Şimdi Ara

Vestel Windows Phone Üretse???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok kafama takılıyor Vestel bi Windows telefon uretle Windows 10 ile birlikte acer ve lumiaya karşılık sık bir tasarımı olsa sizce alınır mı çok kafamı kurcalıyor ya aluminyum bir kasa uretse bence gayet hoş olur reklamıda iyi yapılırsa bence çokta kar getirebilir vestele siz ne düşünüyorsunuz acaba??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatına bağlı niye alınmasın ? Lumia'dan ucuza olsa çin malı Windows Phone yerine Vestel Windows Phone alırım daha iyi.

• orktas O kullanıcısına yanıt
    Aynen ustam bide dusuncem tasarımı ve reklamı iyi yapılırsa uluslararası çapta etkisi olacağını bile düşünüyorum ben ya keşke bu işe girse Vestel ya

• Nokia battı , vestelide mi batırmak istiyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle almam. Grundig yapsa çok daha iyi

• Vestel bizim değildir! Hiçbir kuvvet onu aldıramazdı :)

• Vestel bizim için bitmiştir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Niye vesteli sevmiyorsunuz ki anlamadım

• Bazıları vergilerin yükselmesini sağladığını düşündüğü için vesteli sevmiyor olabilir ama düşünen insan şunu farkedebilir. Vergileri özel sektör değil hükümet koyar. VEstel bahane vergiler şahane

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi üzülüyorum ya durumumuza avrupanın en buyuk teknoloji fabrikasıymış mega fabrikalarada çıktı ama ne hikmetse biz yabancı iyisini yapar dusuncesiyle boklu çin mallarına basıyoruz parayı ilgintir ki ülkenin sanki yüz karasıymış gibi gösteriyorlar lanet olsun gurur duyacagımız yerde yerden yere vuruyoruz firmayı

• Ama Vesteli yerli malı diye almam uygun fiyatlı ve Türk işçilerine istihdam sağladığı için alırım ve Çin malına göre daha kaliteli olacağı için alırım.

Yerli malı diye alacaksam düşünmeden Beko'yu tercih ederim oktayakgoz'un da dediği gibi Grundig i tercih ederim yani.

Vestel'i niye sevmiyorum
    Buzdolabı aldık 2 sene de bozuldu Beko buzdolabı var 10 senedir tek arıza çıkarmadan çalışıyor. Büro da Vestel ile DemirDöküm klima var kışın daha hava eksilere düşmemişken donuyor soğuk üflemeye başlıyor evde Beko klima var -13'e kadar deneme imkanım oldu defrost yaptı ancak buz gittikten sonra tekrar sıcak üfleyip ısıtmaya devam edebildi. Vestelde bu mümkün olmuyor klima 5 dk ısıtıyor 20 dk defrost yapıyor. Bunun gibi şeylerden dolayı Vestel'i sevmiyorum bir çoğumuz da bunun gibi şeylerden dolayı sevmiyordur.

Ekleme: Fabrika Mega olabilir ama kaliteli değil ille de yerli alınacak ise kesinlikle Beko tercih ederim. Beko Avrupa da en büyük 2. Dayanıklı beyaz eşya üreticisi ve satıcısı şuan 1.Bosch, Bosch dayanıklı ev aletlerinde satışı azalıyor ve Beko'nun satışları artıyor belki çoğu kişiye komik gelecek inanmayacak ama Beko yakında gelecekte(4-5 sene) en çok satan dayanıklı ev eşyası satan marka olabilir.

Son olarakta Vestelin yaptığı reklamı hiç doğru bulmuyorum yerli deyip insanların duyguları ile oynayıp satıyor, yüzlerce marka var yerli onlar böyle bir şey yapmıyorken Vestelin böyle bir reklam yapması etik değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 1 Mart 2015; 14:56:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: osmantemiz01

Vallahi üzülüyorum ya durumumuza avrupanın en buyuk teknoloji fabrikasıymış mega fabrikalarada çıktı ama ne hikmetse biz yabancı iyisini yapar dusuncesiyle boklu çin mallarına basıyoruz parayı ilgintir ki ülkenin sanki yüz karasıymış gibi gösteriyorlar lanet olsun gurur duyacagımız yerde yerden yere vuruyoruz firmayı

Önemli olan büyük fabrikalar değil yaptığı ürünlerin kaliteli olması benim çevremdeki hiç kimse memnun değil vestel ürünlerinden en basit örneği git bir teknoloji mağazasına önce vestelin TV'lerine bak sonra Sony, Panasonnic'e filan bak gör aradaki kalite farkını tamam yerli olarak en iyi firmadır belki! ama saygı duymak istiyorsa önce kendisini kanıtlaması gerekiyor yaptığı işlerle neyse başka mesaj yazmayacağım konu dışına dönmesin

• Kesinlikle çok komik olur güzel kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Ama Vesteli yerli malı diye almam uygun fiyatlı ve Türk işçilerine istihdam sağladığı için alırım ve Çin malına göre daha kaliteli olacağı için alırım.

Yerli malı diye alacaksam düşünmeden Beko'yu tercih ederim oktayakgoz'un da dediği gibi Grundig i tercih ederim yani.

Vestel'i niye sevmiyorum
    Buzdolabı aldık 2 sene de bozuldu Beko buzdolabı var 10 senedir tek arıza çıkarmadan çalışıyor. Büro da Vestel ile DemirDöküm klima var kışın daha hava eksilere düşmemişken donuyor soğuk üflemeye başlıyor evde Beko klima var -13'e kadar deneme imkanım oldu defrost yaptı ancak buz gittikten sonra tekrar sıcak üfleyip ısıtmaya devam edebildi. Vestelde bu mümkün olmuyor klima 5 dk ısıtıyor 20 dk defrost yapıyor. Bunun gibi şeylerden dolayı Vestel'i sevmiyorum bir çoğumuz da bunun gibi şeylerden dolayı sevmiyordur.

Ekleme: Fabrika Mega olabilir ama kaliteli değil ille de yerli alınacak ise kesinlikle Beko tercih ederim. Beko Avrupa da en büyük 2. Dayanıklı beyaz eşya üreticisi ve satıcısı şuan 1.Bosch, Bosch dayanıklı ev aletlerinde satışı azalıyor ve Beko'nun satışları artıyor belki çoğu kişiye komik gelecek inanmayacak ama Beko yakında gelecekte(4-5 sene) en çok satan dayanıklı ev eşyası satan marka olabilir.

Son olarakta Vestelin yaptığı reklamı hiç doğru bulmuyorum yerli deyip insanların duyguları ile oynayıp satıyor, yüzlerce marka var yerli onlar böyle bir şey yapmıyorken Vestelin böyle bir reklam yapması etik değil.

Vestel'den nefret ediyormuşum gibi gözüküyor olabilir o yüzden ihtiyaç duydum bunu yazmaya.
    Yabancı marka yerine Vestel'i tercih bunu da belirteyim.

Bu da 3 ay önce aynı dertten açtığım bir konu;https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=99965812

• orktas O kullanıcısına yanıt
    Ustam burda demek istediğim mega fabrika olmasının nedeni fabrikanım buyuklugu değil ayrıca konunuzuda okudum parçalar geliyor burda birleştiriliyor gibisinden şeyler yazmışlar kesinlikle inanmayınız tabi işlemci vs dış alım ama lcd paneller,anakartlar vs yerli üretim hatta 4 binası bu işe ayrılmış ve Vestel şu an avrupada en çok tutulan markalardan birisi venus hakkında konuşmuyorum tabi o konuda bilgim yok ama şu an Türkiyede bile gayet iyi satış rakamlarına ulaşmış bile android kullanıyor olsaydım kesinlikle alırdım reklamını bile yapardım eşime dostuma sonuç olarak aynı işlemciyi samsungda kullanıyor HTCde kasası değişik arayuzu biraz daha güzel diye gidipte samsung HTC almam ilerleyen zamanlarda venuşler için rom tasarlicam zaten bakalım ben öyle bir rom yapana kadar Vestel uranuse kadar gider oda ayrı konu :) ama milli servete katkımız olsun :)

• Yapsa çok iyi olacak. Zaten Microsoft 9 inç ekranlara kadar Windows lisans ücreti almıyor. :) Bu güzel olur.
    -----
    Yürü gidin la! Almasanız da almayın kimse zorlamıyor vestel almayı. İlla vergiyi kafaya takmışsınız.
    Yurtdışından gelen tv ile vestel tv ile fiyatı fark var. 200-400 tl arasında değişiyor. O da fark yurt dışı gümrük vergi farkı.
    Sorun çıkan arkadaş içinse o nal ayıplı yada hatalı üretim yada kullanıcı kaynaklı olabilir. Bilin bunu artık!

• Almam.

• Eksik kalsın...

• osmantemiz01 O kullanıcısına yanıt
    Yav sen ne komik adamsın nat geoya para verdiler sadece türkiyede yayinlandi ayrica tv ler samsung çakması insan ayaklarını değişik yapar vestel beleş ürün verse almam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 360p -- 1 Mart 2015; 16:51:34 >
  • Vestelin tek sorunu malzeme kalitesi bence çünkü özelliklere bakılınca telefon kötü değil ama samsungtan kötü kalitede plastik kullanmışlar birde bunun için senden 900 tl istiyor yoksa yerli candır

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.