Şimdi Ara

VGA Yılın Oyunu Ödülleri Kazananlar ve Günün Özeti (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
0
Favori
15.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca söylemeyi unuttum goty uc3 veya batman arkham city olmalıydı diyenlere hiç avunmasınlar.Skyward sword olurdu goty , skyrim olmasaydı.
  • C.@.N (doğru düzgün isim yazın bi kere de) .skyrim'i geçtim hiç rpg oynamadığın belli oluyor.Deus hr de rpg ama oyunda silah kullanabiliyorsun.Ayrıca Grafikleri kötü demişsin de oyundaki manzara gerçek hayattaki gibi ve oyunun pc'dekine modlar gelip oyunun grafikleri daha da iyi olucak .Böylesine büyük dünyadan da uc3'teki küçük dünya fazla detay bekleme.yapımcılar gereksiz detaya düşeceklerine oyunu geliştiriyorlar.Adam gibi bir de oynama süresi oluyor oyunun böylece.Bu grafik takıntısından kurtulamazsan oyun dünyasının çoğu yapıtlarını oynayamayacağını söyleyeyim.
    Bir oyunun kalitesini 4 şey belirler, satışlar , inceleme puanları ,aldığı ödüller ve oyuncuların yorumu .Skyrim hepsinde başarılı , o zaman bu oyunun kaliteli olduğu bir olgu olmuştur .Mesela mw3 satışlarda ve ödüllerde başarmış fakat incelemelerde ve çoğunluk kaliteli oyuncu kitlesinde başarılı olamamıştır.
    Ayrıca oyunda değişik yok diyenlere cevap: yeni hikaye bu bile yeter.Ki geçtiğim onca şeyin yanında.

• Nasil oylama yapmis bunlar??? Bu oylamayi yapan web'den yapilan oylamalar mi yoksa bir kurul falan mi. Her halukarda en iyi rpg,ps3 ve goty'i dogru duzgun yapmis geri kalanlari resmen sallamis yaa bu kadar mi kotu yapilir???!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eddard Stark

BF3 ve GeoW3'ün ödül alamaması tam bir fiyasko. Gerçi pek bir şey beklememek lazım, sonuçta oyuncular belirliyor sonuçları, Fanboylar asılmışlardır.

Onun dışında Rising gösterimi tam bir rezaletti benim için. MGS serisinin tüm ciddiyeti bozulmuş.

oyun MGS değil MGR, farklı bir oyun ve farklı bir tür. Aslında MGS mantığını bu oyun için kafadan attığın an hafif güzel geliyor insana tıpkı Vanquish gibi pür aksiyon oyunu MGR
  • @M3rett0 ödüllerin hepsi genel olarak veriliyor. 2007'de crysis'e anında vermişlerdi mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Yılın oyunu Uncharted 3 tabiki yaw Skyrim kim la? Kütük gibi oyun motoruna sahip bi ton bug dolu oyun,bi RPG yılın oyununa aday gösterilecekse o ancak Mass Effect olur gerisi fırt.

En iyi shooterın MW3olmadığını iddia edenlere söylecek söz bulamıyorum,hem single hem multide BF MWnin ayak parmağının tırnağı olamaz.

Bi başka acayiplik yılın karakteri Joker miş??? Bu bildiğimiz Arkham Cityde 5-10dk görünen Joker miOrada babalar gibi Marcus ve Nathan paşa varken Joker kim oluyormuş.

Bu arada Last of Us ın trailerı muhteşem,Naugty Dog yine ortalığın anasını ağlatacak.

MW3 hariç hepsine sonuna kadar katılıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: by_endless

tabikide en iyi shooter MW3 çünkü bf3 gibi silah tepmiyo en azından bu arda gene çatlamış bf3 fanboyları :D

Aha gelmiş o bahsettiğim topluluk. Verdiği örnekte hayatımda gördüğüm en gerzek örnek. Tam tersini söylemen lazım çünkü BF3 te silahın tepmemesi değil MW3 te tepmesi gerekir.

• Skyrim hissettirmişti kendinl :)
  • Mw3 Best Shooter saçmalık,Best x360 game Gears3 olmalıydı
  • epic fail
  • Kesinlikle ama kesinlikle saçmalık.

En İyi PC Oyunu

Battlefield 3
    Minecraft
    The Witcher 2: Assassins Of Kings
    Portal 2

Portal 2 nedir ya?Battlefield 3 oynamışlar mı çok merak ediyorum?

En İyi Multi-Player:

Battlefield 3
    Call Of Duty: Modern Warfare 3
    Gears Of War 3
    Portal 2

Gerçekten ama gerçekten saçmalıkın doruk noktası diyebiliriz.
    Bu oylamaları 5 yaşındaki çocuklara mı yaptır mışlar?

Birde bir şey merak ediyorum,bu oylanacak oyunları kimler belirliyor?Crysis 2yi neden hiçbir katogoride göremedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Goty Skyrim!.. Evet çok sevindim lakin küfür gibi duruyor usta, soran birine diyemiyosun skyrim goty felan diye, yanlış anlaşılır.. :)

Aynen.
  • Uncharted 3 gerekli ödülleri almış,sevindim :)
  • Skyrim'e laf edip kıçı kırık diyenler, RPG ile alakası yok diyenler, grafiklerine bok atanlar...

Çok sevdiğiniz MW3 ve BF3'ün haritalarını alın, toplayın ebat olarak. Hah işte Skyrim'in oyun alanı kadar etmezler.

Etkileşim mi? Oyundaki her nesne ile etkileşim içindesiniz. Bir odaya girin isterseniz fizik motoruyla cebelleşip bardakları oraya buraya fırlatın. İsterseniz gidip bitki toplayıp iksir hazırlayın çeşit çeşit.

Grafik mi? Bu kadar büyük oyun alanında BF3, Crysis grafiği verseydi Skyrim kaçınızın PC'si kaldıracaktı? Daha BF3 çıktığında '' yüksek ayarlarda bile kasıyorrrrrrrrrrr'' diyorsunuz. Sonra BF'ye göre devasa haritada geçen bir oyun için grafiklerine dandik diyorsunuz. Çelişmeyin. PC'de oynuyorum. Kurduğum modlarla ağzım açık kalıyor bazen. Tablo gibi oluyor oyun. Bilip bilmeden sallamayın.

RPG öğeleri mi? Hangi açık dünya oyununda bu denli RPG var? Bazı noktalarda ben de Bethesda'ya kızıyorum ama quest sayısı olarak herhalde bu kadar dolu bir oyun gelmemiştir. Oynanış tamamen size özgür bırakılmış, seçimler sizin elinizde. İsterseniz ödüle rağmen görevi yapmayabilirsiniz, ters seçeneği seçerek. Sizin değerlerinize bağlı oyun sistemi var.

Hangi oyunu tek başınıza 200 saatten fazla oynayabilirsiniz? Hangi oyun single haliyle bunca saat kendini oynatabilir? Bethesda'ya şükredin ki popüler akıma kapılmayıp dolu dolu içerik çıkarmış.

BF3 konusuna gelince deli gibi olmasa da (Skyrim'den fırsat buldukça yani) oynuyorum. Ama içerik olarak bir BC2 değil, eğlence olarak hiç değil. Bu da dediğim gibi harita yapısından kaynaklanıyor. Grafik adayları arasına girmemesini yadırgıyorum çünkü bu sene en önde olan özelliği grafikleriydi. Sakın yıkım motoru demesin kimse, BC2'de daha işlevseldi. Karkand'da düzeltmişler belli oranda ama ek pakete değil, ana oyuna bakıyor millet. EA COD oyuncularını çekecek diye bir çok haritayı ufak tasarlamasaydı, 1943'te bile daha yoğun geçen deniz kullanımını sunsaydı, devasa haritalar koysaydı emin olun şu anda Best Shooter BF3 olurdu.

• ultra epic fail
    mw3 oy veren bebelere bak sen
  • en iyi mp portal 2 mi oha o.O tamam coop u zevkliydi ama portal 2 ye kadar birsürü oyun var yuh yanı nasıl bi oynlama yapılmışsa
  • BLIZZARD ENTERTAINMENT
  • Fail bir oylama olmuş malesef
  • Bastion ve Portal 2

bayağı bir ödül almış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 11 Aralık 2011; 17:29:14 >
  • en iyi multiplayer portal mı bf 3 değil yani saygılar efendm :D
  • SKYRİM'e ne uncharted 3 yetişir ne de batman aha tablo yukarıda .
    fanboyluk yapıp çatlamayın.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.