Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim sıralamam 85.960 geçen yıl ankara veterinerlik 85.500 ile kapatmış inş. ankara olur olmazsa bursayım inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametK

benim sıralamam 85.960 geçen yıl ankara veterinerlik 85.500 ile kapatmış inş. ankara olur olmazsa bursayım inş.

Hadi dostum inşallah. Ama bence ankaraya girersin
  • ben ingilizcemin o kadr iyiolduğunu düşünmüyorum:)) yani 6 yıl kesin okucam:)))
    bugün hocalarımla görüştüm ve bi kişi hariç hepsi bir bayan veterinerlikte çok zor dediler beni vazgeçirmek için ellerinden geleni yaptılar:)) sonunda anladılar geçmiyorum en azından bayan veterinerle konuş dediler öyle yapıcam bakaalım:)) ama olumsuz olsada pek bişy değişceğini sanmıyorum:))
  • inş. dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

quote:

Orijinalden alıntı: sametK

benim sıralamam 85.960 geçen yıl ankara veterinerlik 85.500 ile kapatmış inş. ankara olur olmazsa bursayım inş.

Hadi dostum inşallah. Ama bence ankaraya girersin

Bencede girersin büyük ihtimal herkes puanlar düşcek falan diyo :)

bendeee upuuuzuuun bi araştırma maratonundan sonraa uludağ a karar verdimmm :) hafta içide babamla görmeye gideceğim :)) uludağ çok zormuş ve avrupa birliği düzeyindeymiş.. bideee ingilizce eğitimi varmış ilk sene onu geçemezsen okuldan yolluyolarmış.. işlerini çok ciddiye alıyolarmış ve bu muhteşem birşeyyy :)))) benimki %100 olur dimi sonuçta 20000den fazla kişi var 70000 ile 90000 arasında..

tercih listemide belirledim
    1. Uludağ Üniversitesi
    2. Ankara Üniversitesi
    3. Adnan Menderes Üniversitesi(ki bunu yazmayabilirim..)

listem bomboş kaldı
    bu aradaa PeterPetrelli beni ilk mesaja eklermisiinn :))

• merhaba ben eskişehirden aybike bu sene 12. sınıf oluyorum ve veteriner hekim olmaya gönül vermiş kişilerdenim.eskişehire yakınlığından ilk başta ankara ankara diye tutturuyordum ama yazdıklarınızı okudukça bursayı seçmeye karar verdim.önceden hedef koymaktan yanayım.Uludağ için çalışacağım.umarım kazanırsınız ve oradan bana şöyle güzel böyle kötü diye haber vermeye devam edersiniz
  • @aimable

Ekledim.

Bugün avcılar kampüsüne arabayla gittim. Yol 1.5 saat sürdü midem kalktı resmen. Her gün bu yol çekilmez, kampüs anlatılanlar kadar kötü değildi. Nedense aklımda kırık dökük binalar, hayalet kasabası gibi bir imaj oluşmuş Bildiğin devlet üniversitesi. binalar eski ve büyük bir alana yayılmış kampüs, spor alanları var çokça.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybikesari

merhaba ben eskişehirden aybike bu sene 12. sınıf oluyorum ve veteriner hekim olmaya gönül vermiş kişilerdenim.eskişehire yakınlığından ilk başta ankara ankara diye tutturuyordum ama yazdıklarınızı okudukça bursayı seçmeye karar verdim.önceden hedef koymaktan yanayım.Uludağ için çalışacağım.umarım kazanırsınız ve oradan bana şöyle güzel böyle kötü diye haber vermeye devam edersiniz

umarım canımm :))) bursa gerçekten çok güzel ve önceden hedef koymak sana çok şey kazandırır :)) Umarım sende kazanırsın senide aramızda görebiliriz :))

PeterPetrelli teşekkür ederim
    İstanbul zaten veterinerlikte sayılı üniversitelerinden hakkını yemeyelim :D Uludağıda görmeden seçim yapma derim ben :))

bu arada sınavı veremezsen 1 sene ingilizce hazırlık varmış ve o sene kalırsan seni başka yere gönderiyolarmış kısaca sen bizim öğrencimiz olamazsın hadi naşş başka kapıya yapıyolar orayı kazandıktan sonra ingilizce halledilir heralde bu sıcakta ingilizceye başladım

aa aklıma gelmişkeen internetten tercihini yapan varmı burda????

• E oha anasını satayım 1 senede hazırlık mı varmış Ankarada

Kardeşim benden 2 yaş küçük aynı sene mezun olacaz

Anadoluda yani doğu tarafına kaçmayan ve eğitimide çok ciddiye almayan bi veteriner fakültesi barındıran üniversite bilen varsa yazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: aimable

quote:

merhaba ben eskişehirden aybike bu sene 12. sınıf oluyorum ve veteriner hekim olmaya gönül vermiş kişilerdenim.eskişehire yakınlığından ilk başta ankara ankara diye tutturuyordum ama yazdıklarınızı okudukça bursayı seçmeye karar verdim.önceden hedef koymaktan yanayım.Uludağ için çalışacağım.umarım kazanırsınız ve oradan bana şöyle güzel böyle kötü diye haber vermeye devam edersiniz

umarım canımm :))) bursa gerçekten çok güzel ve önceden hedef koymak sana çok şey kazandırır :)) Umarım sende kazanırsın senide aramızda görebiliriz :))

İstanbul zaten veterinerlikte sayılı üniversitelerinden hakkını yemeyelim :D Uludağıda görmeden seçim yapma derim ben :))

bu arada sınavı veremezsen 1 sene ingilizce hazırlık varmış ve o sene kalırsan seni başka yere gönderiyolarmış kısaca sen bizim öğrencimiz olamazsın hadi naşş başka kapıya yapıyolar orayı kazandıktan sonra ingilizce halledilir heralde bu sıcakta ingilizceye başladım

Ben yapacağım da babam dur aman bekle bakalım diyor. Başka ne koyacaksak artık tercihlere

• quote:

quote:

Sınavı verirsin heralde ya, ingilizen bu kadar kötü olamaz :P

100% ingilizce öğretim yapan ünilerin muafiyet sınavları zor oluyor. Ama bu 30% diyor bir derecede daha kolaydır.

Bu arada aybike sen de hoşgeldin, sene boyunca seni buradan bilgilendiririz

• 2 senedir ingilizce görmüyorum yazın kapatırım heralde arayı bide o en az %30 muş ösymde öyle yazıyo tercihlerde benimkide öye diyo ama ben kesin belirledim neyse ilk tercih edene madalya verilmiyo ya
  • Çalış çalış, kesin vermeye bak. Türkçe eğitim yapan üniversitelerin bile ingilizce sınavlarını geçemeyen arkadaşlarım vardı liseden. Onlarınki de 1 yıl kayıp beimki de Lisede ingilizce derslerinde sohbet etmenin cezası

Bu arada içimde hala bir kuşku var. 84bin sıralama ile ya hala giremezsem diye. Bu sınav, puan bekleme veya öbür kaygılardan daha güçlü bir korku

• evet yaaa... tercih korkusu çok farklı.. yani ya orası olmazsa.. ya 2. tercih gelirse falan.. ama bence bizimki tutar.. sonuçta adamlar kendi sıralamalarından daha yüksek yerleri yazıyolar belki gelir diye.. bizim önümüzde kaç bin kişi var:)) iyi düşünelim iyi olsun
  • İnsanlar 10-15bin önceden başlatıyorlar tercihlere, benim uludağ ile aramda neredeyse 8bin sıralama farkı var. Giremezsem intihar ederim artık O kadar stres bastı ki kaslarım kasılmış, belim ağrıyor anca o yerleştiğim sayfayı görürsem düzelirim
  • quote:

quote:

quote:

Sınavı verirsin heralde ya, ingilizen bu kadar kötü olamaz :P

100% ingilizce öğretim yapan ünilerin muafiyet sınavları zor oluyor. Ama bu 30% diyor bir derecede daha kolaydır.

Bu arada aybike sen de hoşgeldin, sene boyunca seni buradan bilgilendiririz

teşekkür ederim :)) okulu gezip gördükten sonra buraya yazın lütfen hevesim artsın

• @Kedimi Yedim

Gidin başka yereden tartışın, mesajları da sildireceğim.

Biz burada meslek tartışması yapmıyoruz, seninkine saygımız var sende bizim tercihlerimize saygılı davran. 100bini aptal veya tembel olduğumuz için güç bela yapıp, açıkta kalmamak için veterinerlik seçmişiz gibi düşünüyorsun. Burada 4-5 kişi aylardır sohbet ediyoruz hiçbirimiz de bu meslek hakkında bilgisiz değiliz ve isteyerek giriyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 26 Temmuz 2011; 14:06:04 >
  • üniversiteyi görmeye gideceğiz ya.. üniversiteler şu zamanlarda açık değil mi? tanıtım falan yapılıyormu? yani orda bilgi alabileceğimiz kişiler olacakmı?
  • quote:

@Kedimi Yedim

Gidin başka yereden tartışın, mesajları da sildireceğim.

Biz burada meslek tartışması yapmıyoruz, seninkine saygımız var sende bizim tercihlerimize saygılı davran. 100bini aptal veya tembel olduğumuz için güç bela yapıp, açıkta kalmamak için veterinerlik seçmişiz gibi düşünüyorsun. Burada 4-5 kişi aylardır sohbet ediyoruz hiçbirimiz de bu meslek hakkında bilgisiz değiliz ve isteyerek giriyoruz.

çocuğum tartışmayı başlatan senin arkadaşın, ayrıca sana mı soracağım neyi konuşup konuşmayacağımı
    85000-200000 arası sıralamayla tıptan vazgeçip veterinerlik yazıyor da, bana saygı duyuyor, sağol ya :)
    hadi işine bak....

• Neyse...

Bu arada tercihleri yapıyorum. Çok çok büyük bir yamuk olmasın bir de göz dolsun diye hepsini sıraladım.

@aimable

Dün haberde izledim istanbul üniversitesi yapıyormuş tanıtım günleri fakat uludağdan haberim yok. İnternet sitelerinde de göremedim birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 26 Temmuz 2011; 15:42:53 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.