Şimdi Ara

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.140
Cevap
68
Favori
248.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bundan sonra yapacak tek fark dolu dolu eğlenceli bir öğrenci hayatının yaşanmasıdır umarım ankara bunun için uygundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametK

bundan sonra yapacak tek fark dolu dolu eğlenceli bir öğrenci hayatının yaşanmasıdır umarım ankara bunun için uygundur

Tanıdığım var Ankarada 4. sınıfa geçti.2 gün önce konuştum.Gayet memnun olduğunu söyledi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Neyse...

Bu arada tercihleri yapıyorum. Çok çok büyük bir yamuk olmasın bir de göz dolsun diye hepsini sıraladım.

Veteriner Fakültesi İsteyenler (Uludag Uni Hakkinda Bilgiler)

@aimable

Dün haberde izledim istanbul üniversitesi yapıyormuş tanıtım günleri fakat uludağdan haberim yok. İnternet sitelerinde de göremedim birşey.

kardes senle tercihler aynı yaw ben 102.000 oldum sen kac bindesin

• @nekao

84250.

Tercihlerimi değiştirdim, son hali şöyle:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 4 Ağustos 2011; 22:00:05 >
  • quote:

@nekao

84250.

uludag gelir senin 2. ve 3. den dusuk cunku insallah uludag benimde olurda tanısırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekao

quote:

@nekao

84250.

uludag gelir senin 2. ve 3. den dusuk cunku insallah uludag benimde olurda tanısırız

İnşallah sıralama düşerse gelir. Göreceğiz artık

• quote:

quote:

quote:

@nekao

84250.

dusmese bile gelir uludag 92 binde

• bencede gelir :) iyice paranoya yaptım taa 2007 sıralamalarına kadar baktım her sene sıralaması düşmüş.. yani mesela bi sene 85500deyken öteki sene 92000 olmuş.. bu senede en düşük 95000 olur tahminen. (inşallah tabi hiç belli olmaz..) umarım hepimizinki tutar uludağı :)

@PeterPetrelli neden konyayı öne çektin diğerlerinden daha mı iyi??

bide bende 3 tercih yetermi yaa başkada eklesemmi ya kazanamazsam diye ödüm kopuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: aimable

bencede gelir :) iyice paranoya yaptım taa 2007 sıralamalarına kadar baktım her sene sıralaması düşmüş.. yani mesela bi sene 85500deyken öteki sene 92000 olmuş.. bu senede en düşük 95000 olur tahminen. (inşallah tabi hiç belli olmaz..) umarım hepimizinki tutar uludağı :)

@PeterPetrelli neden konyayı öne çektin diğerlerinden daha mı iyi??

bide bende 3 tercih yetermi yaa başkada eklesemmi ya kazanamazsam diye ödüm kopuyo

Sen hiç stres yapma uludağ garanti zaten.

Ben de son günlerde pc başındayım diye araştırma yapıyordum son karar olarak konya ve kayseriyi öne çektim. Samsun ve aydının puanları daha yüksek ama oralarda yapamazdım diye.

• aslında hangi tür hayvanlarla uğraşacaksan ona görede belirleyebilirsin tercihlerini.. mesela doğu taraflarında büyük baş hayvancılık yaygın bu yüzden büyük başa yönelenler o tarafı tercih etmeli.. yada petle ilgileneceksen gelişmiş şehirleri tercih etmelisin:) kendini geliştirmene daha çok yardımcı olur bunlar.. her ikisinin olduğu yerde uludağ bence
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@nekao

84250.

dusmese bile gelir uludag 92 binde

Hertürlü Uludağ gelicek sana.Ama yinede Kayseri ile Samsun'u yer değiştir

• Evet dostlar nasıl gidiyor? Beklemekten acayip bunaldım, bütün gün kitap oku-pcye bak-evde dolanmaktan gebereceğim.
  • quote:

Evet dostlar nasıl gidiyor? Beklemekten acayip bunaldım, bütün gün kitap oku-pcye bak-evde dolanmaktan gebereceğim.

Ben zaman geçsin diye bütün gün oyun oynuyorum,sene içinde izleyemediğim filmleri izliyorum Zaman hızlı geçiyor
  • uzun bi süre sonra bn geldimm:)) uludağın sıralamasının düşmesini o kadr çok istiyorum ki:))tercihlerim; 1.Uludağ 2.Ankara 3.Adnan mend. 4.19 mayıs 5.Selçuk 6.Afyon bakalım nolucak Uludağa yerleşmeyi aimable
    yazdıklarını okuduktan daha çok istedim:) umarım olur:)
    ya bi de peterpetrellli aydın kötü değil di mi. aslında ingilizcesi yok ama:S fakülte hoşuma gitmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyudumm

uzun bi süre sonra bn geldimm:)) uludağın sıralamasının düşmesini o kadr çok istiyorum ki:))tercihlerim; 1.Uludağ 2.Ankara 3.Adnan mend. 4.19 mayıs 5.Selçuk 6.Afyon bakalım nolucak Uludağa yerleşmeyi aimable
    ya bi de peterpetrellli aydın kötü değil di mi. aslında ingilizcesi yok ama:S fakülte hoşuma gitmişti

omg12, aydını ve üniversiteyi daha iyi biliyor. Sanırım veteriner fakültesi ana kampüste değil böyle şehir dışında çiftlik gibi bir yerdeymiş.

Bu arada senin y-mf3 sıralaman kaç? Uludağın bence bi 3-4bin düşecek bu yıl belki girersin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yyudumm

uzun bi süre sonra bn geldimm:)) uludağın sıralamasının düşmesini o kadr çok istiyorum ki:))tercihlerim; 1.Uludağ 2.Ankara 3.Adnan mend. 4.19 mayıs 5.Selçuk 6.Afyon bakalım nolucak Uludağa yerleşmeyi aimable

omg12, aydını ve üniversiteyi daha iyi biliyor. Sanırım veteriner fakültesi ana kampüste değil böyle şehir dışında çiftlik gibi bir yerdeymiş.

Bu arada senin y-mf3 sıralaman kaç? Uludağın bence bi 3-4bin düşecek bu yıl belki girersin.

Aydında veteriner fakültesi ana kampüste olsa ne olur Ana kampüs tam anlamıyla dağın tepesinde.yürüyerek 40-45dk da çıkarsın.merkeze çok uzak.hemde vasat yani.Araştırsan bile görürsün.gitmene gerek yok

• Bu arada ilginç istatistiklere rastladım:

Geçen sene (2010) Uludağ Veteriner Fakültesini tercih eden sayısı: 4341 Giren sayısı: 123

1.sıradan tercih edilme sayısı: 372 Giren sayısı: 35

Yerleşenlerin ortalama tercih etme sırası: 8.8 Bu rakam olayı özetliyor işte, 1.sıradan yazmışız girmeliyiz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 9 Ağustos 2011; 22:59:02 >
  • Son 3 yılın taban sıraları...
    --------- 2008 2009 2010
    Ankara 77900 87100 85500
    Uludağ 85700 101000 92400
    ADÜ 94000 112000 102000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuitaRist_ -- 9 Ağustos 2011; 23:19:54 >
  • Aslında sistem değişmese sıralamar daha da düşedi. Şimdi millet açıkta kalmamak için ne bulduysa yazdı geçen sene. Bu sene düzelir bence.
  • quote:

Aslında sistem değişmese sıralamar daha da düşedi. Şimdi millet açıkta kalmamak için ne bulduysa yazdı geçen sene. Bu sene düzelir bence.

Evet 2008-2009 da düşüşteyken 2010 da artımasının sebebi değişen sınav sistemi.Bu yıl bende düşüş olur gibi.2009 da uludağda 15300 lük bir düşüş varken adüde 18binlik bir düşüş var..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.