Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu uplayalım, başka arkadaşları da bekleriz.
  • Veteriner Hekimliği ile ilgili dersler yada başka konular hakkında sorular sorabilirsiniz çok pasif kalmışsınız
  • Sen istersen biraz anlat dostum, ben baya bilgilendim sene boyunca. Okuyan çok arkadaşım var.

Derslerden felan bahset
  • Ozaman şimdiden elinizde olan kaynaklardan söyleyim biyoloji ve organik kimya çalışın.Histoloji ve Anatomiyi saymıyorum elinizde kaynak yok.Diğer dersler zaten kolay.2.dönem biraz kasıyo.Biyokimya,fizyoloji,anatomi 2 embriyoloji falan.İlk dönem bana göre en kolay tabi latinceyi söktükten sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaMeSToNeBLuee

Ozaman şimdiden elinizde olan kaynaklardan söyleyim biyoloji ve organik kimya çalışın.Histoloji ve Anatomiyi saymıyorum elinizde kaynak yok.Diğer dersler zaten kolay.2.dönem biraz kasıyo.Biyokimya,fizyoloji,anatomi 2 embriyoloji falan.İlk dönem bana göre en kolay tabi latinceyi söktükten sonra

Hngi ünidesin
  • 19 Mayıs Samsun
  • Uludağ'a gidiyorummmm :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

quote:

Orijinalden alıntı: sametK

benimde sıralama mf-3 85.960

Senin puan 365 gibi birşey o zaman, taban 358 ile kapatmış. 90bin ediyor o da.

sansa bak ya 91 binle kaldım:)) tşkler bu arada :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: omg12

quote:

Orijinalden alıntı: yyudumm

benm aydın adnan menderes üniversştesi veteriner fakültesi..

Kyk yurtlarına başvurmanı öneririm.Yeni yurtlar yapılıyorduda odalar 2 kişilik buzdolabı,wc-banyo oda içinde.Hemde veteriner fakültesinin oraya yapılıyormuş.Bu yıl açılcakmış.Bunları bana adüde okuyan kuzenim söyledi

süpermiş:)) tşk ederm bilgi verdiğin için:) basvuru yaptım:) sn hangı ünidesin??

• quote:

quote:

Hadi ya. uludağ istiyordun gelmedi galiba ama yine de hayırlı olsun

evet bursa istiyodum olmadı malesef ama vet olması güzel:) sn bıde bna 80% gelir demiştin uludag:)))
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sametK

benimde sıralama mf-3 85.960

Senin puan 365 gibi birşey o zaman, taban 358 ile kapatmış. 90bin ediyor o da.

sansa bak ya 91 binle kaldım:)) tşkler bu arada :))

Hadi ya 90bin dediğime bakma küsüratla kaçırmış da olabilirsin :/

• quote:

quote:

quote:

Kyk yurtlarına başvurmanı öneririm.Yeni yurtlar yapılıyorduda odalar 2 kişilik buzdolabı,wc-banyo oda içinde.Hemde veteriner fakültesinin oraya yapılıyormuş.Bu yıl açılcakmış.Bunları bana adüde okuyan kuzenim söyledi

süpermiş:)) tşk ederm bilgi verdiğin için:) basvuru yaptım:) sn hangı ünidesin??

adü çok istiyodum ama çoğu bölüm düştü veterinerlikler yükseldi Burdur çıktı benim Hiç aklımda yoktu..Adü için kafanda soru varsa sor Aydınlıyım ve okuyan tanıdıklarım var

• Bende bursadayım 60 binle girdim:D
  • Forumdan bursayı kazanan 4 kişi olduk, facebooktan da zaten iletişim sağlıyoruz.

İngilizce muafiyet sınavı 13 eylüldeymiş bu arada.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

adü çok istiyodum ama çoğu bölüm düştü veterinerlikler yükseldi Burdur çıktı benim Hiç aklımda yoktu..Adü için kafanda soru varsa sor Aydınlıyım ve okuyan tanıdıklarım var

çok teşekkür ederim:)) adü de kesin hazırlık yok di mi?? sadece muafiyet sınavı var ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

çok teşekkür ederim:)) adü de kesin hazırlık yok di mi?? sadece muafiyet sınavı var ?

Hazırlık yok
    Bu arada büyükbaş olarak çok iyi pratik imkanların var..Hastanesine çok falza büyükbaş geliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuitaRist_ -- 25 Ağustos 2011; 19:47:35 >

• seneye bende uludağ olarak aranızdayım umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

seneye bende uludağ olarak aranızdayım umarım

Bekleriz. Gerçi daha gidip okula başlamış değiliz ama yıl içinde konuyu takip edersen bilgilerimiz paylaşırız.
  • Merhaba arkadaşlar,

Ben de istanbul üni. veterinerliği kazandım ama şu ana kadar face'te bulduğum 4 kişi dışında forumdan istanbula giden kimse bulamadım nerde bu 130 kişi ya :D

Umarım hepimiz okulları başarıyla bitirip meslektaş oluruz hepinize okullarınızda başarılar. Konuyu takip ediyorum umarım bulurum bir istanbullu buradanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: tri_nitro_toluen

Merhaba arkadaşlar,

Ben de istanbul üni. veterinerliği kazandım ama şu ana kadar face'te bulduğum 4 kişi dışında forumdan istanbula giden kimse bulamadım nerde bu 130 kişi ya :D

Umarım hepimiz okulları başarıyla bitirip meslektaş oluruz hepinize okullarınızda başarılar. Konuyu takip ediyorum umarım bulurum bir istanbullu buradanda

Tebrikler. Ben dahil forumdan birkaçımız istanbulu düşünüyorduk ama sonradan vazgeçtik. Uludağın kampüsü ve eğitimi daha cazip gelmişti.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.