Bildirim
VIA chip set için USB 2.0 driver
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
USB2'ın herhangi bir chipset için driver'ı yok. Windows XP'de USB 2.0 tanıtabilmen için mutlaka service pack 1 kurman gerekiyor. Fakat bazı anakart cd'leri içinde service pack 1 içindeki USB2.0 eklentisi mevcut..
Ayrıca Service Pack 1'i zaten kurmanı tavsiye ederim çünkü XP'nin birçok güvenlik açığı bununla beraber kapatılıyor..
Senin kurdu#287;un XP k#305;r#305;lm#305;#351; XP'dir bu yüzdende service pack 1 kuramass#305;n. Ayn#305; zamanda internet üzerindende hiç bir #351;ekilde güncelleme yapamass#305;n. Yeni bir xp key ve ba#351;ka bir cd ile kurman gerekir. -
sp1 harıc butun butun guncellemelerı yapabılıyorum yaptımda zaten bı tane drıver buldum ama zorla tanıttım sorunsuz gıbı gozukuyor ama calısmıyor..... -
Sana lisansız XP'ye nasıl servis pack kuracağını anlatabilirim. Ama burada uygun olurmu bilemiyorum. Admin ne diyosun. Eğer olumsuz ise bana msn den yada icq dan ulaşabilirsin.
koraksoy@hotmail.com
140427778
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X