Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ''Veteriner Hekimin Not Defteri'' veteriner hekim ve adaylar için faydalı bir program. http://www.bereket.tv/programlar/veteriner_hekimin_not_defteri
  • Yeni mezun oldum. Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Süper bir bölüm. Önü de gerçekten çok açık. Duyumların hepsine inanmayın bizzat hummalı bir çalışma yaparak ne kadar güzel bir bölüm olduğunu anlayabilirsiniz. Geleceği yok diyenlere gerçekten yuhhh diyorum...
  • afyon kocatepe üniversitesinin veteriner fakültesi hakkında bilgisi olan var mı acaba
  • ben bişi sormak istiyorum ygs lys ortamala sıralamam 95.000- 98.000 arasında olucak.
    ist üniversitesı veya uludag unıversıtesı veterınerlık fakultesını tercıh etmek ıstıyorum sızce bu sene tutma o
    lasılığı nedir yardımcı
    olabilirmisinız
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetist.

ben bişi sormak istiyorum ygs lys ortamala sıralamam 95.000- 98.000 arasında olucak.
    ist üniversitesı veya uludag unıversıtesı veterınerlık fakultesını tercıh etmek ıstıyorum sızce bu sene tutma o
    lasılığı nedir yardımcı
    olabilirmisinız

İstanbul ve Ankara gelmez ama Uludağ gelebilir, sanırım geçen sene o civarlarda kapadı
  • ya o kadar istiyorum ki tam 6 yıldır veteriner hekim olma hayalim var ; olmazsa gercekten cok uzulucem , uludagda bana pek uzak sayılmaz istanbulda oturuyorum fakat uludağ hakkında baya guzel seyler bahsetmişsiniz ... aklımı çelmedi değil hani

tüm yazışmalarınızı bi oturuşta okudum , veterinerlik aşkı isteyen için bambaşka bişi umarım tutucak
  • lütfen yanlış anlamayın sadece merakımdan soruyorum
    veterinerlik fakültesinde okuyanların çoğunun ailesi hayvancılık yaptığından mı gelmiş veterinerliğe ya da şehirde doğmuş büyümüş ailesi de hep şehir hayatı yaşamış kişiler veterinerliği seçiyor mu acaba? seçiyorsa da azınlık mı yoksa ortalama mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [uLtrAs]

lütfen yanlış anlamayın sadece merakımdan soruyorum
    veterinerlik fakültesinde okuyanların çoğunun ailesi hayvancılık yaptığından mı gelmiş veterinerliğe ya da şehirde doğmuş büyümüş ailesi de hep şehir hayatı yaşamış kişiler veterinerliği seçiyor mu acaba? seçiyorsa da azınlık mı yoksa ortalama mı?

ailesi yapan da vardır ya da yapmayanlar da vardır , bu mesleğin tutkunları var ayrıca
  • ailemde hayvancılıkla uğraşan tek bir insan bile yok ama ben bu mesleği istiyorum şehirde doğdum büyüdüm akrabalar ne yapacaksın hayvanlarla seçecek başka meslek yokmuydu diye bir sürü laf ettiler ama umrumda mı ? değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: [uLtrAs]

lütfen yanlış anlamayın sadece merakımdan soruyorum

Tam tersi, benim gözlemlediğim kadarıyla ailesi veteriner olan ya da hayvancılıkla uğraşanlar az sayıda, hemen hemen herkes şehirlerden geliyor buna ben de dahil. Yani bilgisayar mühendisliği okuyanlar bilgisayar dehası değil ya işte aynı hesap :)
  • Bu arada Peter Petrelli fakulte nasıl gecti memnun musun halinden , hayalini gerceklestirmek guzel olmalı bende istiyorummmmm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu arada Peter Petrelli fakulte nasıl gecti memnun musun halinden , hayalini gerceklestirmek guzel olmalı bende istiyorummmmm

1 yıl çok iyi geçti, derslerim iyiydi, fakülteye ve şehre alıştım, çok gezdim, eğlendim herşeyi yaptım. Güzel yani kısacası

Yaşadığım ilde yani istanbulda okusaydım muhtemelen ev-okul-ev arasında iğrenç 5 yılım geçecekti
  • 'PeterPetrelli' okul bitince ne yapmayı düşünüyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

quote:

Bu arada Peter Petrelli fakulte nasıl gecti memnun musun halinden , hayalini gerceklestirmek guzel olmalı bende istiyorummmmm

1 yıl çok iyi geçti, derslerim iyiydi, fakülteye ve şehre alıştım, çok gezdim, eğlendim herşeyi yaptım. Güzel yani kısacası

Yaşadığım ilde yani istanbulda okusaydım muhtemelen ev-okul-ev arasında iğrenç 5 yılım geçecekti

Ben de okul ev arasinda igrenc bi 5yil istemiyorum kisacasi , ama su hayalim tutarsa eger bi 20gun icinde aciklanacak puanlar insallah tutar istanbul veya uludag veteriner fakultesi , gercekten bende senin gibi olmak istiyorum insan senin paylastiklarini okudukca daha bi istekleniyor , senin adina cok sevindimmm :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: herox4180

'PeterPetrelli' okul bitince ne yapmayı düşünüyorsun?

Şuan için kesin birşey diyemem ama hayalim klinik açmaktı, mezun olunca tecrübe için hayvan hastanelerinde çalışabilirim. Sonra yeterli sermaye ve tecrübeden sonra umarım ki klinik
  • güncel tutalım.

• Kilavuzda gecen sene uluda vet. 90400den kapamis, bu sene tahminim bu yine yukselecektir ama insallah isteyen arkadaslar girebilir. Vay be bolum rsmen firlamis 120binden 108 sonra 102 simdide 90bin olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Kilavuzda gecen sene uluda vet. 90400den kapamis, bu sene tahminim bu yine yukselecektir ama insallah isteyen arkadaslar girebilir. Vay be bolum rsmen firlamis 120binden 108 sonra 102 simdide 90bin olmus

bu sene obp geldi ya puanlar 10-15 düşecek sıralamaya yansır diye umuyorum zaten o kadar çok kontenjan açıldı ki tercih yapacak insanlardan daha çok kontenjan var.bu da -umarım ki- aa veterinerliğin puanı ne düşükmüş yazayım bari diyecekleri biraz olsun önler diye düşünüyorum
  • Arkadaşlar bende veterinerlik okumak istiyorum ancak benim şöyle bir sağlık sorunum var kediye karşı tuhaf bir alerjik reaksiyon gösteriyorum.Köpekte böyle bir şey yok köpek besledik onda birşey olmuyordu ancak kedi beslemeye başladıktan sonra gözlerde kızarıklık sulanma ve yanma görüldü.Daha sonra babamın görevi dolayısıyla başka bir yere tayinimiz çıkta ve ev değiştirmek zorunda kaldık ve bizim girdiğimiz evde önceden 3 büyük kedi beslenmiş.Taşındıktan yaklaşık 1,5 ay sonra nefes almada zorluk çekmeye başladım ve gece atakları şeklinde sanki astım gibi krizler oluyordu.Ve sadece geceleri oluyordu.Evi dezenfekte ettirdik ve sonra bu olay Allah'a şükür bir daha tekrarlamadı acaba kediye benim gibi bir reaksiyon gösteren var mı?Doktor 2 seneye geçer dedi ama bilmiyorum ve veteriner olmayı çok istiyorum
  • bende veteriner fakültesi istiyorum.bugün çalışmaya başlıyorum.seneye bu mesajı editlicem.hadi bakalım.

aklımda ankara yada uludağ var.istanbul nedense bana çok uzak geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.