Şimdi Ara

VGA lı nFORCE 2 anakartlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nFORCE 2 çiplisetli onboard vga içeren anakartların durumu nedir? kullanan ve inceleyenler için; üzerinde ki gF4 vga özelliği yeterlimi? malum nForce1 lerde pek yeterli değildi..

Mesela Albatron un bir modeli var şu an andromeda bilgisayarda..
    bundan bi sistem toplamayı düşünüyorum..
    teşk.

• Kendine mi toplıyacaksın ? Bence anakartının desteklediği işlemci sayısı ve ekran kartı sayısı çok fazla yenı anakart alacağına ekran kartı ve işlemci terfisi yap walla süper olur :)) walla nforce 2 lerdede gercek bı gf4 mx kadar performans vermıyo ama gunumuz ıcın nbısbeten daha dusuk cozunurluklerde işe yarar
  • şimdi sen nasıl oyunlar oynayacaksın eger yeni oyunları yüksek çözünürlükte oynamak falan istiyorsan sana onboard ekran kartını tavsiye etmem (aslında hiçbir zaman onboard ekran kartından yana degilim ama neyse)ama counter gibi cok yüksek ekran kartları istemeyen oyunlar falan oynayacaksan bence onboard ekran kartı alabilirsin
  • Mesela ben 8RGA+ ın onboardını kullanıyorum. Eski model oyunlarda çok iyi (Quake III felan) ama mesela Hot Pursuit II de çuvallıyor. 800x600 32 bit texture de kare atlama oluyor... Lakin AGP bir MX440 denedim çok farklı diil. Yani az bir miktar hissediliyor ama abartmamak lazım. Çok oyun manyağı diilsen idare eder ama o kadar... Çok fazla bişey beklememek lazım. Benim gibi paran azsa denemeye değer.
  • Entegre VGA'ların oyunlarda ne kadar iyi performans vereceği şüpheli. Oyun oynamayacaksan al. 2D çözünürlük için gayet yeterlidir. Oyun oynarım dersen, piyasadaki: Splinter Cell, Vietcong, Devastation vb. oyunları onboard ile oynaman pek keyifli olmaz. Ama şimdilik idare etsin daha sonra nasıl olca FX ve radeon alırım diyorsan o ayrı. Yoksa paranı boşuna harcamı 8RDA veya MSI 6712 işini görür (VGA'sız)
  • Albatron için bir şey diyemem ama diğer nforce2 chipsetli ana kartlar içinde
    Epox 8RGA+, Soltek 75-MRN-L ve AOPEN AK79G-VN arasında bir seçim yapabilirsin. Kalite olarak hepsi aynı gibi. Sadece Soltek fiyat/Performans olarak biraz daha öne çıkıyor.

On board VGA lar kesinlikle external VGA lar kadar iyi sonuç vermez.

Ana Kart alırken ısı koruması olup olmadığına bakmalısın. Bildiğim kadarı ile en iyi ısı koruması Asus ve Soltek markalarında bulunuyor.
  • onboard vga larda bellek çok önemli çok kaliteli, hızlı ve tabii pahalı belleklerle standart ekran kartları gibi çalışır. Bence ayrı ekran kartı almak daha iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATA 3 Desteği için PCI kart
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende soltek 75mrn-l war.. xp1.7@2.4 calistiriyorum.. stabilite cok iyi.. en son gta:vice city i aldim.. 1152*864 full detail oynuyorum..
    gayet memnunum..
  • Bahsettiğim Sistemi bi arkadaş için di..
    Sıkı oyun merakı yok..
    Ekononomik olsun diye bunu düşünmüştüm..
    Nede olsa Sonuçta n FORCE 2 olması iyi bi olay..içeriği yeni teknolojilere, nisbeten ayak uydurabilir diye düşünüyorum.. Aslında bu olayda düşündüğüm anakart: Asus un VML nForce 1 i idi.. malum, geforce iki desteği var (bu artık caydırıcı oluyor)...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.