Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonuclar geldi 68k mf3 70k mf4 yıldız harita 2.öğretimi istiyorum orası gelmeyecek sanırım.
    veteriner fakültesine gideceğim büyük ihtimal.
    sormak istediğim şu. ben hayvanları seven biriyim. küçüklüğümden beri bizimkilere balık,kaplumbağa, kedi, köpek alalım eve dedim bakamayız diye kabul etmediler annem de çalıştığından. ama beni sorunum şu ki köpekleri o kadar sevdiğim halde yolda görünce korkuyorum biraz. onun dışında inekten,öküzden keçiden korkmam. bu tip korkular bu fakültede çok zorlarmı beni. yoksa gelen çoğu kişide olan şeyler mi. oraya gidince korkum geçer mi birileri aydınlatırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [uLtrAs]

sonuclar geldi 68k mf3 70k mf4 yıldız harita 2.öğretimi istiyorum orası gelmeyecek sanırım.
    veteriner fakültesine gideceğim büyük ihtimal.
    sormak istediğim şu. ben hayvanları seven biriyim. küçüklüğümden beri bizimkilere balık,kaplumbağa, kedi, köpek alalım eve dedim bakamayız diye kabul etmediler annem de çalıştığından. ama beni sorunum şu ki köpekleri o kadar sevdiğim halde yolda görünce korkuyorum biraz. onun dışında inekten,öküzden keçiden korkmam. bu tip korkular bu fakültede çok zorlarmı beni. yoksa gelen çoğu kişide olan şeyler mi. oraya gidince korkum geçer mi birileri aydınlatırsa sevinirim.

Zamanla alışırsın zaten 3.sınıfa kadar teknik olarak hayvanlara dokunamıyorsun, tabi çiftlikte dersler oluyor ya da hayvan hastanesine gidip birşeyler öğrenebilirsin.

• İlk mesaja biraz bilgi ekledim, kendi yorumlarım da var. Konu up olsun tercih dönemindeyiz artık
  • Güncel
  • arkadaşlar ben sadece ankara veterinerliği istiyorum tercih listeme sadece orayı yazıcam başkada bişey yazmıcam çünkü evimizin hemen dibinde sayılır yürüyerek 20dk da gidiliyor böyle bi imkanım varken şehir dışında okumak istemiyorum mf3 75628 bu yeterli gibi gözüksede puanı artışta olan bi yer olduğundan durumum çok kritik bol bol dua ediyorum tutmassa halimiz yaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionkinq06

arkadaşlar ben sadece ankara veterinerliği istiyorum tercih listeme sadece orayı yazıcam başkada bişey yazmıcam çünkü evimizin hemen dibinde sayılır yürüyerek 20dk da gidiliyor böyle bi imkanım varken şehir dışında okumak istemiyorum mf3 75628 bu yeterli gibi gözüksede puanı artışta olan bi yer olduğundan durumum çok kritik bol bol dua ediyorum tutmassa halimiz yaş

Endişe etme çok yüksek ihtimal gelir ama yıllardır yaşadığın evinde kalıp üniversiteyi de aynı yerde okumakta emin misin? Ailenin imkanı varsa şehir dışında oku bence
  • Arkadaşlar mf3 puanım 330 sıralamam 97250 buna göre:
    Ankara üniv . veterinerlik fakültesi : 80.800
    Adanan Menderes Üniv. veterinerlik fak. :97.900
    Uludağ Üniv. vet. fak. : 90.400
    Afyon Kocatepe vet . fak. :117.000
    bunlardan birinin özellikle ankaranın ilk tercihte gelme ihitmali nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kndr

Arkadaşlar mf3 puanım 330 sıralamam 97250 buna göre:
    Ankara üniv . veterinerlik fakültesi : 80.800
    Adanan Menderes Üniv. veterinerlik fak. :97.900
    Uludağ Üniv. vet. fak. : 90.400
    Afyon Kocatepe vet . fak. :117.000
    bunlardan birinin özellikle ankaranın ilk tercihte gelme ihitmali nedir

Ankara ile istanbul gelmez, uludağ çok çok zor ilk sıraya ekleyip bir muciza bekleyebilirsin.
  • benimde mf3 94k acaba ist gelme ihtimali nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

quote:

arkadaşlar ben sadece ankara veterinerliği istiyorum tercih listeme sadece orayı yazıcam başkada bişey yazmıcam çünkü evimizin hemen dibinde sayılır yürüyerek 20dk da gidiliyor böyle bi imkanım varken şehir dışında okumak istemiyorum mf3 75628 bu yeterli gibi gözüksede puanı artışta olan bi yer olduğundan durumum çok kritik bol bol dua ediyorum tutmassa halimiz yaş

Endişe etme çok yüksek ihtimal gelir ama yıllardır yaşadığın evinde kalıp üniversiteyi de aynı yerde okumakta emin misin? Ailenin imkanı varsa şehir dışında oku bence

liseyi şehir dışında okudum 4 senem gurbette geçti henüz 15 yaşında küçük bi çocukken gurbeti tattım Şimdi tekrar o zorlukları yaşamak istemiyorum hele de ayağımın dibinde güzel bi ünv. varken

• quote:

quote:

quote:

liseyi şehir dışında okudum 4 senem gurbette geçti henüz 15 yaşında küçük bi çocukken gurbeti tattım Şimdi tekrar o zorlukları yaşamak istemiyorum hele de ayağımın dibinde güzel bi ünv. varken

Tabi sen bilirsin, ailenin yanında ayrılmak zor geliyorsa bilemem tabi. Umarım pişman olmazsın

• Ankara 2010 da 85500 geçen senede 80800 le kapatmış çoğu kişinin ilk sırada yazdığı yer burası bu senede puanı yükselecek gibime geliyo kritik bi durumdayım ya kıl payı tutucak ya kıl payı kaçıcak
  • quote:

Ankara 2010 da 85500 geçen senede 80800 le kapatmış çoğu kişinin ilk sırada yazdığı yer burası bu senede puanı yükselecek gibime geliyo kritik bi durumdayım ya kıl payı tutucak ya kıl payı kaçıcak

Yine yükselecektir ama sen rahat girersin
  • bu meslek için üniversitenin adı ne kadar önemli yani istanbul yerine uludağ yazsa diplomanda? ayrıca bursa ünikent evlerinde banyo mutfak ortak odadan bahsetmiştiniz 520 lirayı bi kişi mi ödüyor?
  • 1+1 ev gibi dusun evet 520yi tek kisi oduyor. Yni farketmez ama prestij icin istanbul ankara uludag onerilir.

• bnm mf-3 sıralamam 106.000 bende uzun zamandır veterinerlik istiyorum.. şu an samsuna kesin gözüyle bakıyorum ama sanırım aydın da olabilir.. anca aydının fakültesi çok kötü bi yerde gibi köy gibi bi yerde o yüzden samsunu istiyorum.. veterinerlik açısından durum nedir sizce aydını samsunun üstüne yazmalı mıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByEnjoyment

bnm mf-3 sıralamam 106.000 bende uzun zamandır veterinerlik istiyorum.. şu an samsuna kesin gözüyle bakıyorum ama sanırım aydın da olabilir.. anca aydının fakültesi çok kötü bi yerde gibi köy gibi bi yerde o yüzden samsunu istiyorum.. veterinerlik açısından durum nedir sizce aydını samsunun üstüne yazmalı mıyım ?

Ben gecen sene ya tutmazsa diye samsun ve afyonu arastirmistim, samsunu oneririm fakulte iyi, sehir de guzel ama tabi aen internetten arastirmaya devam et

• quote:

quote:

bnm mf-3 sıralamam 106.000 bende uzun zamandır veterinerlik istiyorum.. şu an samsuna kesin gözüyle bakıyorum ama sanırım aydın da olabilir.. anca aydının fakültesi çok kötü bi yerde gibi köy gibi bi yerde o yüzden samsunu istiyorum.. veterinerlik açısından durum nedir sizce aydını samsunun üstüne yazmalı mıyım ?

Ben gecen sene ya tutmazsa diye samsun ve afyonu arastirmistim, samsunu oneririm fakulte iyi, sehir de guzel ama tabi aen internetten arastirmaya devam et

internette hiç bişi bulamadım kaç saattr geziniyorum en sonunda baktım burda varmış bişiler bende bi size danışayım dedim

• quote:

quote:

quote:

internette hiç bişi bulamadım kaç saattr geziniyorum en sonunda baktım burda varmış bişiler bende bi size danışayım dedim

Konuya samsunda okuyan birileri yazmisti simdi arastirmak zor gelebilir ama memnunlardi, okul biraz sehir disindaymis galiba onun disinda sehri sevmeyen yoktu. Fakulte de iyi sayilir zaten kotu vet fakultesi yok gibi bisey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 25 Temmuz 2012; 5:33:57 >

• quote:

quote:

Ankara 2010 da 85500 geçen senede 80800 le kapatmış çoğu kişinin ilk sırada yazdığı yer burası bu senede puanı yükselecek gibime geliyo kritik bi durumdayım ya kıl payı tutucak ya kıl payı kaçıcak

Yine yükselecektir ama sen rahat girersin

inşallah dediğin gibi olur tutmasını o kadar çok istiyorum ki yoksa 1 yılım daha heba olucak bu 3. girişim bide

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.