Şimdi Ara

VGA Yılın Oyunu Ödülleri Kazananlar ve Günün Özeti (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
0
Favori
15.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En iyi shooter, en iyi RPG , yılın oyunu , En iyi müzik aman yarabbi kim oyladı bunları?15 yaşında ergenler mi?En iyi RPG dalında Dragon Age 2 aday ama The Witcher 2 yok bile?Hele hele DX HR müzikleri kadar güzel bir eser daha filmlerde duymadım ben.Ah şu popüler kültür.
  • En iyi multiplayer Portal 2?.Bu nasıl oluyor ?Oyunu oynamadım yanlıs anlamasılmasın ama merak ettim acıkcası.
  • skyrim yılın oyunu olmuş. eski çağ saçmalıkları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alsndnz

2K@ Kardeş ona oyun demek günah adamlar resmen dünya yaratmış.
    Şimdi fanboylara sesleniyorum siz hangi oyunda yere düşen adamın kıyafetlerini eşyalarını alabilip ata binip dünyalar dolaşıp ava çıkıp post toplayıp ejderhaları öldürüp bağırarak adam öldürdünüz gidip krallık feth ettiniz tabi siz anca elinize biz m4-a1 alıp tarayın ortalığı oyun odur demi LoL!

Sakamısınız ya? Milletin oyunculuğuna laf etmek size mı kaldı ?
    Ata binmişte yerdekiilerin eşyasını almışta falan filan diğerlerinde
    m4a1ile ateş ediyormuşuz.

Acaba bu durum türlerinin farklı olmasından kaynaklanıyor olabilir mî
    Modern savaşlarda ata binip krallıkları almak ilginç olurdu gercekten.

Türü ne olursa olsun Skyrim gibi oyunlar 2011 yılına yakışmıyor. Teknik anlamda yıllar oncesinde kalmış bir oyun. Rpg yönünden bakicak olursak eski Rpg leri mumla aratır.

Skyrim isminden dolayı aşırı abartılmış bir oyun tıpkı mw3 gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodion Raskolnikov -- 11 Aralık 2011; 14:22:08 >

• BF3'ün hiç ödül alamaması ilginç en iyi PC oyunu olmalıydı bence.
  • tabikide en iyi shooter MW3 çünkü bf3 gibi silah tepmiyo en azından bu arda gene çatlamış bf3 fanboyları :D
  • C.@.N

oyun onlarca tam puan aldı .ortalaması 95'in üstünde...
    en cok oynanan oyun ...GOTY olmuş ...yine en iyi RPG olmuş...Bethesda Game Studios yılın studyosu seçilmiş...oynayan insanlar övgüyle bahsediyor ...gidiyosun MW3'e benzetiyosun ....

şaka olan sensin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

En Beklenen Oyun: Mast Effect 3 (Diablo 3 dururken ?)
    En İyi Grafik:Uncharted 3: Drake's Deception (Sadece konsollar arasında olmuş sanırım )

Git bir oyna çölde geçen bölümü sonra susarsın zaten.

Bu arada Best shooter ve Best Multiplayerı kazananlara çok güldüm.
  • En İyi Grafik:

Batman: Arkham City
    L.A. Noire
    Rage
    Uncharted 3: Drake's Deception

şaka dimi bf3 varken bunların hiç birine bu ödül düşmez her biri cisimlere yaklaşılmadığı zaman grafik olarak güzel duran oyunlar peki bf3 işte o gerçek
  • Skyrim sürpriz olmamış ama Bf3ün , Cod Mw3ün gerisinde kalması sürpriz olmuş tabi satış rakamları büyük etki yapmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_endless

tabikide en iyi shooter MW3 çünkü bf3 gibi silah tepmiyo en azından bu arda gene çatlamış bf3 fanboyları :D

Şaka mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.@.N

quote:

Orijinalden alıntı: alsndnz

2K@ Kardeş ona oyun demek günah adamlar resmen dünya yaratmış.
    Şimdi fanboylara sesleniyorum siz hangi oyunda yere düşen adamın kıyafetlerini eşyalarını alabilip ata binip dünyalar dolaşıp ava çıkıp post toplayıp ejderhaları öldürüp bağırarak adam öldürdünüz gidip krallık feth ettiniz tabi siz anca elinize biz m4-a1 alıp tarayın ortalığı oyun odur demi LoL!

Sakamısınız ya? Milletin oyunculuğuna laf etmek size mı kaldı ?
    Ata binmişte yerdekiilerin eşyasını almışta falan filan diğerlerinde
    m4a1ile ateş ediyormuşuz.

Acaba bu durum türlerinin farklı olmasından kaynaklanıyor olabilir mî
    Modern savaşlarda ata binip krallıkları almak ilginç olurdu gercekten.

Türü ne olursa olsun Skyrim gibi oyunlar 2011 yılına yakışmıyor. Teknik anlamda yıllar oncesinde kalmış bir oyun. Rpg yönünden bakicak olursak eski Rpg leri mumla aratır.

Skyrim isminden dolayı aşırı abartılmış bir oyun tıpkı mw3 gibi.

Herkesin oyun zevkli farklıdır ama çoğunluğun benle aynı görüştü olduğu VGA ödüllerinden belli.

Eski RPG'leri mumla aratır diyorsun sonra da teknik bakımdan yıllar öncesinden kalmış diyorsun Skyrim gibi geniş çaplı open world bir oyunu teknik bakımdan eleştiriyorsun ya sana ne desem bilmiyorum.Kaldı ki oyunun teknik bakımdan da hiç bir eksiği yok.

Skyrim'i böyle eleştirmemden RPG türünü hiç oynamadığını sevmediğini düşünüyorum 'Eski RPG dediklerini bir yazar mısın ona göre konuşalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodTime

C.@.N

oyun onlarca tam puan aldı .ortalaması 95'in üstünde...
    en cok oynanan oyun ...GOTY olmuş ...yine en iyi RPG olmuş...Bethesda Game Studios yılın studyosu seçilmiş...oynayan insanlar övgüyle bahsediyor ...gidiyosun MW3'e benzetiyosun ....

şaka olan sensin...

Valla bu oyuna bu puanları nasıl veriyorlar anlamış değilim.
    Daha önce de bazı oyunlar için abartılı puanlamalara şahit olmuştum.
    Bu yüzden şu site şu puanı vermiş yok oynayanlar şöyle beğenmiş benim bunlara karnım tok.

Bence Uncharted 3 e Batman Arkham City'e , Gears of War 3 e Deus Ex'e verilen emeklere yazık.Eski neslin oyunu bu nesilde Goty seçildi.
    Yazık;(

MW 3 ile benzettigim tek kısım ise isimlerinden dolayı iki oyunun da abartılmasıdır.

• ac revelations nerede acaba? şaşırdım doğrusu...
  • Yılın oyunu Uncharted 3 tabiki yaw Skyrim kim la? Kütük gibi oyun motoruna sahip bi ton bug dolu oyun,bi RPG yılın oyununa aday gösterilecekse o ancak Mass Effect olur gerisi fırt.

En iyi shooterın MW3olmadığını iddia edenlere söylecek söz bulamıyorum,hem single hem multide BF MWnin ayak parmağının tırnağı olamaz.

Bi başka acayiplik yılın karakteri Joker miş??? Bu bildiğimiz Arkham Cityde 5-10dk görünen Joker miOrada babalar gibi Marcus ve Nathan paşa varken Joker kim oluyormuş.

Bu arada Last of Us ın trailerı muhteşem,Naugty Dog yine ortalığın anasını ağlatacak.
  • En iyi FPS MW3'den sonrasını okumadım.Fail.Fail.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Yılın oyunu Uncharted 3 tabiki yaw Skyrim kim la? Kütük gibi oyun motoruna sahip bi ton bug dolu oyun,bi RPG yılın oyununa aday gösterilecekse o ancak Mass Effect olur gerisi fırt.

En iyi shooterın MW3olmadığını iddia edenlere söylecek söz bulamıyorum,hem single hem multide BF MWnin ayak parmağının tırnağı olamaz.

Bi başka acayiplik yılın karakteri Joker miş??? Bu bildiğimiz Arkham Cityde 5-10dk görünen Joker miOrada babalar gibi Marcus ve Nathan paşa varken Joker kim oluyormuş.

Bu arada Last of Us ın trailerı muhteşem,Naugty Dog yine ortalığın anasını ağlatacak.

/>

• @hell77
    Bf3 grafikten başka yeni ne sundu sende bunu bi söylesene.
  • BF3 ve GeoW3'ün ödül alamaması tam bir fiyasko. Gerçi pek bir şey beklememek lazım, sonuçta oyuncular belirliyor sonuçları, Fanboylar asılmışlardır.

Onun dışında Rising gösterimi tam bir rezaletti benim için. MGS serisinin tüm ciddiyeti bozulmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eddard Stark -- 11 Aralık 2011; 15:27:08 >
  • C.@.N

Neden o emeklere yazık olsun :D...SKYRİM başlı başına emek zaten öyle bi konuşyosun ki sanki oyuna hiç çaba harcanmamış koskoca bir balon..o saydıgın oyunlar da goty adayıydı ve olabilirdi zaten kimse bi şey demiyor ama skyrim'i de bu kadar kolay eleştiryosun ya pes diyorum...

Bende daha önceleri uncharted 3 diyordum ama Skyrim bambaşka oyun seni kendine çekiyor ,dopdolu...grafiklere çok önem vermeme ragmen bu oyun onu pek fazla hissettirmiyor çunku güzel bi atmosferi var...

quote:

Daha önce de bazı oyunlar için abartılı puanlamalara şahit olmuştum.

daha önce 96 ortalamyı tutturmuş user skorlarda da yüksek başarıyı elde etmiş ve yüksek satış elde etmiş hangi oyun abartılı merak ettim...yok öyle oyun...

bazı siteler saçmalıyor evet de burda ortalamadan bahsediyoruz...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.