Şimdi Ara

VIA chip set için USB 2.0 driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VIA chip set için USB 2.0 driver a ıhtıyacım var ama her seferınde WINXP SP1 kur dıyor , lisanlı olmadıgı ıcın XP servıspack 1 kurarken hata verıyor USB 2.0 ı nasıl tanıtıcam ??

• USB2'ın herhangi bir chipset için driver'ı yok. Windows XP'de USB 2.0 tanıtabilmen için mutlaka service pack 1 kurman gerekiyor. Fakat bazı anakart cd'leri içinde service pack 1 içindeki USB2.0 eklentisi mevcut..

Ayrıca Service Pack 1'i zaten kurmanı tavsiye ederim çünkü XP'nin birçok güvenlik açığı bununla beraber kapatılıyor..

Senin kurdu#287;un XP k#305;r#305;lm#305;#351; XP'dir bu yüzdende service pack 1 kuramass#305;n. Ayn#305; zamanda internet üzerindende hiç bir #351;ekilde güncelleme yapamass#305;n. Yeni bir xp key ve ba#351;ka bir cd ile kurman gerekir.
  • sp1 harıc butun butun guncellemelerı yapabılıyorum yaptımda zaten bı tane drıver buldum ama zorla tanıttım sorunsuz gıbı gozukuyor ama calısmıyor.....
  • Sana lisansız XP'ye nasıl servis pack kuracağını anlatabilirim. Ama burada uygun olurmu bilemiyorum. Admin ne diyosun. Eğer olumsuz ise bana msn den yada icq dan ulaşabilirsin.
    koraksoy@hotmail.com
    140427778
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.