Şimdi Ara

Vga kabloyu Hdmi'ya çevirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Monitörümde sadece vga girişi var ve minik bir uydu alıcım var bunu o monitöre bağlamak istiyorum fakat bu uydu alıcısının sadece hdmi çıkışı var. Bir ucu hdmi bir ucu vga olan kablo kullanınca görüntü oluyor ses olmuyor.

Uydu alıcısının ses çıkışı yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim hdmi kablo ucuna vga çevirici taksam sorunu halleder mi sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hdmi to vga diye çeviriciler var fiyatı 50 tl den başlıyor. biraz araştırın eğer alıcıysanız bende var yarı fiyatına yardımcı olurum 15 gün kullandım sadece ps3 le
  • yusufgokkurt06 Y kullanıcısına yanıt
    İşime yarayacaksa alabilirim. Tekrar söyleyeyim emin olmak için. Monitörümde hdmi girişi yok. Sadece vga ve dvi var. Küçük bir uydum var onda ise hdmi çıkışı var sadece. Bu uyduyu o monitöre bağlamak istiyorum. Şİmdi de bağlayabiliyorum bir ucu hdmi diğer ucu dvi olan kablo ile ama ses olmuyor görüntü oluyor
  • Hdmi to vga deneyebilirsin. Zannediyorum ses konusunda işe yarar. Fiyatıda 5-10₺.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim sorununu anladım senin işini görecek ürün bende olan ürün ses kablosu girişide mevcut yukarda bi arkadas 5-10 lira yazmıs biraz güldüm ona varsa getirsin bizde alalım. neyse sen araştır biraz dediği gibi 5-10 lira ya bulursan al eğer bulamazsan dediğim gibi 50 ye almıştım ben 25 e veririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.