Şimdi Ara

VGA Bağlantı şemaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
62.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: enderred

quote:

Orijinalden alıntı: exelsior

kabloyu değiştirmektense VGA erkek konnektörü değiştirmek daha mantıklı görünüyor.

Aşşağıdaki linkte vga 15 pin erkek konnektör var ve montajı çok kolay...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birim-projeksiyon-monitor-vga-kablo-ucu-konnektoru-erkek-60892621/detay/

montajı çok kolaymış!!!
    duyan da soketi, esk vga dan söküp yenisine takacaksın zanneder. millet burada bir sayfa boşuna yazmış zaten

eline havya almışlar için oldukça kolay, ama ince iş yapamayıp badoslama dalanlar başkasına yaptırtabilir... Bir ölçü aleti varsa kablo renkleri de hiç sorun olmaz, eskisine bakarak lehimler yapılır.

• Benimde projeksiyon için aldığım ara kablo koptu arkaadaşlar. Acaba bu kablonun uçları hangi pinlere bağlanıyor. Kabloda RGB ve şaseleri, siyah, kahverengi, sarı, beyaz uçlar bulunuyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • arkdslar rgb soketinin kirmzi olan ayagi kirilmis soluk gostermesi bundanmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkek-erkek vga kablo disi-erkek kablo ile birlestirilip uzatılabilirmi?
  • Bazı linkler uçtuğundan güncelleyip yeni bir iki ilave ile tekrar ekliyorum.

VGA Bağlantı şemaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukubara -- 17 Haziran 2013; 22:44:58 >
  • hyndai n91s modelin baglantısını bulamıyorum bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
  • arkadaşlar bu VGA portlarının çalışma prensibi nasıldır bilen biri açıklayabilir mi? yani monitörde oluşacak görüntüyü pixel pixel alıp/işleyip öyle mi aktarıyor monitöre? Nasıl oluyor?
  • merhaba arkadaşlar yardım edenlere şimdiden çok teşekkür ediyorum
    elimde MAG UK-713 tipi bir monitör var renk değişmelerinden dolayı kabloyu kesmek zorunda kaldık ne yazıkki tekrar birleştiremedik
    şaseşi nasıl olacak ve kablo diziliş şeması hakkında yardım edersenin sevinirim.
  • kaan6666 K kullanıcısına yanıt
    çıkma ya da orjinal kabloyu komple alıp, boarda lehimleyin ya da soketliyse aynen uyan bir soket bulunabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.