Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uAdana

quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

quote:

quote:

beyler 106k ile bana hangi universiteyi onerirsiniz? Elazig i biraz arastirdim egitim kadrosu saglama benziyor. Sizce okul bu meslek icin onemlidir?

yardimci olabilecek kimse yokmuu

106 binle nesen elaziga gidiyorsun. Samsun,kayseri, konya,afyon vs var

sitesini inceledim prof syasina falan baktim iyi gibi duruyor tabi arastiriyorum daha. Peki sen kayseri hatay elazigdan hangisini onerirsin?

Sadece okul dersen eğer ben Elazığ derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: :_AnacondA_:

quote:

Orijinalden alıntı: omg12

quote:

46bindeyim. hep en cok istedigim bolum olan veteriner hekimlik geliyor hem de ankara bile. ama gidebilecek miyim ? hayir. ben koylu cocugu muyum ? hayir. cevrem var mi ? hayir. alt tabakadan insanlarin bulundugu bolumde ne isim var ? durun en guzeli geliyor : baytar olup napacam len ? boyle insanlarin yogunlukta oldugu bir ulkeye insan doktoru lazimmis bunu ogrendim. 3. yilda sansimizi tip icin deneyelim bakalim.

Köylü çocuğuyla veteriner hekimliğinin ne alakası var? Sen zaten okumamalısın bu bölümü. Tercih edersen eğer gerçekten isteyen birini engellemiş olursun sadece

anlatmak istedigimi anlamamissiniz ya da ben tam anlatamadim. o soylediklerim hep cevremde duyduklarim, bana soylenenler. koyde hayvancilikla ugrasanlar icin uygun bir bolummus. ustelik bu isle ilgilenen cevrem olmadigi icin acikta kalacagimi para kazanabilecegimi dusunmuyorlar. veteriner hekimligin ulkemizde ne kadar asagilandigini biliyorsunuzdur. bu yuzden boyle dusunen insanlarin bu zihniyetin hekime daha cok ihtiyaci oldugunu dusundum :) keske yeterince cesur ve kararli olup veteriner hekim olabilsem.

Nerelisin bilmiyorum ama çevre şart değil ki. Pet klinik açabilirsin, çiftliklerdede çalışabilirsin(kanatlı,küçükbaş,büyükbaş) bunlar için çeveye gerek yok.

• ama benim icin veteriner hekimlige alternatif olabilecek bir bolum (tip) kazanmak icin bir yil daha hazirlanmayi dusunuyorum. yoksa bu bolume olan ilgi ve istegim o bolumde okuyan cogu bireyden daha fazladir emin olun. insallah veteriner hekimlik de bir gun bu ulkede de hak ettigi konuma gelecektir. saygilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uludağ hazırlık sınıfında kalan oluyormu.Dersler %30 ingilizceymiş dersleri anlayabiliyorlarmi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

46bindeyim. hep en cok istedigim bolum olan veteriner hekimlik geliyor hem de ankara bile. ama gidebilecek miyim ? hayir. ben koylu cocugu muyum ? hayir. cevrem var mi ? hayir. alt tabakadan insanlarin bulundugu bolumde ne isim var ? durun en guzeli geliyor : baytar olup napacam len ? boyle insanlarin yogunlukta oldugu bir ulkeye insan doktoru lazimmis bunu ogrendim. 3. yilda sansimizi tip icin deneyelim bakalim.

Köylü çocuğuyla veteriner hekimliğinin ne alakası var? Sen zaten okumamalısın bu bölümü. Tercih edersen eğer gerçekten isteyen birini engellemiş olursun sadece

anlatmak istedigimi anlamamissiniz ya da ben tam anlatamadim. o soylediklerim hep cevremde duyduklarim, bana soylenenler. koyde hayvancilikla ugrasanlar icin uygun bir bolummus. ustelik bu isle ilgilenen cevrem olmadigi icin acikta kalacagimi para kazanabilecegimi dusunmuyorlar. veteriner hekimligin ulkemizde ne kadar asagilandigini biliyorsunuzdur. bu yuzden boyle dusunen insanlarin bu zihniyetin hekime daha cok ihtiyaci oldugunu dusundum :) keske yeterince cesur ve kararli olup veteriner hekim olabilsem.

Nerelisin bilmiyorum ama çevre şart değil ki. Pet klinik açabilirsin, çiftliklerdede çalışabilirsin(kanatlı,küçükbaş,büyükbaş) bunlar için çeveye gerek yok.

gaziantepliyim. benim de dusuncem o yonde. yani illa ki bir is bir yol bulurum. evcil hayvan dukkani ve klinik acmakti hep hayalim. ama insanlar, arkadaslar, akrabalar bu bolum hakkinda o kadar bilgililer ki (!) muhendisligi secmemi oneriyor herkes ve bu bolumu yazmami istemiyor. soylenenlere kulak tikarim diyorum ama olmuyor. bolume ulkemizde verilen deger de ortada ona da guvenemiyorum. iste bu korkaklik ve kararsizlik beni bitiriyor

• quote:

quote:

quote:

1920li yıllardaki baytarlıkla veteriner hekimliği karıştırmak cahilliktir. Çok istediğin meslekse kararlı olup düşüncelerinin arkasında olmalısın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

gaziantepliyim. benim de dusuncem o yonde. yani illa ki bir is bir yol bulurum. evcil hayvan dukkani ve klinik acmakti hep hayalim. ama insanlar, arkadaslar, akrabalar bu bolum hakkinda o kadar bilgililer ki (!) muhendisligi secmemi oneriyor herkes ve bu bolumu yazmami istemiyor. soylenenlere kulak tikarim diyorum ama olmuyor. bolume ulkemizde verilen deger de ortada ona da guvenemiyorum. iste bu korkaklik ve kararsizlik beni bitiriyor

Sen bu mesleği gerçekten çok istiyorsan eğer okuyup öyle düşünen insanlara gösterebilirsin yanlış düşündüklerini..

• quote:

Orijinalden alıntı: herox4180

Uludağ hazırlık sınıfında kalan oluyormu.Dersler %30 ingilizceymiş dersleri anlayabiliyorlarmi?

30% ingilizce ama bu sene 1.sınıfta sadece Genetik dersi ingilizceydi, duyumlara göre bir çok ders artık ingilizce olacak. 2-3-4-5'te ingilizce olan dersleri bilmiyorum henüz

Hazırlık sınıfında yıl sonunda yapılan sınavda kalan yaz okuluna gider, artık büt geldi ama bütten devam edilir. Bence kalmak kalmamaktan daha zor
  • samsundakiler bi bakabilir mi.. okula yeni bi yurt yapılmış heralde bu yurtlara ne nazaman ve nasıl başuvraz.. kayıt yaptırmaya gittiğimizde mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByEnjoyment

samsundakiler bi bakabilir mi.. okula yeni bi yurt yapılmış heralde bu yurtlara ne nazaman ve nasıl başuvraz.. kayıt yaptırmaya gittiğimizde mi ?

kyk yurduysa dediğin yerleştirme sonuçları açıklanınca internetten başvuru yapıcaksın. Okul kayıtlarından önce açıklanır sonuçları. Okul kaydıyla beraber onun kaydınıda yaparsın.
  • Konu arası olacak ama yeni nickname nasıl dostlar, kimya ve breaking bad sevgisi sağolsun
  • Samsun 19 mayıs üni kampüsü hayran kalınası

• herkezin zor dediği iş imkanı yok dediği ve kötülediği bir mesleği seviyorum. Puanım düşük olduğu için Van'ı yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasir19

herkezin zor dediği iş imkanı yok dediği ve kötülediği bir mesleği seviyorum. Puanım düşük olduğu için Van'ı yazdım.

Hayırlı olsun
  • quote:

herkezin zor dediği iş imkanı yok dediği ve kötülediği bir mesleği seviyorum. Puanım düşük olduğu için Van'ı yazdım.

Hayırlısı be gülüm
  • Arkadaşlar tercihimi yaptım ve gönderdim, Ağustos'un 3'üne kadar değiştirme şansım var. Sizce tercih listem uygun ve yeterli mi? (MF-3 101.400)

• hala kararsizim. ne yapacagim , veteriner hekimlik yazacak miyim , bir yil daha kalacak miyim ? bu aralar her hangi bir sey dusunmek bile istemiyorum acikcasi

• quote:

Orijinalden alıntı: QuantumMoose

Arkadaşlar tercihimi yaptım ve gönderdim, Ağustos'un 3'üne kadar değiştirme şansım var. Sizce tercih listem uygun ve yeterli mi? (MF-3 101.400)

Gayet iyi dostum, aynen konuştuğumuz gibi
  • quote:

kaç puan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

quote:

kaç puan

sıralama ya bakılıyor dostum 200.000 lerde yim
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.