Şimdi Ara

Vi Jarvan Tryndamere ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • top oynuyosan jarvan. üzmez seni. sonrada vi alırsn
  • topta saydıklarından daha viable şampiyonlar var ben jung için öneri istiyosun sandım jung için vi
  • irelia al top lane alçaksan yada ryze al öğren

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • try ın alınacagı yer var alınmayacagı yer. ryze a karşı al bakalım neler oluyor. ultini atarsın o da w atar öyle birbirinize bakarsınız.

ama khazix aatrox vs geldimi karşına yapıştır try ı.

5-6 ay öncesine kadar durmadan solo vi oynuyordum.ne hikmetse her oyunu kazanıyordum.

jarvan op. solo da çok görmedim ama zorlanacağını düşünmüyorum . ben jarvan diyorum
  • %51 vi %49 j4 arada kaldım :-/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saol kardeşim çok kararsızdım ama u konuyu actıtan sonra dengeler biraz degişti :) bende Vi alıcaktım ilk baştada hep jungle oynuyorlar ben jungle oynamışlıgımda yok :)
    o yüzden jarvan almayı dusunuyorum %45 vi %55 j4 hayla çok kararsızım ama yarın akşama kadar kararımı degiştirmessem J4 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverPower

try ın alınacagı yer var alınmayacagı yer. ryze a karşı al bakalım neler oluyor. ultini atarsın o da w atar öyle birbirinize bakarsınız.

ama khazix aatrox vs geldimi karşına yapıştır try ı.

5-6 ay öncesine kadar durmadan solo vi oynuyordum.ne hikmetse her oyunu kazanıyordum.

jarvan op. solo da çok görmedim ama zorlanacağını düşünmüyorum . ben jarvan diyorum

saol kardeşim cok saol Ya gogle ye yazıom vimi jarvan mı adam gibi ir konu çıkmıyor bende buraya başvurdum iyikine başvurdum J4 :) kha aatrox geldimi try saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

topta saydıklarından daha viable şampiyonlar var ben jung için öneri istiyosun sandım jung için vi

Topta hero önerirmisin Darius Kha deme sağın Hele kha hiç aldıma pişman oldum adını duymak istemiyorum :)
  • Paran varsa J4 s

• J4!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C5852A8F -- 24 Kasım 2014; 17:03:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xJustpoweR

quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

topta saydıklarından daha viable şampiyonlar var ben jung için öneri istiyosun sandım jung için vi

Topta hero önerirmisin Darius Kha deme sağın Hele kha hiç aldıma pişman oldum adını duymak istemiyorum :)

rumble ryze irelia oynayabilrsin
  • Jarvan
  • Kesikle vi. Hele 3. Level baskınında adam kaçırmıyor 3. Levele ulaştığında direk mide git kill cepte Bir de tank çıksa bile muhteşem damage i var. Her türlü Vi

• Ben Vi oneririm ama acikcasi soloda ne kadar verimli olur bilmiyorum.J4 Soloda daha etkili olabilir Vi'ya nazaran fakat jungle konusunda kesinlikle Vi daha onde.Uzun dovuslerde Vi en iyi herolardan biridir.TF lerde arka tarafda saklanan adc ye ulti atip onune cikan herkesi farkli yonlere savurarak TF baslatmak cok zevkli

• okumadım ama vi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.