bugun oyuna gırdım ustum cırılcıplaktı ustumdekı +7 chıtın set +6lycon hummer ve +77 dd chıtın kafalıgım gıtmsıtı kasada bır mıktar para ve pot vardı onu bıle almıs serefsızler sımdı kara kara dusunuom pre.de yok canım sıkılo bılg.trojen yada keyloger olmadıgına emının cunku trade cok yaptıgım ıcın trade hack ten basımın yandıgına emınım sız sız olun trade bloklu gezın
Dostum geçmiş oLsun Vestmaster diye bir priest var manesde sanırım osun sen Genelde görüyorum ben seni şerefsizler benide hackledi her gün clever görevine giriyorum Sabırla toparlıycam !! İstersen sende gir benle Adım Z4pDoS ulaş
quote:
Orijinalden alıntı: Z4pDoS
Dostum geçmiş oLsun Vestmaster diye bir priest var manesde sanırım osun sen Genelde görüyorum ben seni şerefsizler benide hackledi her gün clever görevine giriyorum Sabırla toparlıycam !! İstersen sende gir benle Adım Z4pDoS ulaş
qecmiş olsun kardes
quote:
Orijinalden alıntı: Zeberu5
qecmiş olsun kardes
Alıntıları Göster
geçmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Zeberu5
qecmiş olsun kardes
Alıntıları Göster
Geçmiş olsun kardeş hangi serverdasın belki yardımımız olur...
quote:
Orijinalden alıntı: L.J
Geçmiş olsun kardeş hangi serverdasın belki yardımımız olur...
Alıntıları Göster
go server manesse yardımım dokunabilir belki
quote:
Orijinalden alıntı: noyanbjkksks
go server manesse yardımım dokunabilir belki
Alıntıları Göster
hepınıuze tesekkurler kım hackledı bılmıom ama kımse cezasız kalmaz (o kadr da pot satıodum be gunde 17 bın pot satacam dıe anam aglıodu ama ....)
quote:
Orijinalden alıntı: VestMaster
hepınıuze tesekkurler kım hackledı bılmıom ama kımse cezasız kalmaz (o kadr da pot satıodum be gunde 17 bın pot satacam dıe anam aglıodu ama ....)
Alıntıları Göster
hoca trade hack yok iste yok yok yok neden kabullenmiyorsunuz
trojandan hack yemissin iste kabullen lutfen
ama genede uzulduk yardim edenler olursa ii olur
quote:
Orijinalden alıntı: cefurkannnnnnnn
hoca trade hack yok iste yok yok yok neden kabullenmiyorsunuz
trojandan hack yemissin iste kabullen lutfen
ama genede uzulduk yardim edenler olursa ii olur
Alıntıları Göster
2 haftada 1 bır bil.format atarım ınternetten bır sey ındırmem her zamn 3 virus programı vardır bilg.ımda pekı trade hack degılde nedır sen solermsıın??
quote:
2 haftada 1 bır bil.format atarım ınternetten bır sey ındırmem her zamn 3 virus programı vardır bilg.ımda pekı trade hack degılde nedır sen solermsıın??
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: VestMaster
k2 olabilir.sözleşmenin açığını biliyosundur umarım.. çektiğin acıyı biliyorum tahminen 1 aya yakın oldu soyulmam.sende benim gibi yap koxpla kas emekle kasınca bişey olmadığının farkına varırsın
quote:
Orijinalden alıntı: Isbara ALP
quote:
k2 olabilir.sözleşmenin açığını biliyosundur umarım.. çektiğin acıyı biliyorum tahminen 1 aya yakın oldu soyulmam.sende benim gibi yap koxpla kas emekle kasınca bişey olmadığının farkına varırsın
Alıntıları Göster
yenı accout alınmor galıba denıorum ama olsa kasmaya baslayacam ama olmuo
quote:
Alıntıları Göster
quote:
mynet i kullan account alırken
quote:
Orijinalden alıntı: intikshah
quote:
mynet i kullan account alırken
Alıntıları Göster
saol 1 de oyle denıem
quote:
saol 1 de oyle denıem
Alıntıları Göster
Geçmiş Olsun...
hehe biliyoz neden hacklendiğini aralıksız koxp yaparsan olucağı budur sizin gibiler sonradan ortaya çıkarlar.
quote:
Orijinalden alıntı: lamotako
hehe biliyoz neden hacklendiğini aralıksız koxp yaparsan olucağı budur sizin gibiler sonradan ortaya çıkarlar.
Geçmiş olsun demekten başka yapıcak bir şeyim yok.bende soyuldum acısını çok iyi biliyorum.sanal olsa bile insan üzülüyor ne yapıcaksın işte
quote:
Orijinalden alıntı: lamotako
quote:
Orjinalden alıntı: lamotako
kardesım salakmsıın nesın ben hıc koxp kullanmadım 1 kere ben prıestım bılıp bılmeden konusma senın gıbı zekasızlar yuzunden oluo hersey
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: lamotako
kardesım salakmsıın nesın ben hıc koxp kullanmadım 1 kere ben prıestım bılıp bılmeden konusma senın gıbı zekasızlar yuzunden oluo hersey
Alıntıları Göster
su anda accaunt alinmiyor
hotmail 1 kez gmail 3 kez denenmistir tarafimdan :D
quote:
Orijinalden alıntı: cefurkannnnnnnn
su anda accaunt alinmiyor
hotmail 1 kez gmail 3 kez denenmistir tarafimdan :D
Alıntıları Göster
acılmıor off off bole gıderse yenı 1 oyun arayısına gırecem
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Ben WoW a geçiyorum bastır parayı aylık 12€ veririm elit adam gibi bir oyun oynarım tavsiye ediyorum şahsen. CD ile üyelik alınıyor Europe Server larına girebilirsin 39 YTL cd si al seri no sunu gir siteden account al ilk 1 ay beleş sonra ayda 12€ veriyosun ama soyulma, hack, bug, hile hurda, koxp, dupe gibi hiçbişey yok nitekim adamlar soyulmaya karşı garanti veriyor. Ark anlattı azım sulandı ben geçiorum vizeler bitince...