Şimdi Ara

Vice City: Bittide benmi farkında deilim:) (BITTI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • devil666 save gönderebilirsen memnun oluruz
  • aynen abicim galeriyide bitirdim arabaları buldum kyodum gene bı numara yok ya kıl oldumz
  • aynen abicim galeriyide bitirdim arabaları buldum kyodum gene bı numara yok ya kıl oldumz
  • şu adresi bir tıkla yardımı olacaktır
    http://faqs.ign.com/articles/381/381510p1.htm<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by sebenlim</i>
    <br />takildim kaldim boş boş geziniyom şehirde :)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
  • strip clubdan gorev alamiyorum napacas ne edecegiz oyun o yuzden bitmiyor herhalde bide askeri alanda helikopter yok zannederim bu missionlar bitmediginden. bi cozum yolu bilen varmi?
  • bEN şehirdeki heryeri aldım ama oyunu bitirmek için araba plazasını alıp istenilen tüm arabaları oraya götürmek şart oyun hala bitmediyse evlerde satın alın ama haritadaki tüm iş yerlerine sahip olmaznız şart dondurmacı görevi şart değil ama orayada sahip olmak zorundasınız ve yine plazadan düzenlenen araba yarışlarıda zorunlu değil bütün söleyebileceklerim bunlar eğer hala bitmediyse new topic atın yardımcı olmaya çalışırım bu arada askeri camp mıdır nedir oradaki heli kullandım çok dehşet havada başka bi heli ile çarpışıp patladım ancak...
  • BU arada oyun buglu felan değil oyunun sizden istdiği heryere sahip olup görevleri bitirmeniz ama dondurmacı görevi şart değil bide isterseniz araba yarışlarına katılmayabilirsiniz ama istenilen araçları getirmek şart sanırım 6 araba var zaten bulmasıda çok kolay eğer tüm yerleri aldıktan sonra tel çalarsa size printe sonynin baskın yaptığı söylenecek ve sizde direk oraya gideceksiniz zaten sonra motolu sonynin adamlarını kovalıyosunuz ve zenci gardaş bizi malikaneye çağrıyo ve sony ile tuzak kuruyo ikisini ve bi ordu adamını öldürünce credist geliyo heleşükür 1 haftadır bu yazıların çıkmasını bekliyodum ve sonunda çıktı
  • Ben toplam 13 yer satın aldım bunların içinde dairelerde var ama dairelerin alınması şart değil herkeze eğlenceler yardımcı olabildiysem ne mutlu isteyene save gönderiyim...strip clubun görevi yok zaten sen bana nereleri aldın ve hangilerinin görevini bitirebildin bide tel. görevlerini bitir çok kolay...[ban]
  • dostum strip kulupte görev falan yok satın aldıktan sonra sadece bir odaya girip bir kadının garip striptizini izliyorsun sanırım 500$ kadarlık izlemen gerekiyo ve oradan para kazanmaya başlıyorsun
    ben oyunda herşeyi bitirmeme rağmen oyunda hala %62 ilerlemişim vede rating kısmında untrust worthy (-421) yazıyor ne manaya geldiğini bilen varsa ve kendi oyunlarında ne yazıyorsa buraya yazsınlar teşekkürler.[cptn]<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by sebenlim</i>
    <br />strip clubdan gorev alamiyorum napacas ne edecegiz oyun o yuzden bitmiyor herhalde bide askeri alanda helikopter yok zannederim bu missionlar bitmediginden. bi cozum yolu bilen varmi?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
  • togepi , ab,c,m heryer benim , 6 adet arabayıda goturdum tamamladım ama halen tık yok eheh

stripti kulubunden dondurmacıya kadr heryeri satın aldım hatta garajı bile satın aldım
  • strip club görevi felan yok sadece satın alcan sen bana oyunda satın aldığın ve görevlerini bitirdiğin heryeri yaz sana yardımcı olayım hadi güzell kardeşim herkes bitirsin şu oyunu...
  • strip clubun görevi yok zaten sen bana nereleri aldın ve hangilerinin görevini bitirebildin bide tel. görevlerini bitir çok kolay...
  • arkadaslar en sonunda oyun bitti yani creditsi gordum
    ama hala bir tane arabayi bulamadim zannedersem onun yuzundende apachi helikopter ortaya cikmadi.
    bulamadigim araba espantasomu oyle bi adi varyok meret yaw.
    sisin buldugunuz arabalarin icinde bu arabada varmiydi yoksa oyun bana ozel kıllıkmı yapiyor :)
  • Togepi
    yapılcak son görevden önce save in varsa gönderirmisin?
  • bende oyunun bitmiş save'i var isteyene gönderiyim
  • yaa esperantos şu impalaya benzeyen geniş araba bide gta3ün kapağında vardı hatırlayamadıysan artık yuh sana ii eğlenceler
  • esperantos yanlış hatırlamıosam şehrin kuzeyindeki katlı otopark da bol mıktarda var.. ben ordan aldım yane...

Togepi abicim striptiz , malibu, printworks,film studio,dondurmacı, taxi,araba galerisi,ve alınabilcek tüm evler her bişi aldım abicim
    her görevidide bitirdim ama hiç bişi yok boş boş dolanıos
  • Eeeeeeeeeeeeeetttttttt sonunda bitti yaw, he bişi benimdi ama , striptiz kulub une gidip 500 usd kaybedene kadar oturdum ızledım karıyı sora oradanda para kazanmaya başladım
    dışarı çıktım küt t3elefon çaldı ve son 2 görev ide aldım yaptım eheh
    ardından tabiki cobra ya koştuk:P
  • yaw ben garajdaki iki arabayı bulamıyorum. bi tanesi pizzacı motouru olan pizza boy diğeri de bag-g-age diye bişey. ama pizza boy un önünden 50 kere geçmişimdir. arayınca bulamıyorum (Hep öyle olur). bana arabayla motorun yerlerini söyleyebilirmisiniz?
  • Beyler V nin orada bir şey para kazandırmaya başladı bana .. vance de ortalarda görünmüyor.. Kurukafanın görevlerini yapıyorum daha..VRock yani..Görev alıp oyunu akıtmak için illaki bir yerler mi satınalmam gerekiyor?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.