Şimdi Ara

VGN--FS415E FN TUSLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sony vgn-fs415 laptopum var yenıden kurdum ama sımdı fn tusları power yotenıtısını kuramıyorum. sıtesınden utılıty ındırdım fakat acmak ıstedıgımde sonu bılınmeyen bolum dıyor . bu drıverlerı bulabılecegım bı adres varmı acaba tsktler

• o drıverlar sıkıstırılmıs halde ınıyor..winrar yukle acarsın....
  • wınrarın en son surumunude kurdum gene de aynı hatayı verıyor.
  • www.kulüpvaiotürkiye.com da yardım bulabılırsın..
  • tksr ıncelıyorum hemen
  • arkdaslar aradıgımı bulamadım yardımcı olacak varmı acaba utılıty dosyasını upluad edecek yada lınk verebılecek.
  • http://support.vaio.sony.com.tr/downloads/select/select.asp?site=voe_tr_TR_cons&category=0&serie=VGN-FS&m=2154
    ben daha 2 gun once bu drıverlerı yukledım...bı sorunla karsılasmadım...ındır burdan vede wınrarla dısarı cıkar..bi sorun olcagını sanmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Vaio PCG-71911M
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam verdıgın adresten ıkı uc kere ındırdım drıvelerı elımde vardı zaten bana lazım olan Preinstalled Utilities bolunu sanırım onları ındırdım acamayı denedıgımde hatahmet ola verıyor. hatalı bolum sonu gıbı. sonra drıverlerı dendım onlardada verıyor.zahmet olacak ama Preinstalled Utilities bunu ındırıp acmyaı denedın mı acaba . rar gelıyor ama acarken hata alıyorum. tanımlanamayan arsıv sonu yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytoshiba -- 21 Nisan 2007; 12:52:54 >
  • tamam ıste bende daha once ındırmıstım vardı cd de...taktım baktım hata verıyo bende sasırdım..hata tam olarak neydı aklıma gelmıyo ama ekrana bı hata nsjı dın dıye sesle gelıyodu..sonra wınrar yukledım..dosyalar acıldı..teker teker yukledım fn fusları calısmaya basladı...
  • baska bı wınrar yukle...dosyaları ben actımm..bi sorun olmadı
  • hımm ılgınc ya bende kac kere kurdum vınrar . degısık verısyonlarını hemde. ama bı turku hata mesajı gecmedı hala acamıyorum.
    ne yapabıırız baska
  • valla yukarıda yadıgım foruma gır..orda bunlar detaylı bı sekılde anlatılıyor..cok kısı bu sorunu yasadı..asılmıycak bı sorun degıl
  • upload edecek yok sanırım. pekı. tskrler yardımın ıcın. kesın bı cozumu yoksa ne yapalım boyle kullanırız bızde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.