Şimdi Ara

Viber ile iPhone’da ücretsiz görüşme rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu haber hakkaten de Turkcell in yeni bir oyunu. Adamlar yıllar boyunca bizden üttükleri paraları garip garip reklamlarla medyayı kendi bilinirliklerini arttırmak için kullandı. Şimdi de neymiş Viber israil in mossad ın falan filan. Bir seytan icadı bu diyip yobazlık yapmadıkları kaldı. Yaşasın Viber, İnadına Viber !!!
  • bu uygulama ipod touch larda da kullanılabiliyormu acaba ?
  • Zaten israile eylem yapacak adamda viber kullanir ya.ne sacma haberler var ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: leo

Bu haber hakkaten de Turkcell in yeni bir oyunu. Adamlar yıllar boyunca bizden üttükleri paraları garip garip reklamlarla medyayı kendi bilinirliklerini arttırmak için kullandı. ªimdi de neymiº Viber israil in mossad ın falan filan. Bir seytan icadı bu diyip yobazlık yapmadıkları kaldı. Yaºasın Viber, İnadına Viber !!!

az öpmediler bizleri
  • Ben 3GS kullanıyorum bu uygulamayı indirdim tlf numarasını girip belirtildiği gibi continue tıklamama rağmen sms'le kod falan gelmiyor.
    Iphone 4'lerde kullanan arkadaºlarım var ama tlfu 3GS olup kullanan varmı?
    Kullananlar bilgi verebilirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: behco

Ben 3GS kullanıyorum bu uygulamayı indirdim tlf numarasını girip belirtildiği gibi continue tıklamama rağmen sms'le kod falan gelmiyor.

Evet 3GS'de de kullanılıyor. Bazen SMS'in gelmesi uzun sürebiliyormuş. Birkaç kez daha deneyin isterseniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: behco

Ben 3GS kullanıyorum bu uygulamayı indirdim tlf numarasını girip belirtildiği gibi continue tıklamama rağmen sms'le kod falan gelmiyor.

3Gs var ve kullanıyorum sms gelmeme durumunu bende ilk denememde yaşadım , tel nonun başına 0 yazmamıştım 0 yazınca sms gelde sende de aynı durum olabilir yazmadıysan 0 yazıp dene birde
  • haber yalan ya yok israil le ilgli tevrat mevrat diyince otamatik dinlemeye alıyormus. benim adım Musa bikere en başda ben sıcdım ozaman 24 saat dinlicekler beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

quote:

Orijinalden alıntı: tekke6161

quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

ses çok geç gidiyor, bu problemin çözümü var mı acaba?

yeni güncellenen sürümü denemeni tavsiye ederim. Birde telefonun bağlı olduğu internetle alakalı kalite sorunları. wifi noktasından ben bizzat deneme yaptım arkadaºımla süperdi. ama tcell interneti denedim dediğin gibi ses çok geç ve kesik kesik geliyordu

Turkcell' in bir oynu sozkonusu olabilir zira 30 milyon abonesi olan ac gozlu Turkcell bu isn pesine dusmus (30 milyon icinde kactane iPhone' lusu varsa o bile kanina dokunmus) diye saglam yerden duyum aldim kisisel tecrubelerime dayanarak soyluyorum Vodafone' dan Vodafafone, Vodafonedan AveAya 3G uzerinden yapilan gorusmelerde hic soruna denk gelmedim ama bu benim teorimi ive duyumumun dogrulugunu ispatlamaz tabii.

Adamlar Heywire mesajlarına bile gözünü dikip kısıtlamış.Heywire dan artık TrkCll lere mesaj yollanamiyor.sömürgeciliği bu kadar açık yapan kan emici firma işte.

• ben viber kullanırken eller serbest modunda konusabiliyorum sadece.
    wi-fi evimde yok, 3G üzerinden konusuyorum.
    kulağıma götürdüğümde karsı tarafın sesi bana gelmiyor, karsı taraf beni duyabiliyormus.
    programı silip tekrar kurdum ama bir ise yaramadı.
    donanım olarak bir arıza olsa GSM görüsmelerimi de etkiler diye düsünüyorum.
    benzer bir sıkıntı ile karsılasıp çözüme ulasabilen var mı?
    kullandığım cihaz iPhone 3G

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1g0rithm -- 23 Ocak 2011; 0:37:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musamex
    haber yalan ya yok israil le ilgli tevrat mevrat diyince otamatik dinlemeye alıyormus. benim adım Musa bikere en başda ben sıcdım ozaman 24 saat dinlicekler beni

Yatakdan dustum lan sabah sabah sjgzkscdjzbsvzuv
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdinDžeko

quote:

haber yalan ya yok israil le ilgli tevrat mevrat diyince otamatik dinlemeye alıyormus. benim adım Musa bikere en başda ben sıcdım ozaman 24 saat dinlicekler beni

Yatakdan dustum lan sabah sabah sjgzkscdjzbsvzuv

lol
  • quote:

haber yalan ya yok israil le ilgli tevrat mevrat diyince otamatik dinlemeye alıyormus. benim adım Musa bikere en baºda ben sıcdım ozaman 24 saat dinlicekler beni

ahahahahahahahhahahahhahahahahha =)
  • quote:

• quote:

Naptın hacı sen ya
  • yalan mı kardes. oparesyonun adı da mossad oparesyonuymus oda benim ismin ibranicesi :D ingizcede de MOSSES.
    oparesyon bile benim adıma yani düşün :D
  • bu tip bi uygulama arıyorum ses kalitesini iyi olması gerkiyo benim için normal telefon gibi geç veya erken gitmeyecek.viber bu konuda iyimidir başka bir program önerirmisiniz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: bird-hunter

bu tip bi uygulama arıyorum ses kalitesini iyi olması gerkiyo benim için normal telefon gibi geç veya erken gitmeyecek.viber bu konuda iyimidir baºka bir program önerirmisiniz ??

viber internet baglantiniz iyi ise o da iyidir.
  • quote:

quote:

bu tip bi uygulama arıyorum ses kalitesini iyi olması gerkiyo benim için normal telefon gibi geç veya erken gitmeyecek.viber bu konuda iyimidir baºka bir program önerirmisiniz ??

peki bu viberin voip özelliğide varmı skye gibi sabit telefonları araybiliyomuyuz ayrıca 3g de kalite nasıl asıl onu merak ediyorum
  • s
    quote:

quote:

quote:

peki bu viberin voip özelliğide varmı skye gibi sabit telefonları araybiliyomuyuz ayrıca 3g de kalite nasıl asıl onu merak ediyorum

skype gibi sabit telefonlar aranmiyor, mutlaka uygulamanin karsi telefonda olmasi gerekiyor, simdilik su platformlar icin viber kullanilabiliyor: ios, android, windwsphone, blackberry, nokia, bada. 3G Performansi oldukca tatminkar (Cektigi yerlerde)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.