Şimdi Ara

viber ve skype aranma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Viber yukledimm çok guzel çalışıyordu . Ama bana yapılan aramalar gelmiyor. ben arama yapıyorum . Bana gelen aramalarda telefonum çalmıyor. Sonra missed call diye mesaj geliyor. Aynı şey skype da oluyor. Bilgisi olan var mı acaba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayarlar kısmına girdikten sonra ekranı sağa doğru çekin...Arka Planda çalışan uygulamalar kısmından engellenmediğinden emin olun...
    Gerekirse iki uygulamayıda silin yeniden yükleyin. İzin isterse verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saktuna

Viber yukledimm çok guzel çalışıyordu . Ama bana yapılan aramalar gelmiyor. ben arama yapıyorum . Bana gelen aramalarda telefonum çalmıyor. Sonra missed call diye mesaj geliyor. Aynı şey skype da oluyor. Bilgisi olan var mı acaba.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Ayrıca Viber'de ses bozukluğu sorunu yaşıyorum. Mesajlaşmada karşı tarafın mesaj bildirim sesi sanki hoparlör patlakmış gibi çıkıyor. Ama diğer hiçbir uygulamada ses sorunu yaşamıyorum. Viber üzerinden yazışmalarda ekran görüntüsü sık sık sallanıyor da... Bence Whatsapp ve Viber Wechat den ders almalılar. Zira arka planda çalışma izni olmamasına rağmen Wechat de tüm bildirimler sorunsuz geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viber güç tasarrufundayken arama gelince çalmıyor sanırım
  • vakti zamanında yaşanılan sorunları ne güzel yazmışsınız !
    daha sonra çıkan güncellemelerle bu sorunları tek tek aşıldı diyede yazsanıza ! :)

hep bir şeyleri kötülemeyi çok seviyoruz yaw :)
    skype ilk çıktığında bizim kankanın mic bozutu baya günahını almıştık skypenin ne günlerdi o günler be :D
  • işleri hallolunca foruma gelmezler bile

Bu arada Skype arka plan engelliyken arama geliyor
  • Skype ve Viber ile aramalar bazen gelmeyebiliyor hala.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Whatsapp Web Kamera Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir tek viber de arama yaparken bir takılma durumu gibi bir şey var 30 saniye sonra düzeliyor gibi bir bu sorunu çözemedi gitti !
  • lumia 1520 kullanıyorum ve şu anda bile aynı sorunları yaşıyorum sadece wifi de sorun olmuyor ama hücresel de ne arama yapılıyor nede gelen aramayı görebiliyorum sadece bilirim olarak cevapsız arama gözüküyor
  • Ben hala hem mobil hem de wifi baÄŸlantıda yaşıyorum bu sorunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • note 4 kullanıyorum. 2 ay falan oldu telefonu alalı. yaklaşık 1,5 haftadır da arada sırada cevapsız çağrılar görüyordum. duymadığımı sanıp önemsemedim ama kendimi arattırınca fark ettim telefonum çalmıyor, masaüstündeki çalıyor.

Kaldırıp tekrar kurdum, sorun düzeldi beyler.
    Bu kadar.

Bazen çalıp bazen çalmama gibisinden de bir problem olduğunu düşünmüştüm ama onu tespit etmek için biraz daha zamana ihtiyaç var, şu an her şey normal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.