arkadaşlar ben bi plazma aldım lakin vga girişi yok bilgisayarımda geçen sene aldım ama hiç bakmadıydım sadece vga çıkışı var şimdi tv de s video var hdmi var scart var rca var bu şekilde nası bağlarım en ucuz yollu yani en kaliteli görüntüyü en ucuz yollu nası alırım vga hdmi falan yapamam yapmam pahalı oluyo çok anlamsız vga to scart böyle bi kablo varmı işe yararmı yada vga to rca varmı bilenler ben gibi bilmeyenlere bi yardım ederse çok iii olacak
yokmu arkadaşlar bi önerisi olannn
CI (Common Interface) Y USB - HDMI Input 3 (1 side, 2 rear) Support Feature Audio Return Channel (Input 2) Composite Video Input AV3: RCA phono type x 1 (side) Audio Input (for Video) AV3: RCA phono type connectors (L, R) (1 set, side) Component Video Input RCA phono type x 3 [Y , PB, PR] (rear) PC Input - Audio Input (for HDMI, PC, Component) RCA phono type connectors (L, R) (1 set, rear) 21-Pin Input/Output AV1: AV In/Out, RGB In, Q-Link (rear) AV2: AV In/Out, S-Video In, RGB In, Q-Link (rear) LAN Port - Analogue Audio Out RCA phono type connectors (L, R) (1 set rear) Digital Audio Output (Optical) Y Headphone Jack 1 (side)
tv deki girişler bunlar pc de ise sadece vga çıkışı var ya nası görüntü alırım ne yapmam lazım bi cavap yokmu arkadaşlar
yokmu tık
Vga to rca kablolar var. vga-s-cideo kablolar da olması lazım. Senin için en mantıklı çözüm bu tip bir bağlantı kurmak oluyor. Yalnız görüntü ancak idare eder seviyede olacaktır. Çok fazla bir şey bekleme...
üstad hafta sonu gittim konya sokaktan aldım kabloyu vga to component kablosunu eve geldim taktım ikinci monütör falan diye bişeyler çıktı ama televizyona görüntüyü aktaramadım hiç çözünürlüğü falan düşürdüm her çözünürlükte denedim olmadı fn-f7 yaptım olmadı acaba benmi beceremiyom yoksa donanımmı yetersiz sonrasında zaten çözünürlüğüylede oynayamadım pc nin hatta monütörü görmemeye başladı ayarlarla ilgili bibbilgin varsa bi yardımcı olsan ekran kartım nividia geforce g102m windovs vista basic kullanıyorum
En kolay çözüm ati 4430 veya 5430-5450 gibi hdmi çıkışlı ekran kartı almak olur. bu ekran kartlarında hdmi çıkış var ve fiyat olarak çok ucuz 40 dolar civarı. hatta 2 el bulursanız daha da hesaplı elde edebilirsiniz.
laptop benimki birader ya değişirmide ekran kartı
bendede aynı sorun var keske baska tv alsaydım pisman oldum.. sorunu cözebilen göremedim sanırım 200 tl daha bayılıcaz..
hd ready lcd ile pc arasindaki vga baglantı kablosu max kac metre uzunlukda olmalı??acil ogrenmem lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme