Şimdi Ara

VİCDAN AZABI ÇEKİYORUM YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben kendımı bılen bırıyım hiç kimseye kötü bir nıyetım yok şuana kadar hiçbir hırsızlık yapmadım ama benim mert diye bir arkadaşım vardı çocuk tam bir şerefsizmiş gerçekten en kötü insanlardan biri çıktı okuldayken duvar kenarında oturuyoduk montlar var sınıftada emırcan diye cocuk var onun montu vardı bende canım sıkıldıgından cocugun cüzdanınını cıkardım hanı bendede hata var ama hırsızlık yapmak ıcın degıl ınanınkı bırbırımızı tanıyoruz zaten öylesine cıkardım içindekılere bakıcam mertte içindekı 10lirayı aldı hemen sonra paylaşırız dedi ben ilkten bişey diyemedım keşke deseydım ben almadım parayı dediğim gibi sonrakı gun 3 lira lazımdı verırmsın dedım merte oda verdı ama keşke almasaydım ya sonrakı gunler çocuk sınıftakı bir çok kişinin parasını çalmaya başladı montlarda 20lira 50lira 100lira müdür yardımcısı gelmeye başladı hırsızlıktan dolayı bende mert oldugunu bılıyodum ama söyleyemedım başım yanmasın dıye çunku o 3lirayı aldıgım için :( çok vicdan azabı çekıyorum arkadaşlar arkadaslıgımı kestım cocukla hemen nolur yardım edın ya

• bu arada olay yaşanalı 3 ay oluyor ve hiç bir zaman aklımdan çıkmıyor çok rahatsız etmeye başladı
  • hocaların yada okulun email'i gibi bişeyi vardır. oraya sahte bi hesapla kimseyle kötü olmak istemiyorum sınıfta hırsızlık yapan kişi budur kendisini izleyin montlardan çalarken gördüm ama söyleyemedim. diye mail at ve kimseye söyleme onlar o çocugu izlerler yada sınıfa ispiyoncu çocuklar olur yakalarlar. yada en kötü ihtimal videoya çekiceksin montları kurcalarken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 4 Nisan 2020; 16:12:54 >
  • Hiçbirini yapamıyorsan bi dosya kagıdına yaz detaylı ögretmenler odası yada mudur odasına bırak kamera yoksa
  • valla bunun için bile vicdan azabı çekiyorsan harbiden temiz birisiymişsin arkadaş
  • Kerem0559 kullanıcısına yanıt
    ya hani o cüzdanı hiç çıkarmasaydım o gun o paraların hıcbırı çalınmıcaktı ben onu dert edıyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: jerula limbaw

ya hani o cüzdanı hiç çıkarmasaydım o gun o paraların hıcbırı çalınmıcaktı ben onu dert edıyorum :(
    arkadaşin senin gördüğünden öncede çalıyormuş belliki de kimse ayıkmamış sadece. senin yüzünden başlamamıştır. Sen ispiyonla huzura er.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    zaten okul bitiyo olay olalı süre geçti üstünde bide ispiyonlasam benim bildiğimi biliyo artı olarak kanıt yok suçlamaklada bundan sonra bir şey değişcegını sanmıyorum o ilk başta çaldığın paradan 3lira bende aldım almaz olaydım benimde başım yanar diye korkuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.