Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok geniş iş imkanı var.
    Kendi kliniğini açabilirsin,devlette çalışabilirsin,ilaç şirketlerinde çalışabilirsin,supermarketlerde çalışabilirsin,veteriner eczanesi açabilirsin vs vs diye gider..
    İlaç şirketleri ne alaka ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: omg12

quote:

Orijinalden alıntı: ByEnjoyment

quote:

quote:

arkadaşlar aydın adanan menderes üniversitesine gitmeye karar verdim büyük ihtimalle oluyo sanırsam.. ama yurt kalcak yer durumları nasıldır bilginiz var mı ?

Fakültenin hemen yanında kyk nın yarı özel yurtları var. 2kşilik odalar.odalarda tv-minibuzdolabı-banyo-wc. yeni yapıldı yurt güzel yani.

peki fiyatları nasıl bi bilgin var mı ?

Kyk nın 2kşilik odaları yani yarı özel odaları 160 ya da 170 gibi bişeydi

çok iyiymiş.. sen aydında mı okuyosun şu an ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar aydın adanan menderes üniversitesine gitmeye karar verdim büyük ihtimalle oluyo sanırsam.. ama yurt kalcak yer durumları nasıldır bilginiz var mı ?

Fakültenin hemen yanında kyk nın yarı özel yurtları var. 2kşilik odalar.odalarda tv-minibuzdolabı-banyo-wc. yeni yapıldı yurt güzel yani.

peki fiyatları nasıl bi bilgin var mı ?

Kyk nın 2kşilik odaları yani yarı özel odaları 160 ya da 170 gibi bişeydi

çok iyiymiş.. sen aydında mı okuyosun şu an ?

Şimdi baktımda 156 liraymış. Hayır Aydında okumuyorum da Aydınlıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: gothic10

quote:

Çok geniş iş imkanı var.
    Kendi kliniğini açabilirsin,devlette çalışabilirsin,ilaç şirketlerinde çalışabilirsin,supermarketlerde çalışabilirsin,veteriner eczanesi açabilirsin vs vs diye gider..
    İlaç şirketleri ne alaka ya :D

veteriner ilaçları yani.
  • quote:

olsun o da güzel :D peki biraz bilgi verebilir misin aydın hakkında nasıl oralar ulaşım nasıl felan :)
  • quote:

quote:

olsun o da güzel :D peki biraz bilgi verebilir misin aydın hakkında nasıl oralar ulaşım nasıl felan :)

Aydınlıyım ama merkez değil :) Kuşadalıyım. Aydın iyidir kötü bir yanı yok yani Ulaşım rahat. İmkan bakımından iyidir Aydın.
  • peki teşekkürler :)
  • Merhaba arkadaşlar sonuçlar geldi, hepimiz sıralamamız dahilinde üniversite arayışına girdik. Benim MF-3 sıralamam 101 bin. Bir çok kişi gibi bende ilk sıraya Uludağ yazacağım ama Uludağ'dan sonra nereyi yazacağımın kararını veremedim daha. Şuan Uludağ dışında okuyan arkadaşlar varsa bu seçim aşamasında bana yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuantumMoose

Merhaba arkadaşlar sonuçlar geldi, hepimiz sıralamamız dahilinde üniversite arayışına girdik. Benim MF-3 sıralamam 101 bin. Bir çok kişi gibi bende ilk sıraya Uludağ yazacağım ama Uludağ'dan sonra nereyi yazacağımın kararını veremedim daha. Şuan Uludağ dışında okuyan arkadaşlar varsa bu seçim aşamasında bana yardımcı olabilir mi?

Şuan bir sıralama yapsan nasıl olurdu? Yaz bakalım bir ona göre düzenleyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yebde

Arkadaşlar sıralamam 213000 veterinerlik fakültesine girme ihtimalim varmıdır ?

van yüzüncıyıl i.ö. gelir gibi benimde oralarda sıralamam ama harç ücreti 2,000 , Van' ı kimse yazmayacak gelir ama bende kararsızım 5 yıl zor bi bölüm okuyup boşta kalmakda var
  • 46bindeyim. hep en cok istedigim bolum olan veteriner hekimlik geliyor hem de ankara bile. ama gidebilecek miyim ? hayir. ben koylu cocugu muyum ? hayir. cevrem var mi ? hayir. alt tabakadan insanlarin bulundugu bolumde ne isim var ? durun en guzeli geliyor : baytar olup napacam len ? boyle insanlarin yogunlukta oldugu bir ulkeye insan doktoru lazimmis bunu ogrendim. 3. yilda sansimizi tip icin deneyelim bakalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :_AnacondA_:

46bindeyim. hep en cok istedigim bolum olan veteriner hekimlik geliyor hem de ankara bile. ama gidebilecek miyim ? hayir. ben koylu cocugu muyum ? hayir. cevrem var mi ? hayir. alt tabakadan insanlarin bulundugu bolumde ne isim var ? durun en guzeli geliyor : baytar olup napacam len ? boyle insanlarin yogunlukta oldugu bir ulkeye insan doktoru lazimmis bunu ogrendim. 3. yilda sansimizi tip icin deneyelim bakalim.

O dediklerini kusura bakma ama gavatlar söylüyor. Ne köylü çocuğundan bahsediyorlar anlamadım :) Hep en çok istediğin bölüm veteriner hekimlikse 1 sene daha tıpa niye çalışıyorsun ?
  • quote:

46bindeyim. hep en cok istedigim bolum olan veteriner hekimlik geliyor hem de ankara bile. ama gidebilecek miyim ? hayir. ben koylu cocugu muyum ? hayir. cevrem var mi ? hayir. alt tabakadan insanlarin bulundugu bolumde ne isim var ? durun en guzeli geliyor : baytar olup napacam len ? boyle insanlarin yogunlukta oldugu bir ulkeye insan doktoru lazimmis bunu ogrendim. 3. yilda sansimizi tip icin deneyelim bakalim.

Köylü çocuğuyla veteriner hekimliğinin ne alakası var? Sen zaten okumamalısın bu bölümü. Tercih edersen eğer gerçekten isteyen birini engellemiş olursun sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuitaRist_ -- 28 Temmuz 2012; 16:42:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

quote:

O dediklerini kusura bakma ama gavatlar söylüyor. Ne köylü çocuğundan bahsediyorlar anlamadım :) Hep en çok istediğin bölüm veteriner hekimlikse 1 sene daha tıpa niye çalışıyorsun ?

Alıntıları Göster
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuitaRist_ -- 28 Temmuz 2012; 3:04:24 >

• quote:

Bütün köylü çocukları toplandık, veteriner hekimliğe gidiyoruz!
  • mrba veterinerliği cok istiyodum ama şuan kafam çok karışık çunku sıralamam beklediğimden çok düşük geldi 129 bindeyim istediğim şehirlerin hiçbiri olmuyo iç anadoluda büyük ihtimalle olmayacak doğu yolu gözüküyor gibi hatayı ve diyarbakırıda şuan kı bildıgnız malum karışıklıklardan dolayı yazmıcam elazığ da 140 binlerde oranın gelme olasılığı yüksek bi sene gerçekten çok çalışıp iyi bi üniye gelmek istiyorum tabiki geçiş olayı çok kolay degil ama nasılsa oralarda gezemeyeceğim için mecburen çalışıcam. ama geçiş yapamassam diede korkuyorum mühendisliklere baktığımda kimya mühendisliği samsun falan oluyo sırf doğu gelıyo diğe vetten vazgecmek istemiyorum aslında birde bu sene katsayı farkı kalktığı için matı full çeken bi eşit ağırlıkçı önumde ama tercih sırasında mf den tercih yapmayacakları içim sıralama kayabilir diye düşünmekteyim.anlıycağınız kafamda çok çelişkiler var bna tavsiyede bulunursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: bşr17

mrba veterinerliği cok istiyodum ama şuan kafam çok karışık çunku sıralamam beklediğimden çok düşük geldi 129 bindeyim istediğim şehirlerin hiçbiri olmuyo iç anadoluda büyük ihtimalle olmayacak doğu yolu gözüküyor gibi hatayı ve diyarbakırıda şuan kı bildıgnız malum karışıklıklardan dolayı yazmıcam elazığ da 140 binlerde oranın gelme olasılığı yüksek bi sene gerçekten çok çalışıp iyi bi üniye gelmek istiyorum tabiki geçiş olayı çok kolay degil ama nasılsa oralarda gezemeyeceğim için mecburen çalışıcam. ama geçiş yapamassam diede korkuyorum mühendisliklere baktığımda kimya mühendisliği samsun falan oluyo sırf doğu gelıyo diğe vetten vazgecmek istemiyorum aslında birde bu sene katsayı farkı kalktığı için matı full çeken bi eşit ağırlıkçı önumde ama tercih sırasında mf den tercih yapmayacakları içim sıralama kayabilir diye düşünmekteyim.anlıycağınız kafamda çok çelişkiler var bna tavsiyede bulunursanız sevinirim

Öncelikle kolay gelsin tercih yapmak çalışmaktan daha zormuş değil mi?
    Sen sıralamanı bu şekilde yap
    Ankara
    Uludağ
    İstanbul
    ADÜ
    OMÜ
    SELÇUK
    ERCİYES
    AFYON
    MEHMET AKİF
    KIRIKKALE
    MUSTAFA KEMAL
    HARRAN
    Burdan gerisini sen istediğin üniversiteleri istediğin sırada yaz. Ben Afyon ve öncesinin gelebileceğini sanmam AMA Mehmet Akif Ersoy Üniv,Mustafa Kemal Üniv ve Kırıkkale Üniv gelebilir diyorum. Veteriner fakültelerinde taban sıralaması yıldan yıla çok değişiklik gösterebiliyor. Bu yıl sistemde değişimlerde olduğu için taban sıralamasını etkiliycektir. Ben geçen yıl tercih ederken 2010 2009 2008 taban sıralamalarına bakarak tercih yaptım ve veteriner fakültelerinin son 3 yıl da 15-20bin düşüş bile yaptığını gördüm . Bu yılda olabilir. Sadece arz talep ilişkisi bu taban sıralamaları. Şansın varsa olabilir
    Eğer yatay yaparım deyip doğu yazarsan zor olabilir. Alttan hiçbir dersinin kalmaması lazım öncelikle yatay geçiş için. Çok zor açıkcası. Hasta olsan 1 sınava çalışamasan bittin Bende yatay yaparım diyordum ama olmadı onuda söylemek isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuitaRist_ -- 28 Temmuz 2012; 16:34:55 >

• teşekkur ederim. hazırlığı olan veteriner fakülteleri var mı.bıde sıralama onemlımı mesela iki kisi var sıralamaları yakın bırı kendınden 40 bın ustlerden tercıhe basladı taa son sıralara kazanabılecegı yerı yazdı dıgerı ıse kazanabılecegı yeri ılk sıraya yazdı yanı ılk sıraya yazan yerleşıp dıgerıne kontenjan kalmama gıbı bı durum var mı ?. cook soru sordum ama dedigin gıbı tercih donemı zor
  • Uludağ zorunlu 1 yıl hazırlık
    Ankara,Ondokuz Mayıs ve Mehmet Akif Ersoy İsteğe bağlı 1 yıl hazırlık var
    Selçuk ta 1 yıl zorunlu hazırlık vardı ama kalkmış bu yıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuitaRist_ -- 28 Temmuz 2012; 17:45:08 >
  • bnde bı kaç unıyı aramıştım kırıkkale elazıg bıde mehmet akif ersoyu sen aramadıklarımı soyledın cok ıyı oldu:) mehmet akif bes yılmıs ama ıstekte bulunmuslar hazırlık için cvp gelmemiş daha .
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.