Şimdi Ara

VGN-FW5ZTF/H (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet ya resmen ellerindeki stokları eritmek için yanlış bilgi veriyorlar... işin doğrusu ben fw4jth galleria da görmüştüm ekim 10 gibi.. ama bursalıyım. bursada bulamadım. ekim 20 gibi arkadaşımdan rica ettim gidip sormasını yeni modeli.. ona sölemişler mayıs diye..capacitye de sormuş , onlar da yakınlarda yeni model gelmeyecek demişler! ocak ayında yurtdışına mastera gidicem ben , bekleme şansım olmadığı için bursadaki sony centera rica ettim istanbuldan getirttiler , kimse de yenisi gelecek vs demedi ! ve indirimli satıldı deniyor.. öyle de bir durum olmadı..
    alalı 15 gün oldu bilg çantasında duruyor, windows 7 bekliyorum.....
  • bugun itibariyle yeni sony vaio modelleri vatan computer'in stoklarina girmis ve bu sefer daha fazla miktarda var. ustelik tum turkiye'deki subelerinde mevcut gorunuyor bu sefer. bugun gidip sony vaio fw5ztf aldim :)
  • hayırlı olsun
  • tesekkur ederim :)
    bu arada yeni aldigim icin sunu yapmalisin yada sunu yapmayi unutma gibi onerilerde bulunabilir misiniz? :)
  • Orc_lord hayırlı olsun sonunda kavuştun laptobuna :) ben de kısmet olursa şu nw serilerinden alcam bi tane
  • orc_lord hayırlı olsn kardeşim artık sende sonycisin güle güle kullan derim ben bekleyemedm sen bekledin fw5in oldu zaten ben beklediğim zaman kesin olmazdı o ürün...Bazıları fw4üne laf atmış ama ben mutluyum fw4ümle walla yüksek modelinde birgün yükseği çıkar arkadaşlar yani sanmıomusunuz ki fw5den sonra model çıkmıcak elbetteki çıkacak o yüzden böle muhabbetler şu anda boşa ama sony centerların yaptığıda şerefsizlik derim orasıda ayrı konu...bakalım bende win7 bekliorum gelemedi daha tekrardan hayırlı olsn kardeşim güle güle kullan

• teşekkürler :)
    vallahi bayağıdır bekliyordum ve beklediğime değmiş. dediğiniz gibi teknoloji zaten sürekli olarak gelişiyor o yüzden bundan birkaç sene sonra daha yeni ve güçlü modellerde çıkacak. bunun pek sonu yok gibi görünüyor. windows 7 elinize ulaştığı zaman geçiş yapmadan önce vaio'nun sitesinden windown 7 için olan driverları indirmeyi unutmayın. ben yok diye biliyordum fakat sony sağolsun diğer ürünler içinde eklemiş driverları. windows 7 cidden güzel :)
  • valla vista kurulu şimdi nası olacak o iş orasıda bi muamma tekrardan vistanın bilgisayar içindeki herşeyini silip 7 kurmam gerekecek ki bilgisayarın içi şimdiden doldu ...yükseltme olarak düşünmüyorum geçişi direk hepsini silip 7 ye geçmeyi önerirmisiniz?
  • kesinlikle yukseltme yapmamani oneririm. benimde win 7'li sony vaio beklememin nedenlerinden birisi buydu. 0'dan kurulum yapman cok daha saglam olacaktir. verilerini bi yere yedekleyip, 0'dan kurulum yapmani oneririm..
  • cdleri gelmedi cihazın hala beklemedeyiz büyük ihtimal bayram sonuna sarkacak bilgisayarcıya götürüp verip yükletiyim ya baştan kurulum olsun madem öyle yükseltme flan fıstıkla uraşmayalım da ozamanda drive larını yüklerlermi bilgisayarın orda..yükledik al abi deyip elimize tutuşturmasınlar
  • bilgisayarciya vermeden once sony'nin sistesinden windows 7 icin yayinlanmis olan driverlari 1 tane cd'ye kayit et. gelen windows 7 cd'si ile birlikte verirsen onlar hallederler..
  • ya berbat bu sonynin sitesi ya hata falan verio ingilizce siteden indiriyoruz bide yarım yamalak iş oldu bence ...Ben 7ye geçmiyim en iyisi kitin içinde gönderdiler gönderdiler göndermediler kalsın ölece
  • aa doğru, size gönderecekleri kit ile birlikte gelecek zaten windows 7'ye ait driverlarda. ben unutmuşum, bencede öyle yap :)
  • FW4ZTJH isteyen varsa kutusunda ve 2 sene sony servis garantili 1 adet elimde mevcut.yurt içi , faturalı.2600 TL'ye satıyorum.özel mesajla daha fazla bilgi alabilirsiniz.
  • arkadaşlar bende sony vaio fw5ztf modeli almak istiyorum. bir problemi varmu bu makinanın aldıktan sonra ısınma yada bunun gibi bir sorun yaratırmı... yardımlarınız için teşekkürler.. bu linkteki makine....

http://www.hizlial.com/notebook/notebooklar/sony-vaio-vgn-fw5ztf-h-intel-core-2-duo-t9600-2-8ghz-8gb-500gb-16-4-dizustu-bilgisayar_30.001.4140.0195.htm
  • hem 5 ZTF hem 5MTF'de 32 bitmi windows yoksa 64 bitmi?
  • ztf de 64 bit olarak geliyor...
  • alan birileri bir incelemesini yapsada bizde görsek.....
  • ben ürünü vatan computer'a geldiği gün gidip aldım. açıkçası daha önceden fw 4 serisi beklemiştim geldi ve hemen bitti. tekrar geldiğinde vazgeçip içerisinden windows 7 çıkan ve bu modele karar verdim..
    herhangi bir ısınma sorunu yok. daha önceden hp kullanan birisine göre hiç yok diyebilirim. başka soruların varsa yardımcı olmaya çalışabilirim :)
  • Herkese selamlar,

Bugün VGN-FW5ZTF aldım. Önecelikle teknik özellikler açısından çok iyi bir makina. Hızlı açılıyor, görüntüler süper, harika, vs..

Ama makinada ciddi bir sorun var.. Çok sesli çalışıyor. Ya bu makinayı kulak tıkacı ile kullanacağım ya da geri iade edeceğim. Nasıl olacak bilemiyorum.

Benzer bir sorun yaşayan oldu mu? Yoksa benim makinama özel bir sorun mu? Ses sorunlarını özetlersem;

1 - Makina ilk açıldığından itibaren hiçbir işlem yapmadan ciddi ses çıkartıyor. Ses fandan mı yoksa başka bir yerden mi geliyor anlayamadım.
    2- Programlar çalıştırılmaya çalışınca ses artıyor.
    3 - Bluray çok sesli çalışıyor.

Benim açımdan en önemli sorun 1 numaralı sorun. Lütfen yardım edin. İade mi edeyim, teknik servise mi göndereyim? Bu sorunu yaşayan ve çözüm bulan kimse oldu mu?

İyi geceler..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.