Şimdi Ara

Vestel Windows Phone Üretse??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vestel uzak dursun telefondan carttan curttan. Vestel'in bir çöpünü almam.
  • yapmasın.almam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmantemiz01 O kullanıcısına yanıt
    2014 Mayıs'ının sonunda, Vestel'e uzun bir e-posta yazdım. daha önce de vestel marka android tabletlerin geliştirilmesi safhasında da bir kaç e-posta göndermiş, öneri/eleştirilerde bulunmuş ve 2-3 kez teşekkür telefonu almıştım. Mayıstaki Son e-postamda teşekkür telefonu yerine sanırım e-posta aldım ve sade, klasik bir teşekkürden başka verilen cevapta hiçbirşey yoktu.

Oysa Microsoft'un 9" altındaki cihazlardan lisans bedeli almayacağını, halihazırda Vestel ile Qualcomm firması ile anlaşmaları olduğunu ve zaten WP platformunun Qualcomm işlemciler ile çok iyi çalıştığını, optimum fiyatla kaliteli bir ürün ortaya çıkarılırsa Nokia haricinde hiçbir rakilerinin olmadığını ve ülkemizde iyi bir pazar payı elde edebileceklerini, bunları ülkemizde gerçekleştirebilecek yegane firmanın Vestel olduğunu...uzun uzadıya yazdım anlattım ve sade, klasik bir teşekkür.

tabi ki, bir e-postama karşılık şirketin anahtarı bana verilecek değil elbet ancak değil üretim, hareketlilik, konuyla ilgili çalışma şöyle dursun; Vestel-WP cihazlarla ilgili piyasada tek bir söylenti-dedikodu dahi olmadı..

Zaten 2010 yılı başlarında ülkemizde android tablet pazarı yeni yeni oluşurken de proje safhasında olan Vestel Tablet le ilgili uzun uzadıya 2-3 kez yazmış ve net bir karşılık alamamıştım. üstelik piyasaya sürülecek ürünü 2 yıl sonra piyasaya sürdüler.. sonuç ? alan var mı ? piyasanın hakimi kim ? vestelin tablet piyasasındaki pazar payı ney ?

bizim bilemediğimiz ince hesaplar, ekonomik etkenler, pazar/ürün/verim istatistikleri muhakkak vardır ve biz bunları bilmeden yazar dururuz, şirketler ise tüketici isteklerine göre değil de daha çok karlılık olarak yaklaşımda bulunurlar.. Ancak, bazen tüketiciyi de dinlemek gerekiyor..

pahalı kolejleri bitirip, büyük üniversitelerde lisans yapıp, amerikan üniversitelerinde master ile ülkemize dönen "sayın şirket yöneticileri" her zaman kendi bildiklerini okumasalardı da az biraz tüketicilerin küçük fikirlerini "lütfedip" biraz dinleselerdi, kulak arkası etmeselerdi, gülüp geçmeselerdi, şu an bulundukları şirketler daha farklı yerlerde olurdu kanaatindeyim.

çok akıllı, parlak fikirleri olan bir insan olduğumu da iddaa etmiyorum ama Tablet fiyaskolarından sonra, telefon konusunda da bildiklerini okuyup burun diki istikametinden vazgeçmediklerini gördükten sonra bir daha aklıma gelen bir fikri/öneriyi Vestel'e yazar mıyım ? Tövbe..

Siz yine de bir şansınızı deneyip yazın isterseniz..

syg.

• Windows Phone kullanıcıları çok hayalperest, boşluktan dolayı gereksiz konular açıyorlar...

• seckinar kullanıcısına yanıt
    Ustam bende yazdım ya o kadar istiyorum ki ülkemizin bir Windows telefonu olmasını telefonun çizimlerini bile yaptım ya :) canım sıkıldıkça wp tasarlıyorum resmen :) çok kral telefon üretebilirler bence

• Vestel almıyoruz aldırmıyoruz.Yeni evlenen kuzenime de haber verdim Vestelden hiçbir şey aldırtmadım.Türk piyasasıymış hadi ordan!

• Keşke casper via v8 in wp modeli çıksa.daha alınası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Vestel bizim için bitmiştir.

Aynen

• Kesinlikle almam

• quote:

Orijinalden alıntı: osmantemiz01

Ustam burda demek istediğim mega fabrika olmasının nedeni fabrikanım buyuklugu değil ayrıca konunuzuda okudum parçalar geliyor burda birleştiriliyor gibisinden şeyler yazmışlar kesinlikle inanmayınız tabi işlemci vs dış alım ama lcd paneller,anakartlar vs yerli üretim hatta 4 binası bu işe ayrılmış ve Vestel şu an avrupada en çok tutulan markalardan birisi venus hakkında konuşmuyorum tabi o konuda bilgim yok ama şu an Türkiyede bile gayet iyi satış rakamlarına ulaşmış bile android kullanıyor olsaydım kesinlikle alırdım reklamını bile yapardım eşime dostuma sonuç olarak aynı işlemciyi samsungda kullanıyor HTCde kasası değişik arayuzu biraz daha güzel diye gidipte samsung HTC almam ilerleyen zamanlarda venuşler için rom tasarlicam zaten bakalım ben öyle bir rom yapana kadar Vestel uranuse kadar gider oda ayrı konu :) ama milli servete katkımız olsun :)

Vestel ne zamandır ekran üretiyor ? Dünya'da belli başlı ekran üreticileri var onlardan alıyor tüm firmalar. LG, Samsung, Sharp vs.

• quote:

Ustam burda demek istediğim mega fabrika olmasının nedeni fabrikanım buyuklugu değil ayrıca konunuzuda okudum parçalar geliyor burda birleştiriliyor gibisinden şeyler yazmışlar kesinlikle inanmayınız tabi işlemci vs dış alım ama lcd paneller,anakartlar vs yerli üretim hatta 4 binası bu işe ayrılmış ve Vestel şu an avrupada en çok tutulan markalardan birisi venus hakkında konuşmuyorum tabi o konuda bilgim yok ama şu an Türkiyede bile gayet iyi satış rakamlarına ulaşmış bile android kullanıyor olsaydım kesinlikle alırdım reklamını bile yapardım eşime dostuma sonuç olarak aynı işlemciyi samsungda kullanıyor HTCde kasası değişik arayuzu biraz daha güzel diye gidipte samsung HTC almam ilerleyen zamanlarda venuşler için rom tasarlicam zaten bakalım ben öyle bir rom yapana kadar Vestel uranuse kadar gider oda ayrı konu :) ama milli servete katkımız olsun :)

hiç yoktan iyidir ama önemli olan bilgi dir. gerisi amele işidir. tekstilde çok türkiye çok iyi mesala. bak bakalım hiç türk dikiş makinası markası var mı.

• Vestel ne yav.

• Pc ye geçince pm atarım bu konu hakkında ki ekran yapmak çokta zor değil

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Ustam öyle diyoruz amelelik diyoruz ama tasarımcının diktiği bir elbisede yüzlerce dikiş makinası parasına satılkyor buda bir gerçek :)

• quote:

Ustam öyle diyoruz amelelik diyoruz ama tasarımcının diktiği bir elbisede yüzlerce dikiş makinası parasına satılkyor buda bir gerçek :)

örnek vereyim aydınlı grubun ayakkabı müdürü arkadaşım. sürekli italya ya gider ve model çalar gelir. gerçek bellidir. bilgi kimde ise onun borusu öter. bilgiye yatırım yapmadığınız sürece güçlü ekonomisi olan bir ülke olabilirsiniz ama yön veren ülke olmamazsınız.

tabi burada söylediklerimin vestel ile alakası yok. ama vestel konusunda da bu şekilde düşünmenizi tavsiye etmem. bende aynı duygu ve düşüncelerle milli olsun ayağına herşeyi mi vestelden almıştım. enterasandır mikro dalga fırın ile verilen kitapçıkta domuz yemekleri tarifleri vardı. ne kadar milli ise.
    gerçi bunu bilerek yaptıklarını düşünmüyorum. kitapçık bile yurt dışından gelip burada türkçeleştirildi sanırım. yoksa hiç bir firma böyle bir aptallık yapacağını sanmam. işin kısası artık bıraktım milli firma milli bilmem ne olayını. çok milli biri olmayı istiyorsan milletine olabildiğince faydalı olacaksın. mesela sadece yerlere çöp atmayan bir insan olsan bile bu bahsettiğin millilikten çok çok çok daha iyi

• VESTEL se at çöpee, kafan rahat ede.
    Vallahi çok doğru söylüyorsunuz hocam tamamiyle haklısınız yerli malı diye herşeyi vestelden alalım mantığı gibi djdunmuyorum ben zaten demek istediğim Vestel bi Windows telefon çıkarsa hani baya sağlam bişeyler bundan bahsediyorum hani italyadan biride çıkıp anaa lan Türkler taşş gibi telefon üretmiş bee demelerini istiyorum ya

• almam, aldırmam, ne kadar iyi olursa olsun kötülerim. vergi olayından sonra hiçbir vestel ürününü aldıramazlar bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NamelessWonder -- 2 Mart 2015; 0:08:41 >
  • quote:

Vallahi çok doğru söylüyorsunuz hocam tamamiyle haklısınız yerli malı diye herşeyi vestelden alalım mantığı gibi djdunmuyorum ben zaten demek istediğim Vestel bi Windows telefon çıkarsa hani baya sağlam bişeyler bundan bahsediyorum hani italyadan biride çıkıp anaa lan Türkler taşş gibi telefon üretmiş bee demelerini istiyorum ya

sıkıntın o ise kardeşim beko çok iyi işler yapıyor. bence grundig iyi bir telefon çıkarırsa iyi olur. çok güzel notebook ları var fakat reklam yapmıyorlar.
    Ustam bekoyu severim ama Vestel ayrı bir tutku benim için bu büyük girişimleri yüzünden seviyorum Vesteli aniden çıkıyor taşş gibi birşey veriyor dkrup durup patlıyor ya o heyecanı seviyorum ben :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.