Şimdi Ara

Vi Jarvan Tryndamere ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok duşundum 2 gun sonra bu uc karakterden birini alacagım sizce hangisi?
    Tryndamere: secme seebim tnk kasınca olumsuz oluyor e skili hem kacma hem saldırıda iyi ulti iyi
    Vi: Yukseksaldırı gucu q saldırı başlatma (aniden) super , Tanky kasıncada guclu tank aynı zamanda kombo fena kaçma mekanizmasıda iyi ulti super
    Jarvan: E-Q-W-R super e-q kaçması iyi r ile kaçırmaz w ile ytavaşlatır tank diz resmen olumsuz

Sizce hangisi almalıyım top için Ayrıca

tank jarvan ile tank vi arasında saldırı gucu hangisi ustun ?
    Şimdiden teşekkürler

• Try çok iyi ama her maçta alınmaz karşıda cc oldumu sıkıntı. Ayrıca takımda tank yoksa hasarı emecek biri o ayrı bir sıkıntı. Soloda güzel iş yapar.

Vi : hem tank hem tf başlatıp tek kişiye ulti ile odaklanıp aradan çıkarabilir. Soloda pek görmedim.

J4 : İyi bir tank güzel bir ulti soloda da gayet iyi oynayan gördüm.

Ben vi diyorum jung için.
  • Konuyu okumadan vi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vi hem tank kasıp hem hayvani damage vuruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • J4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • J4
  • Vi. J4 yeni jungleda sustain sorunu yaşayabilir, Vi'ın pasifi bir nebze kotarıyor.

Tavsiyem Warwick. Free win şu an, Kalista için IP biriktirmesem alırdım

• hepiniz saolunda yine ikilemdeyim jarvan ve vi ? :) ya vi den trafayım ama bir tarafımda diyorki tank bir jarvan olumsuz cok kararsızım 1 yorumunuz bile kararımı degiştirelir hepiniz sagolun
  • tartışılmaz Vi jarvan da iyi ama vi gerek ultisi gerek hasarı olsun bence jarvandan 1 adım önde vi oyun her aşamasında güçlü bir tek oyun başı cdr ları biraz uzun o kadar jarvan da iyi ama Vi iyinin İyisi diyorum

dostum try den jungle bana göre biraz zor oyun başı çok kırılgan ayrıca gank atmakda gerçekten zor

şuanda Vi ww nunu xin 1 numara bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nameofblood -- 22 Kasım 2014; 22:40:09 >
  • Jarvanda sağlam hero ama Lee Sin kullanmayacaksan kesinlikle Vi
  • vi

• Tryndamare derim early de kritik sansi yüzüne gülerse rakibi aglatirsin latede zaten 1k 1k vurmaya basliyo ultisi 5 sn daha hayatta kalmasına yardimci oluyor karsida hic cc yoksa penta garanti sayilir

• Soloq tryn
  • Top lane vi çöp

• S
    SO
    SOL
    SOLO
    SOLOD
    SOLODA
    SOLOD
    SOLO
    SOL
    SO
    S

soloda demiş adam.
  • topta işine sadece j4 yarar. ama onu da alma yerine gragas al top lanede ezilmesi imkansıza yakın.
  • Jarvan
  • kardeşim top dedmemin sebebi ben hep top oynadım top oynamayı seviyorum ha vi aldım junglede alırım ama genellikler top da oynarım
  • off çok kararsızım ikiside superde jarvan - vi arasındayım vi alsam jarvandan korkum e-q-w-r kombosu bu yaptıktsn sonra can iniyor baya ondan sonra vursam ne yazr? diye korkuyorumda
  • Tryndamere
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.