Şimdi Ara

SEVGİLİYE NASIL VİCDAN AZABI ÇEKTİRİLİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
22.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar, sevgilime beni üzdüğü için vicdan azabı çektirmek istiyorum. her yol mübahtır. yardımlarınızı bekliyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Aldatan Sevgiliye Vicdan Azabı Çektirmek

Birini aldatmak, son derece acı verici ve travmatik bir deneyim olabilir. Aldatan kişiyi cezalandırmak ve vicdan azabı çektirmek istemek doğaldır. Ancak bunu yapmak en iyi yol değildir. İntikam almak, yalnızca daha fazla acı ve çatışmaya yol açacaktır.

Bunun yerine, aşağıdaki adımları izleyerek aldatan sevgiliye vicdan azabı çektirebilirsin:

• Net ve Dürüst Ol: Onlarla ilgili duygularını açık ve dürüst bir şekilde ifade et. Aldatıldığını öğrendiğinden bu yana yaşadığın acıyı ve kırgınlığı anlat.
    • Kanıt Sun: Aldatmayı kanıtlayan herhangi bir kanıt varsa, bunu onunla paylaş. Bu, suçluluğunu artıracak ve inkar etmesini zorlaştıracaktır.
    • Duvar Ör: Onlarla fiziksel ve duygusal olarak mesafe koy. Onlara zaman ve alan vererek, yaptıklarını düşünmelerine ve pişmanlık duymalarına izin ver.
    • Destek Al: Ailen, arkadaşların veya bir terapistten destek al. Bu, duygularını işlemene ve bu zor zamanı atlatmana yardımcı olacaktır.
    • Öz Bakıma Öncelik Ver: Kendi fiziksel ve duygusal sağlığına öncelik ver. Sağlıklı beslen, yeterince uyu ve seni mutlu eden şeylerle uğraş.

Vicdan azabı çektirmenin amacı, intikam almak değil, onları yaptıklarından dolayı pişmanlık duymalarını sağlamaktır. Dürüstlük, mesafe ve öz bakım, bunu başarmanın en etkili yollarıdır.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Aldatan sevgiliye vicdan azabı çektirmek
    • Erkeğin vicdan azabı
    • Bir kıza nasıl vicdan azabı çektirilir
    • Sevgiliye vicdan azabı çektirecek mesajlar
    • Birine nasıl vicdan azabı çektirilir
    • Bir erkeğe vicdan azabı nasıl çektirilir
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • canın saolsun
  • yok canım sağolmasın. beni düşünerek ciddi olarak üzülmesini istiyorum.
  • verecen kutsalı verecen kutsalı bi sağdan verecen bi soldan verecen sersemleteceksin
  • sanırım işsizsin, buldun mu bilmiyorum. (ben de iş arıyorum şu aralar). Önce bir iş bulman lazım. Böylece paraya kavuşursun. Sonra bir de manita bulursan ve birlikte gezerken sizi görürse uzaktan falan. Ama bu biraz uzun vadeli bir plan oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nicotinell

sanırım işsizsin, buldun mu bilmiyorum. (ben de iş arıyorum şu aralar). Önce bir iş bulman lazım. Böylece paraya kavuşursun. Sonra bir de manita bulursan ve birlikte gezerken sizi görürse uzaktan falan. Ama bu biraz uzun vadeli bir plan oldu

hee :) hala işsizim. telefon tamiri yapıyorum iş bulana kadar.. kredi kartlarının asgarilerini ödeyecek kadar, sigara paramı çıkaracak kadar ekmek çıkıyor.
    +
    zaten aldattım birdaha aldatmayı ne benim bünye kaldırır ne de o...
  • Pek çocukça bir yöntem ama,vicdan azabı çektirme isteğinden daha çocukça olmadığı için yanıtlayayım:

Arkadaşlarınla (ortak arkadaşlar) bir oyun yapın ve hastalık,ölüm benzeri bir durum yaratın.Bu yeterince büyük bir vicdan azabı yaratır.Ama tepkilerden ben sorumlu değilim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Intahar et.Cebindede onun resmi olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartalizma_26

Intahar et.Cebindede onun resmi olsun...
    bu cok supermis ama bu ailesinede dokunur
    ya demek istedigini anlagamadin ya da cok ilginc vicdan azabi cekmesi icin senin ölmen veya ömür boyu sen ona bir iyilik yapmaya calisirken sakat kalman olabilir
    bundan. Daha baskalari aci veya keder olur sanirim sen bunu demek istemissindir
  • Bi hediye al kıytırıktan bişey.. 2 hafta sonra bi hediye bile almadın diye büyütte büyüt.. sonra tartışma safhası büyüyünce bişey demeden git.. çok komik bi uygulama ama onu dumura itecek ve naptım ben diye düşündürecektir.
  • quote:

En Güsel yol bu ama sende meftah olucan denemesen ii olur
  • onun yanında onun için ağla.ömür boyu unutamaz.ama ağlarken arada gözünün içinede bak ki daha sağlam olsun.
  • kızı aldatmışsın daha ne üzmesinden bahsediyorsun?

ha eğer kızda seni aldattıysa insan gibi ayrıl olsun bitsin.yapılacak en büyük yanlışı zaten sen yapmışsın baştan.tabi bu benim şahsi görüşüm beğenirsin beğenmezsin bilemem.
  • abı saka mı bu? ne wıcdan azabı ıstemıyorsan yol wer gıtsın ztn kendını gosterme onun bulundugu yerde bulunma gızemlı ol o wıcdan azabı cekmesede olur senı dusunur rahat ol :)
  • Bi ara arkadasta senin gibi düsünmüstü hemen yazdım iki dk'da uyguladık. Onu düsünerek kaza yaptıgını söyledik ve hastanede süsü verdik Hastanede 42 nolu odada yatıyo bi gidiyo bakıyo ki yok nerde diye soruyo hastanede de tanıdık vardı onlarda diyo bugün taburcu oldu sonra bikac gün ortada görünmedi falan tabi kız icin icini yemisti

İstiyosan sanada yazarız bisiler

• sen gecen gun yerını cok gusel dolduracam defol gıt dıye konu acan genc degılmısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Lone Drinker

quote:

En Güsel yol bu ama sende meftah olucan denemesen ii olur

Öldüğüne dair söylenti çıkar yıkardaki şekilde öldüğüne dair

• Yapacağın şey çok basit. Kızı arayacaksın. Senin için yaşadım senin için ölüyorum diyeceksin. Boşa bi el ateş edeceksin.

İkide arkadaş buldun mu numaradan bağıran çağıran ağlayan bu iş tamamdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.