Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ay çok güzeeell :):) kafama yattı bu yurt odalar kaç m2?

kendime cevap veriyoruuummm 18m2 miş:D odalar çok güzel :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aimable -- 30 Temmuz 2011; 19:51:36 >
  • Aynen öyle, yakın bir arkadaşım C bloklarda kalıyor fakat oda arkadaşları hep kirli pasaklı oldukları için hepsini postalamış, şimdi benim geleceğimi bildiği için yanının rezerve ettirdi.

Annem de görünce çok beğendi, şımartayim seni istersen A bloklarda kal dedi. Ben de tercih sonuçları gelince ilk iş yurtlara gideceğim beğenirsem A blokda kalırım. 30 metra kare püfür püfür
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Aynen öyle, yakın bir arkadaşım C bloklarda kalıyor fakat oda arkadaşları hep kirli pasaklı oldukları için hepsini postalamış, şimdi benim geleceğimi bildiği için yanının rezerve ettirdi.

Annem de görünce çok beğendi, şımartayim seni istersen A bloklarda kal dedi. Ben de tercih sonuçları gelince ilk iş yurtlara gideceğim beğenirsem A blokda kalırım. 30 metra kare püfür püfür

oh oh ne güzel :D peki ücretleri ne kadar bi bilgin varmı?

Aybike C bloklar iki kişilik bunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aimable -- 30 Temmuz 2011; 20:04:53 >

• C yi biliyorum 520 lira. A ve B için de mail attım cevap bekliyorum, arkaşada soracağım da online değil

tahminim B olan 600, A da 700dür
  • 3 öğün yemek kesin dahil değilmi :D aç kalırım yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: aimable

3 öğün yemek kesin dahil değilmi :D aç kalırım yoksa

Kesin de 3 öğününden tam emin değilim. Sabah akşam olabilir, zaten öğlen ünide oluruz diye heralde. Yarın sabah arkadaşım istanbula geliyor tüm detayları anlatacak bana, seni de bilgilendirirm. Bu arada istersen facebookumu veya msnimi verebilirim eklemen için. Forumdan 4 gün uzaklaştırma yiyebilirim de her an

• quote:

Unikent evlerinde C tipi odaların mutfak ve banyosu ortak. İki yakın arkadaş rahatça kalabilir ve çok da eğlenceli olurdu.

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler)

BA-YIL-DIM

• Gerçekten güzel, buna benzer daha çok yurt var galiba. Devlet yurtlarında kalmaktan çok çok daha iyi, tabi maddiyat sorun olmazsa...
  • quote:

Gerçekten güzel, buna benzer daha çok yurt var galiba. Devlet yurtlarında kalmaktan çok çok daha iyi, tabi maddiyat sorun olmazsa...

siz bi yerleşinde ben nasılsa ikinci takımım
  • quote:

Gerçekten güzel, buna benzer daha çok yurt var galiba. Devlet yurtlarında kalmaktan çok çok daha iyi, tabi maddiyat sorun olmazsa...

Devlet yurdu aylık 120 filan zaten. Okadar para vericeksin bırakda çok çok daha iyi olsun

• keşke c tipi yurdun tümü 520 olsaydı da 2 kişi çıknca yarı yarıya paylaşsaydık yoksa aslında öyle mi ?
  • Tercihlerimi yaptım

başka eklermiyim bilmiyorum ama eklemicem büyük ihtimal :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aimable

Tercihlerimi yaptım

başka eklermiyim bilmiyorum ama eklemicem büyük ihtimal :)

Resmin boyutu çok küçük olmuş göremedim. Zaten eklemene gerek yok 1)uludağ. başka olmasın

• tam 1 sene boyunca pcden uzak kalınca resim eklemeyi bile unutuyo insan
    1. uludağ
    2. ankara
    3. adnan menderes :)

ama diğerlerini hiç istemiyorum bi uludağ gelse uçarım sevinçten tercih sonuçları ne zaman açıklanır?
  • Uludağ sana zaten gelecek merak etme, ben biraz şüphe duyuyorum ki arada 8500 sıra farkı var. Seninde 20bin küsür farkın var.

Biraz rahat olmamız lazım heralde

Tercih sonuçları 13 ağustos diye gördüm bir yerde ama ne kadar doğru bilemem
  • quote:

13 ağustos geçen yıldı galiba.Ağustosun 15-17 gibi belli olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: omg12

quote:

Ne kadar uzun o kadar kötü. Sonuçta bilgisayarın işlem yapması kaç dakka sürer ki, hemen açıklasalar ya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omg12

quote:

Ne kadar uzun o kadar kötü. Sonuçta bilgisayarın işlem yapması kaç dakka sürer ki, hemen açıklasalar ya

YGS den alıştık beklemeye bize bumu zor gelicek 1-1buçuk hafta işte

• aşağı yukarı kimlerin veterinerliğe gideceği belli oldu gibi umarım herkes istediği yeri kazanır :) yazılanları okudum herkes uludağ vet. çok beğeniyor ve gidiyor gibi ama ben ankara vet. kararlı gibiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametK

aşağı yukarı kimlerin veterinerliğe gideceği belli oldu gibi umarım herkes istediği yeri kazanır :) yazılanları okudum herkes uludağ vet. çok beğeniyor ve gidiyor gibi ama ben ankara vet. kararlı gibiyim

Ankara da iyidir Bölümü okumaya karar verdiysen hiç fark yapmaz aslında.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.