Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aydının fakültesi ana kampüste değildi galiba, bence eğitim açısından da çok çok aşırı farklar olmadığı için samsunu tercih ederdim... Çünkü geçen sene 1- Bursa 2 -Samsun yapmıştım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 2 Ağustos 2012; 19:40:47 >
  • Ben Aydında oturuyorum fakülte ana kampüsle ayrı(Ana kampüs zaten dağın başında), sadece tek veteriner fakültesi var yeni derslikler yapıldı geçen yıllarda ,yeni yurt açıldı.Doğayla iç içe adü. vet.Merkeze 15 dakikada gidersiniz minibüslerle. Tamamını gezmedim ama farklı bir havası var.Kötü bir yer değil Adü vet.
  • Buda okulumuzun sitesi.Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Veteriner Fakültesi.

http://veteriner.omu.edu.tr/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heimdallr

quote:

Orijinalden alıntı: ByEnjoyment

ya aydın kötü mü sizce çıkartmalı mıyım tercihlerimden direk samuna mı gitmeliyim ?

Nerde oturuyosun

kastamonu
  • Arkadaşlar mf-3 141k fırat belki olur.Ama gitmek istemiyorum.Tercihlerimi yaptım ama öylesine .Hedef seneye Uludağ.
    Tercihler:1-Uludağ ü., 2-OndokuzMayıs ü.
    Bir de yeni açılan balıkesir üniversitesine internet sitesinden baktım.Daha yeni olması sebebiyle akademik kadrosu ve fiziksel şartları iyi değil şimdilik.Bu sene tahminen kaç alır balıkesir?
  • quote:

quote:

quote:

ya aydın kötü mü sizce çıkartmalı mıyım tercihlerimden direk samuna mı gitmeliyim ?

Nerde oturuyosun

kastamonu

Samsun a direkt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mammalia

Arkadaşlar mf-3 141k fırat belki olur.Ama gitmek istemiyorum.Tercihlerimi yaptım ama öylesine .Hedef seneye Uludağ.
    Tercihler:1-Uludağ ü., 2-OndokuzMayıs ü.
    Bir de yeni açılan balıkesir üniversitesine internet sitesinden baktım.Daha yeni olması sebebiyle akademik kadrosu ve fiziksel şartları iyi değil şimdilik.Bu sene tahminen kaç alır balıkesir?

Bence 105-110k arası. Sivas da yeni açıldı onu yazarsan gelebilir hani
  • Evet vet hek aday adayları yarın son gün. Son kararlarınızı verdiniz mi bakalım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya ben istanbulda yaşamak istiyorum. avcılar kampüsne rağmen istanbulda okumak istiyorum veteriner fakültesini ama bizimkiler eğitimi iyi diye ille de ankara uludağ'a git diyorlar. sanırım akredite olayını duymuşlar ben de hala karar veremedim hangisini öne yazacağımı. sağlıklı bir kafayla düşününce en iyi fakülte hangisidir? avcılara kötü diyen birisi ankaradaki fakülteyi nasıl bulur acaba? dışkpıda sanırım ve yanında sadece ziraatle bir kaç meslekyüksekokul var. kampüsü bile yok diyebiliriz.
  • Kampüs yaşantısı istiyorsan Uludağ en ideali, eğitimde dersen bence ankara ve uludağ başı çeker. Şehir olarak istanbulu tercih etmenin amacı tam olarak nedir
  • Eğer veterinerlik düşünüyorsanız bence hem şehir olarak hem de eğitim olarak en mantıklısı Uludağ benim görüşüme göre.Bir bursalı olarak ve iki sene Uludağ da okumuş biri olarak gönül rahatlığıyla burayı önerebilirim.Şehir olarak istanbul kadar gelişmiş bir şehir ve görükle diye bir öğrenci köyü var bu nedenle barınma olarak asla sıkıntı çekmeyeceğiniz biryer.İstanbul ve ankarayı bilemem ama Uludağ veteriner fakültesi gerçekten türkiye de isim yapmış bir fakülte.Puanı tutan arkadaşlar hiç düşünmeden burayı yazabilirler Hepinize tercih döneminde başarılar...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Nerde oturuyosun

kastamonu

Samsun a direkt

ya abi yakın olup olmaması önemli değil farklı yerler gezip görmek istiyorum değişiklik istiyorum.. sen yazdın mı aydını ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Spesifikasyon

quote:

quote:

quote:

quote:

Nerde oturuyosun

kastamonu

Samsun a direkt

ya abi yakın olup olmaması önemli değil farklı yerler gezip görmek istiyorum değişiklik istiyorum.. sen yazdın mı aydını ?

Alıntıları Göster
    İzmirliyim biliyosun sırf ailemin gönlü olsun diye yazdım yoksa samsuna gitmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordecaí -- 3 Ağustos 2012; 2:15:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rashta

quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

quote:

Orijinalden alıntı: WolvoXx

istanbulda oturduğum için şehir dışı yazmayı düşünmedim. zaten istanbul üniversitesi biyoloji bölümünü bırakıp tekrar sınava girdiğim için üniversiteyi az çok biliyorum. veteriner fakültesinden de bir arkadaşımdan biraz bilgi aldım.

Biyolojiyi de avcılar kampüsünde mi okumuştun merak ettim

Hocam merhaba :)

Balıkesir ve Sivasta bu sene Veterinerlik bölümleri açılmış.Sizce sıralama kaçta kapatır ?

senin sıralaman kaç ?

• quote:

İzmirliyim biliyosun sırf ailemin gönlü olsun diye yazdım yoksa samsuna gitmek istiyorum.

neyse hayırlısı be kardeşim.. bakarsın aynı yere gideriz :)
  • quote:

quote:

neyse hayırlısı be kardeşim.. bakarsın aynı yere gideriz :)

Aynen hayırlısı hallederiz onu :)
  • quote:

Kampüs yaşantısı istiyorsan Uludağ en ideali, eğitimde dersen bence ankara ve uludağ başı çeker. Şehir olarak istanbulu tercih etmenin amacı tam olarak nedir

hocam ben liseyi yatılı okumuştum orada çok yakın arkadaşlarımın büyük çoğunluğu istanbul'a gitti. hem o yönden beni çekiyor hem de ben koyu galatasraylı biriyim. yani istanbul'da olursam hiç düşünmeden her sene kombine alacak biriyim(hoş bu sene durum belli olmadığından hiç alma girişiminde bulanamadım ne yazık ki). basket maçları olsun ayda 1 kere giderim. geçen sene dünyanın en iyi tenisçileri geldi ben de görmek izlemek isterdim. final four istanbul'da yapıldı. işte bu sebeplerden dolayı istanbul istiyorum. aslında uludağ yazsam görüklede ev kiraları çok ucuz 1+1 eşyalı bir dairede tek başıma kalacak kadar ailemin gelir düzeyi elverişli benim için çok rahat olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: [uLtrAs]

quote:

Kampüs yaşantısı istiyorsan Uludağ en ideali, eğitimde dersen bence ankara ve uludağ başı çeker. Şehir olarak istanbulu tercih etmenin amacı tam olarak nedir

hocam ben liseyi yatılı okumuştum orada çok yakın arkadaşlarımın büyük çoğunluğu istanbul'a gitti. hem o yönden beni çekiyor hem de ben koyu galatasraylı biriyim. yani istanbul'da olursam hiç düşünmeden her sene kombine alacak biriyim(hoş bu sene durum belli olmadığından hiç alma girişiminde bulanamadım ne yazık ki). basket maçları olsun ayda 1 kere giderim. geçen sene dünyanın en iyi tenisçileri geldi ben de görmek izlemek isterdim. final four istanbul'da yapıldı. işte bu sebeplerden dolayı istanbul istiyorum. aslında uludağ yazsam görüklede ev kiraları çok ucuz 1+1 eşyalı bir dairede tek başıma kalacak kadar ailemin gelir düzeyi elverişli benim için çok rahat olur.

Kültürel aktivite yönünden istanbulu diğer şehirlerle karşılaştıramayız zaten. Mesela ben de koyu Fenerliyim, zaten kadıköylüyüm haftasonu sırf maç için evime gidip pazar gecesi bursaya döndüğüm oluyor. Hem böyle daha manalı oluyor ne biliyim

• hocam bursa istanbul arası ulaşım rahat mı? sen deniz otobüsylemi gidiyorsun istanbul'a yoksa karayolu mu yoksa kendi araban mı var?
    hangisi en mantıklısı ve kolay olanı sence?
    ya da bursa - istanbul yapmak çok yorucu bir olay mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [uLtrAs]

hocam bursa istanbul arası ulaşım rahat mı? sen deniz otobüsylemi gidiyorsun istanbul'a yoksa karayolu mu yoksa kendi araban mı var?
    hangisi en mantıklısı ve kolay olanı sence?
    ya da bursa - istanbul yapmak çok yorucu bir olay mı?

Otobüsle 2 saatten biraz fazla sürüyor, İDO ile 1.5 saat, arabayla annem beni almaya gelince 1.5 saatte uçuruyorum bazen onu

Yorucu değil dersem yalan olur, sonuçta 2 saat de olsa yol çekince insan bir tuhaf oluyor, hele pazar akşamı dönüyorsan ve yarın da okul varsa biraz kötü olabiliyor
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.