Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: herox4180

quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Evet sinavlar bitti artik puanlar ve siralamalar asagi yukari belli oldu. Vet fakultesi isteyen varaa konuyu okumali. Ayrica uludag uni hakkinda bilgi verbilirim.

Hazırlık sınavı zormu?Sınavı geçmemiz için ingilizcemiz ne düzeyde olmalı?Sınav soruları yayınlanıyormu?

Sinav sorulari yayinlanmiyor ama internette uludaginki dahil olmak uzere devlet okullarinin proficiency sinav ornekleri var. Bence sinav kolaydi ama duzeyler ayni olmayabilir. O sinavi 93le gecmistim, gecme notu da 70. Ingiliceyi orta duzeyde bilen liseden de birseler ogrenebilmis normal biri ici zor gelebilir belki de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba Öncelikle LYS ye giren tüm arkadaşlara geçmiş olsun demek istiyorum sonunda bitirdik
    Netler:
    Türk: 31/5 Mat1: 25/6 Sos: 8/3 Fen: 32/3 Ygs2: 362 Sıralama: 61367
    Mat2: 25/3 Geo: 17/3 Fiz: 19/3 Kim: 12/3 Biyo: 15/6 Arkadaşlar bunlarla Uludağ gelir mi ? Şehir olarak Bursa'da yaşıyorum ama bi de Aydın düşünüyorum. Sizce gidebilir miyim ?
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mammalia -- 25 Haziran 2012; 10:10:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmence

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba Öncelikle LYS ye giren tüm arkadaşlara geçmiş olsun demek istiyorum sonunda bitirdik
    Netler:
    Mat2: 25/3 Geo: 17/3 Fiz: 19/3 Kim: 12/3 Biyo: 15/6 Arkadaşlar bunlarla Uludağ gelir mi ? Şehir olarak Bursa'da yaşıyorum ama bi de Aydın düşünüyorum. Sizce gidebilir miyim ?

mf3 puanın 314 + okul puanı bence bu seneki düşmeyi göze alırsak uludağ a ve aydına gidersin.Neden bursayı istemiyorsun?Ben aydında yaşıyorum bursaya gitmek istiyorum.Bursa çok daha iyi Aydından.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mammalia

quote:

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba Öncelikle LYS ye giren tüm arkadaşlara geçmiş olsun demek istiyorum sonunda bitirdik
    Netler:

mf3 puanın 314 + okul puanı bence bu seneki düşmeyi göze alırsak uludağ a ve aydına gidersin.Neden bursayı istemiyorsun?Ben aydında yaşıyorum bursaya gitmek istiyorum.Bursa çok daha iyi Aydından.

Zaten öncelik bursa yı istiyorum olmazsa aydın ama inşallah bursa olur ya başka yerde macera aramak istemem pek

• Devlette en rahat kurum neresi?

• şimdi ben bir şey sormak istiyorum geçen yılın yerleştirme taban puanlarına baktım . mesela bir kaynakta uludağ 358 le kapamış gözükürken çeşitli sitelerde 371 gözüküyor taban olarak. aynı şey başka okullar için de geçerli.sizce bu ikinci tercihler sonucu belirlenen puanlarmıydı yoksa basına mı şişirilmiş veriliyor puanlar geçen sene yerleşen arkadaşlar bilgilendirebilir mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VETBAZİNGA

şimdi ben bir şey sormak istiyorum geçen yılın yerleştirme taban puanlarına baktım . mesela bir kaynakta uludağ 358 le kapamış gözükürken çeşitli sitelerde 371 gözüküyor taban olarak. aynı şey başka okullar için de geçerli.sizce bu ikinci tercihler sonucu belirlenen puanlarmıydı yoksa basına mı şişirilmiş veriliyor puanlar geçen sene yerleşen arkadaşlar bilgilendirebilir mi acaba ?

geçen sene uludağın taban puanı 358 .Ondan önceki senenin taban puanı 371 bazı sitelerde eski taban puanları var hala.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mammalia

quote:

Orijinalden alıntı: VETBAZİNGA

şimdi ben bir şey sormak istiyorum geçen yılın yerleştirme taban puanlarına baktım . mesela bir kaynakta uludağ 358 le kapamış gözükürken çeşitli sitelerde 371 gözüküyor taban olarak. aynı şey başka okullar için de geçerli.sizce bu ikinci tercihler sonucu belirlenen puanlarmıydı yoksa basına mı şişirilmiş veriliyor puanlar geçen sene yerleşen arkadaşlar bilgilendirebilir mi acaba ?

geçen sene uludağın taban puanı 358 .Ondan önceki senenin taban puanı 371 bazı sitelerde eski taban puanları var hala.

çok teşekkürler bi an panik oldum ikinci tercihleri mi beklicem diye

• quote:

Netler:

Cok yuksek ihtimal gelir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

quote:

Netler:

Cok yuksek ihtimal gelir :)

Bi yazı gördüm içime kurt düştü buyrun lütfen :http://www.hazimgokcen.com/hzm/index.php?showtopic=115

• bu meslekte yaa acaba seçsem iyi para kazanırmıyım? fikrine çok kapılıyor seviyorum okumak istiyorum insanlar o kadar az ki her şey maddiyat mı zaten bir insan severek yaparsa işini para onu takip eder bu kadar takılmamalı bir veteriner hekimin ne kadar kazandığı
  • Arkadaşlar veteriner hekimler devlete kaçla atanıyo bilen varmı ?
  • quote:

Arkadaşlar veteriner hekimler devlete kaçla atanıyo bilen varmı ?

http://ek.memurum.biz/kpss_2011_4_sonuc/arama.php?arama=veteriner

• quote:

Orijinalden alıntı: herox4180

quote:

Arkadaşlar veteriner hekimler devlete kaçla atanıyo bilen varmı ?

http://ek.memurum.biz/kpss_2011_4_sonuc/arama.php?arama=veteriner

peki kaç para alıyor bilen var mı :D
  • En az 2.500 tl aldıklarını biliyorum.Ama devlete giripte kendimi sınırlamam şahsen.Ha güvencen olsun istiyosan devlet en iyi seçenek.
    Ama ben mesleğimi serbest olarak daha rahat yapabileceğimi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorsairSA

En az 2.500 tl aldıklarını biliyorum.Ama devlete giripte kendimi sınırlamam şahsen.Ha güvencen olsun istiyosan devlet en iyi seçenek.
    Ama ben mesleğimi serbest olarak daha rahat yapabileceğimi düşünüyorum.

Ne yazık ki ülkemizde hayvancılık gitgide gerilemekte. Şu anda biz de hayvancılık yapmaktayız. Veteriner hekim bize sadece sunni tohumlama boynuz yakma vb. için geliyo. Hayvan doğumları için daha hiç gelmedi zaten hayvanlar şu ana kadar hep kendi kendine doğum yaptı. Ben bu bölümü düşünüyorum ama ilerisini pek parlak görmüyorum gibi.

• Dediklerin doğru ama çevremde bir çok veteriner hekim altında en az 2 arabayla geziyor.Bu örnekler varken
    açıkçası işsiz kalmayız.Hele %94 işe yerleşme istatistiğimiz varken.Çalışma yelpazemiş çok geniş.İlaç mümesilliğinden,kontrolörlüğe kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorsairSA

Dediklerin doğru ama çevremde bir çok veteriner hekim altında en az 2 arabayla geziyor.Bu örnekler varken
    açıkçası işsiz kalmayız.Hele %94 işe yerleşme istatistiğimiz varken.Çalışma yelpazemiş çok geniş.İlaç mümesilliğinden,kontrolörlüğe kadar.

Benim bulunduğum çevrede de veteriner hekimler baya zengin. Hatta dağa bayıra gitmek için qashqai arabası var altında o derece yani İnşallah biz de işsiz kalmayız bi şeylerin ucundan tutarız.
  • Bugün veteriner klinikleri ile görüşmeye gittim.Ilk gittiğim klinikte emekli veteriner vardı.Kesinlikle seçmen gereken bir bölüm dedi iş olanağı çok geniş dedi.Ikinci gittiğim yerde veterinerin babası vardı adam çok şikayet etti meslekten.Aile hayatın olmaz dedi, ilkokul mezunu olan adamlar sana emir verir dedi.Köylüler para vermezler dedi.60000 tl alacağımız var dedi.Sokaktan getirdikleri hayvanları muayene etmemizi isterler oğlum serum falan takar para vermezler dedi.En iyisi başka mesleğe yönel dedi.Ve son olarak gittiğim veterinerin dükkanı harikaydı.2 veteriner 1 teknisyen çalışıyordu.Çok güzel meslek dedi, tam gezmelik.Sonra bir bayan girdi dükkana kedimin(sokaktan bulmuş bugün) durumu nasıl oldu dedi.Veteriner hasan abide verdiğimiz ilaçları kaldıramadı öldü dedi .Bayan biranda ağlamaya başladı öyle bir ağlıyorduki hıçkıra hıçkıra.Sonra ücreti ödedi(70 Tl) Sonra bana bir defter gösterdi.Hasan abinin 96.000 Tl alacağı varmış.Gözlerimle gördüm herkesten alacağı yazıyordu.Neyse benden bu kadar bir daha ki veteriner ziyaretimde görüşmek üzere...

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.