Arkadaşlar merhaba.VIA VT8237 anakarta sahibim 478 pin p4 on board bi ekran kartı var anakartın üzerinde tüm driverlarını yükledim ama ekran kartı agp denetleyicisinde sorunla karşılaşıyorum.VIA_HyperionPro VIA 4in1 ne varsa yükledim denedim ama sorun hala devam ediyor.daha önce böyle bi sorunla karşilaşan varmı veya benim sorunuma derman olucak kimse şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
anakart cd si takılıyken aygıt yöneticisinden ekran kartı soru işaret veya ünlemli olana sağ tıkla güncelleştir de önerileni sec ileri de o yükler
VIA Cpu agp controller yüklü fakat video denetleyicisi(agp uyumlu ) da soru işareti var sarı renkli bu aygıtın sürücüsü yüklenmemiş diyor.Elimde mainboard driver cd si yok kendi sitesinden indiriyorum diriverları .Yanlış nerde bunu bilemiyorum
Dostum sen bize chipsetini yazmışsın.Senden rica everest ultimate ile anakart marka ve modelini söylersen daha iyi olabilir. kasayı açabiliyorsan anakartın marka ve modeline oradan da bakabilirsin. Saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme