-max-pro-m1/ |
Vestelden ürün alan hiçbirşeyden anlamıyordur nokta
|
vestelin neyi alınır ki :)
o kadar kötü tecrübeye rağmen, altı üstü küçük eşya deyip geçen sene ütü aldım. O da bozuk çıktı. Ertesi gün geri götürmema rağmen almamak için 40 takla attılar. yok servise gidecekmiş te yok bilmem ne de, kardeşim fişe tak bak bozuk işte diyorum. 2 hafta boyunca mail, telefon trafiği zorla iade aldılar. Bunu kıytırık bir ürüde yapan firma 2000 liralık telefonda nasıl çirkefleşir hayal bile edemiyorum. Uzak Uzak uzak. Millet boşuna kötülemiyor burda... |
Prensip olarak Vestel almam ve aldırtmam
|
Hocam yerli milli derken bizi yiyorlar. Anakart, ekran, işlemci, batarya ve hatta plastiklerini bile yurtdışından alıp burda birleştirip bize yerli diye satıyorlar :D Bu sadece telefon için değil tüm ürünleri böyle.
|
Adam gelmiş vestel; beko ve arçelikten iyidir diyor siz de bu adama cevap veriyorsunuz. Belli ki zorlu çalışanı bunun derdi millilik felan değil.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |