Şimdi Ara

Vestel Windows Phone Üretse??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

Orijinalden alıntı: osmantemiz01

Vallahi çok doğru söylüyorsunuz hocam tamamiyle haklısınız yerli malı diye herşeyi vestelden alalım mantığı gibi djdunmuyorum ben zaten demek istediğim Vestel bi Windows telefon çıkarsa hani baya sağlam bişeyler bundan bahsediyorum hani italyadan biride çıkıp anaa lan Türkler taşş gibi telefon üretmiş bee demelerini istiyorum ya

sıkıntın o ise kardeşim beko çok iyi işler yapıyor. bence grundig iyi bir telefon çıkarırsa iyi olur. çok güzel notebook ları var fakat reklam yapmıyorlar.

Grundig zaten Arçelik firmasına ait. Ayrıca laptoplari yaramaz. Kullandığimdan biliyorum. Ayrıca tonla şikayet mevcut forumda.

Arçelik 2005 yılı gibi LG'den telefon alıp üstüne marka basıp satmayı denedi fakat tutulmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Vallahi çok doğru söylüyorsunuz hocam tamamiyle haklısınız yerli malı diye herşeyi vestelden alalım mantığı gibi djdunmuyorum ben zaten demek istediğim Vestel bi Windows telefon çıkarsa hani baya sağlam bişeyler bundan bahsediyorum hani italyadan biride çıkıp anaa lan Türkler taşş gibi telefon üretmiş bee demelerini istiyorum ya

Hocam kusura bakma Vestel'in adı çıkmış dokuza inmez sekiz'e. Vestel bünyesinde çalıştırdığı tasarımcıları falan Dubai'ye göndereceğine otursunlar adam gibi bir arayüze sahip telefon üretsinler. Doğru düzdün malzeme kullansınlar. Venüs'ün arayüzünü yapanlara kimse dememiş mi aga bu nedir diye. Mega fabrikada bir tane bile adam yok mu Grafik Tasarımdan anlayan. Bünyelerinde çalıştırdıkları tasarımcılar günümüz trendlerini hiç mi takip etmiyor arkadaş. İğrenç bir arayüz tasarlayarak daha telefon çıkmadan insanların Vestel'e son bakış açısını da kırmışlardı yok şöyle yaptık yok böyle yaptık. Sizin dediğinize göre baktılar Androidi batırdık bari Windows yükleyelim diye mi düşündüler yani. İki arkadaşım var vestel'de çalışan ne tarz iş yaparlar ne yapmazlar bilemem söylemiyorlar çünkü. Ama ortaya çıkan işlere bakarsak eğer birşey yapmadıkları çok belli.

Vestel'e tavsiye; yap bakalım OnePlus One gibi bir telefon aynı akıcılıkta, ferahlıkta, tasarımsal açıdan, yazılım desteği tam olan, kapış kapış gitmezse bende tasarım adına hiçbir şey bilmiyorum.

• Insanlarin ne alacagina karisan ve bu yuzden ithal mallara vergi isteyen general mobile ve vestelden mal almam. 200 300 neyse gider vergiye veririm devletin kasasina gider. YYaptiklari cihazlarda bir seye benzese bari. Tasarima hic deyinmiyorum bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arçeliğe ait olduğu için grundig diyorum zaten. Grundig notebookk kullanmadım ama tipi fiyatı hoş

• quote:

Pc ye geçince pm atarım bu konu hakkında ki ekran yapmak çokta zor değil

Ne zor değil. O alanda tonla alınmış patent var ve sıfırdan fabrika kurmak gerekiyor.

Dünyadaki başlıca ekran üreten firmalar :
    Samsung
    AUO
    NEC
    LG/Philips
    Sharp
    Hitachi
    Hydis
  • Vestel çinden getiriyor parçalari birleştiriyor.Onun için anca tasarim ödülü alir.Çabuk bozuluyor bulaşik makinrsi aldik bozuldu.Vestel ve Casper uzak durun.Paranıza yazık.Ama param bol destek plsun diyosanız alın.

• Valla ustam çok giremiyorum foruma ama şöyle söyleyim Vestel çokta kalitesiz değil gibi tabi ki elektronik alet benim aldığım çok gidiyor onun ki az gidiyor bunu etkileyen binlerce faktor var mesela annem çamaşır makinasını yaklaşık 9-10 yıldır kullanıyor bu zaman kadar tık demedi makina 2 gün önce kayışı attı onada 20 tl gibi bi masraf odeyip yaptırdım onun dışında buz dolabı oda yaklaşık 8-9 yıl kadar oldu oonda tık bile yok o kadar bulaşık makinesi oda arçelik sanıyorum o evdeki en eski beyaz eşya ve hala faal durumda Türkler kötü ürün yapmıyor ki Zorlunun lafıda var biz Avrupa aklıyla düşünmüyoruz biz Türk aklıyla düşünüyoruz bir alalım ömürlük kullanalım diyenler için üretiyoruz gibisinden bi lafı vardı birazda hak veriyorum bu lafına adam avrupada tutulmasının sebebini bu olarak açıklıyordu

• V

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Honanım Daber -- 20 Mayıs 2015; 18:30:42 >
  • Vestel alma, aldırma !
  • Vestel in yani venuslerin dis kasalari montaj kalitesi malzeme falan vs cok boktan,giden ,gozu goren baksin gorsun,bir de yerli mali diyorlar peh!

• Boşa yatırım yapmış olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.