Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benmde 106 bin ya hayırlısı olur inş. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByEnjoyment

benmde 106 bin ya hayırlısı olur inş. :)

Hepimiz için :)
  • Konunun ilk mesajına beni de ekleyebilirsin. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi 3. sınıfa geçiyorum bu sene.

Aha Serkan (CorsairSA) da burdaymış :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA * Nedvedmania -- 1 Ağustos 2012; 4:34:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA * Nedvedmania

Konunun ilk mesajına beni de ekleyebilirsin. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi 3. sınıfa geçiyorum bu sene.

Aha Serkan (CorsairSA) da burdaymış :D

Samsunu bir de sizden duyalım neler diyebilirsiniz :)
  • Valla serkan anlatmış zaten herşeyi Benim 7. tercihimdi Samsun. Tabi önlerde başka bölümlerde vardı. Vet.'lerin sırası İst-Ank-Burs-Samsun-Aydın şeklindeydi. Bursa gelir diye bekliyordum fakat Samsun geldi.

Bu 5 'i arasında kalite kıyaslaması yapılırsa
    Ankara
    İstanbul
    Bursa
    Samsun
    Aydın

şeklinde olur. Ben de zamanında baya araştırmıştım ve bu kanıya vardım. Mesela Bursa Samsun'a göre evcil hayvanlara daha çok önem veriyor. Benim istediğimde buydu. O yüzden Bursa gelmesini istiyordum.

Şehir olarak güzel şehir. Sürekli gelişiyor. Samsunun merkezinde ne ararsanız var. Yani İstanbul'un gelişmiş bir ilçesi deseler garipsemezsiniz :) Hava durumu hiç belli olmuyor. Sabah hava bulutlu diye kalın giyiniyorsun ama ikindi vakti eve dönerken terliyerek dönüyorsun. Veya tam tersi, sabah ince giyiniyorsun ama dönerken yağmur yağıyor :)

Üniversite olaraksa iyi sayılır. Yani benim net bir şekilde "Şu özelliğinden nefret ediyorum" diyebileceğim bir şey yok. Hocaların çoğu genç. Bu da hem derslerin sıkıcı geçmesini engelliyor hem de dersi anlıyorsun (Ama bazı hocalarda var ki masal gibi ders anlatıyor. Dümdüz slayttan okuyor. Devamsızlık olamasa hayatta girmezsin yani o derse. Evde tek başına çalışsan daha verimli geçer :))

Bizde henüz klinik , cerrahi derslere geçmedik. Bu sene geçeceğiz inşallah.

Şuan sabahın 5inde aklıma gelenler bunlar. Merak ettiğiniz birşey varsa yazarım hemen :)

• Yeterli teşekkürler :) Samsun 4. tercihim oldu benim Aydın var öncesinde evime yakınlık açısından. Zaten tek kötüleyebileceğimiz yanı hava durumu olsa gerek şu geçen ki sel baskını örneğin. Biraz pahalı olduğunu duydum ama uygun bir yerlerde buluruz sanırım :)
  • Şimdi herşey oldu ama bu sıralamada değişiklik yapmak istiyorum şımarıklığımı bağışla

Ankara
    Bursa
    İstanbul
    Samsun
    Aydın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 1 Ağustos 2012; 6:49:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heimdallr

Yeterli teşekkürler :) Samsun 4. tercihim oldu benim Aydın var öncesinde evime yakınlık açısından. Zaten tek kötüleyebileceğimiz yanı hava durumu olsa gerek şu geçen ki sel baskını örneğin. Biraz pahalı olduğunu duydum ama uygun bir yerlerde buluruz sanırım :)

Aydını Samsunun üstüne yazdıysan Samsun'u hiç araştırma zaten. Garanti Aydın'a gidersin. Çünkü Aydın daha düşük seviyedekileri alıyor yanlış bilmiyorsam. Yani Samsun'u İstanbul'un üstüne yazarsan derecen ne kadar iyi olursa olsun Samsun'a gidersin. Anlatabildim umarım :)
  • ankara vet. fak. geçme notu 70
    istanbul vet. fak. geçme notu 50

geçme notlarını araştırmadan yazmayın. sonuçta nerden mezun olursanız olun vet.hek. olacaksınız. fazla zorlamayın kendinizi üni. hayatında

Kars, Van yazın 35 le falan geçersiniz dersleri.. Vanda okursanız doğu kültürünü, Karsta okursanız Azeri kültürünü yakından tanıma fırsatı bulursunuz hem
  • Uludağ veterinerlik faküitesi hakkında bilgi veremem ama Bursa'lı olamayanlar için Bursa hakkında bilgi vereyim.Bursa insanıyla , ulaşımıyla tam okunacak bir şehir.Hayat çok pahalı değil.Üniversiteye ulaşı heryerden çok kolay.Gezmek , geceleri takılmak isteyenler için pek çok yer var.Çeşit çeşit insan vardır tabiki ama genel ortalama sıcak ve hoş görülüdür.Şimdilik bu kadar bilgi vereyim.Bursa hakkında sorunuz olursa sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.USTA -- 1 Ağustos 2012; 10:39:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Şimdi herşey oldu ama bu sıralamada değişiklik yapmak istiyorum şımarıklığımı bağışla

Ankara
    Bursa
    İstanbul
    Samsun
    Aydın

Neden böyle yaptın peter :D

quote:

Orijinalinden alıntı: uA * Nedvedmania

Aydını Samsunun üstüne yazdıysan Samsun'u hiç araştırma zaten. Garanti Aydın'a gidersin. Çünkü Aydın daha düşük seviyedekileri alıyor yanlış bilmiyorsam. Yani Samsun'u İstanbul'un üstüne yazarsan derecen ne kadar iyi olursa olsun Samsun'a gidersin. Anlatabildim umarım :)

Samsun ne yazıkki aydının gerisinde :) aydın 98binle samsun 108binle kapattı geçen sene.

Samsun da geçme notu kaç :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordecaí -- 1 Ağustos 2012; 15:30:08 >

• tercihleri yaptım az önce.. 106k nasıl olmuş beyler :)

istanbul
    ankara
    uludağ
    aydın
    samsun
    selçuk
    balıkesir
  • quote:

tercihleri yaptım az önce.. 106k nasıl olmuş beyler :)

istanbul
    ankara
    uludağ
    aydın
    samsun
    selçuk
    balıkesir

Yapılacak en iyi tercih olmuş. Hadi hayırlı olsun
  • 1 haftadır kafayı yiyecem ankra mı, istanbul mu, bursa mı diye. istanbul yaşamak istediğim şehir, ankara en iyi eğitim veren diyorlar, bursa en kolay yaşanabilecek şehir. ankaranın eğitimi, bursanın görüklesi istanbulda olsa ne güzel olurdu.
    hiç ankara üniversitesinde okuyan var mı? oraların kampüsü nasıldır acaba? kampüs hayatı nasıldır?
  • Samsun'da geçme notu 60
  • Uludağda bu sene geçme notu 60 yapacaktı sanırım, hatta 70 olması gündemdeydi. Bence yerinde birşey bu, çalışan çalışmayan belli oluyor.

Sonuçta hekim olacağız düşük notla yarım bilgiyle geçmek olmaz
  • Arkadaşlar tercihlerim resimdeki gibi. MF-3 sıram 67741. Sizce hangisi gelir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmence -- 1 Ağustos 2012; 21:20:06 >
  • quote:

istanbul
    ankara
    uludağ
    aydın
    samsun
    selçuk
    balıkesir

aydındasın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmence

Arkadaşlar tercihlerim resimdeki gibi. MF-3 sıram 67741. Sizce hangisi gelir ?

Tek tercih yapsan da Ankara gelir. Listene uludağı neden koymadın
  • quote:

Orijinalden alıntı: omg12

quote:

istanbul
    ankara
    uludağ
    aydın
    samsun
    selçuk
    balıkesir

aydındasın bence

Ben nerdeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.