Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

quote:

Orijinalden alıntı: [uLtrAs]

hocam bursa istanbul arası ulaşım rahat mı? sen deniz otobüsylemi gidiyorsun istanbul'a yoksa karayolu mu yoksa kendi araban mı var?
    hangisi en mantıklısı ve kolay olanı sence?
    ya da bursa - istanbul yapmak çok yorucu bir olay mı?

Otobüsle 2 saatten biraz fazla sürüyor, İDO ile 1.5 saat, arabayla annem beni almaya gelince 1.5 saatte uçuruyorum bazen onu

Yorucu değil dersem yalan olur, sonuçta 2 saat de olsa yol çekince insan bir tuhaf oluyor, hele pazar akşamı dönüyorsan ve yarın da okul varsa biraz kötü olabiliyor

sağolasın hocam aydınlandım iyice :)
    sıralamamda uludağ, istanbul, ankaraydı değiştirmeyeceğim. uludağ en önde olacak büyük ihtimalle de gelecek zaten. şimdiden benim için hayırlı olsun.

• Hayirli olsun, pisman olmayacaksin bak gor :) ingilizcen nasildir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hayirli olsun, pisman olmayacaksin bak gor :) ingilizcen nasildir?

ingilizcem kötü ama hiç çalışmadığım ve lisede asıl branşı ingilizce öğretmenliği olmayan biri girdiği için kötü. lakin ingilizce öğrenmek bence çok çok kolay bir şey. sadece yabancı dizi izleyerek bile chatroulette'te konuşacak kadar iniglizcem oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: [uLtrAs]

quote:

Hayirli olsun, pisman olmayacaksin bak gor :) ingilizcen nasildir?

ingilizcem kötü ama hiç çalışmadığım ve lisede asıl branşı ingilizce öğretmenliği olmayan biri girdiği için kötü. lakin ingilizce öğrenmek bence çok çok kolay bir şey. sadece yabancı dizi izleyerek bile chatroulette'te konuşacak kadar iniglizcem oldu :)

Hazırlık sınavı açısından sordum, daha sınava çok süre var çalışabilirsin

• Mf3 sıralmam 20bin,çok uzun bir karasızlık döneminden sonra tek tercih ist veterinerlik fakültesi yazdım.Umarım pişman olmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: GlikoProtein

Mf3 sıralmam 20bin,çok uzun bir karasızlık döneminden sonra tek tercih ist veterinerlik fakültesi yazdım.Umarım pişman olmam

Bu kararından emin misin dostum, biz bu konuda İstanbul yazdırmayız
  • quote:

quote:

Mf3 sıralmam 20bin,çok uzun bir karasızlık döneminden sonra tek tercih ist veterinerlik fakültesi yazdım.Umarım pişman olmam

Biliyorum hocam konuşmuştuk senle ama bana en uygunu istanbul,hem ben çalışkan adamım farkı kapatırım

• quote:

quote:

quote:

Biliyorum hocam konuşmuştuk senle ama bana en uygunu istanbul,hem ben çalışkan adamım farkı kapatırım

Hadi hayırlısı, ilk sıradan girersin

• 20 Bin sıralama ile Veteriner Fakültesi yazmak. Uvv çok iddaalı :)) Şaka bir yana hayırlı olsun hocam, Werner'ın dediği gibi ilk sıradan yerleşirsin. Eğer yanlış anlamazsan bir şey soracağım, tıp isteyip de, tıpa girecek kadar puan yapamayıp Veteriner Hekimlik yazanlardan mısın? Yoksa gerçekten Veteriner Hekim mi olmak istiyorsun?
  • o değilde tercihler birazdan bitecek nedense çok heyecnlandım :D aydın gelse keşke :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByEnjoyment

o değilde tercihler birazdan bitecek nedense çok heyecnlandım :D aydın gelse keşke :D

Tercihler bugün 23.59'a kadar internet üzerinden devam edecek. Sadece okullarda yapılacak tercihler bitecek. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuantumMoose

quote:

Orijinalden alıntı: ByEnjoyment

o değilde tercihler birazdan bitecek nedense çok heyecnlandım :D aydın gelse keşke :D

Tercihler bugün 23.59'a kadar internet üzerinden devam edecek. Sadece okullarda yapılacak tercihler bitecek. :)

hadi ya bak işte şimdi hiç bi heyecanı kalmadı :D
  • Valla ben acayip heyecanlıyım, yerleştirmeler açıklanana kadar nasıl bekleyeceğim, zaman nasıl geçecek hiç bilmiyorum. İşin kötü tarafı bir de üzerine oruç var, gün hiç geçmiyor bu haldeyken :))
  • quote:

20 Bin sıralama ile Veteriner Fakültesi yazmak. Uvv çok iddaalı :)) Şaka bir yana hayırlı olsun hocam, Werner'ın dediği gibi ilk sıradan yerleşirsin. Eğer yanlış anlamazsan bir şey soracağım, tıp isteyip de, tıpa girecek kadar puan yapamayıp Veteriner Hekimlik yazanlardan mısın? Yoksa gerçekten Veteriner Hekim mi olmak istiyorsun?

Valla aslında derslerim hep iyiydi ama istediğim bi bölüm yoktu hiçNe istiyosun diyenlere hep sınavdan sonra bakarız puan gelsin bakarız diyip geçiştirdim ama yumurta kapıya dayanınca zorlandım tercihte.Tıp istemedim hiç hem uzmanlık olayından hem de çabuk sinirlenen biri olarak yoğun bir şekilde insanla uğraşmak istemedim.Mühendislik düşündüm ama 10 kişiden 8i mühendis nerdeyse ve yabancı dili yüksek lisansı iş tecrübesi vs piyasa çok yoğun ve zorlu.
    Ailecek hayvansever olan ve bu mesajı klavyeyi kedimden korumaya çalışarak yazan biri olarak veterinerlik hiç aklıma gelmedi
    Hem iş olanağı hem de hayvan sevgimle okuması da eğlencelidir dedim ve araştırıp yazdım.Hala bazı şüphelerim var gerçi bide mahalle baskısı,o puana veteriner mi olcan yaktın kendini yazık oldu gibi

• quote:

quote:

20 Bin sıralama ile Veteriner Fakültesi yazmak. Uvv çok iddaalı :)) Şaka bir yana hayırlı olsun hocam, Werner'ın dediği gibi ilk sıradan yerleşirsin. Eğer yanlış anlamazsan bir şey soracağım, tıp isteyip de, tıpa girecek kadar puan yapamayıp Veteriner Hekimlik yazanlardan mısın? Yoksa gerçekten Veteriner Hekim mi olmak istiyorsun?

Valla aslında derslerim hep iyiydi ama istediğim bi bölüm yoktu hiçNe istiyosun diyenlere hep sınavdan sonra bakarız puan gelsin bakarız diyip geçiştirdim ama yumurta kapıya dayanınca zorlandım tercihte.Tıp istemedim hiç hem uzmanlık olayından hem de çabuk sinirlenen biri olarak yoğun bir şekilde insanla uğraşmak istemedim.Mühendislik düşündüm ama 10 kişiden 8i mühendis nerdeyse ve yabancı dili yüksek lisansı iş tecrübesi vs piyasa çok yoğun ve zorlu.
    Ailecek hayvansever olan ve bu mesajı klavyeyi kedimden korumaya çalışarak yazan biri olarak veterinerlik hiç aklıma gelmedi
    Hem iş olanağı hem de hayvan sevgimle okuması da eğlencelidir dedim ve araştırıp yazdım.Hala bazı şüphelerim var gerçi bide mahalle baskısı,o puana veteriner mi olcan yaktın kendini yazık oldu gibi

Anlattığına göre sen ideal mesleğini bulmuşsun dostum. Merak etme bu işi iyi yapana para çok, maddi yönünü düşünme.

• İnşallah hocam şimdilik tek sorun kaydırdın mı,niye mühendis olmadın,eczacılık yazsana baytar mı olucan diyen konu komşu çevre
  • quote:

İnşallah hocam şimdilik tek sorun kaydırdın mı,niye mühendis olmadın,eczacılık yazsana baytar mı olucan diyen konu komşu çevre

Onlar cart curt diyene kadar sen 1.5 ay içinde fakülteye başlamış olacaksın boşver.
  • Hepimize geçmiş olsun, tercih işlemleri artık bitti. Bundan sonra tahminimce 2 haftalık bir bekleyiş içersine girdik. Umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur.
  • Hepiniz için hayırlısı.Bakalım kimler kazanıcak Stresli bekleyiş başlasın çok zor ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: omg12

Hepiniz için hayırlısı.Bakalım kimler kazanıcak Stresli bekleyiş başlasın çok zor ya

Adın adın atıyorum
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.