Evet öyle acharad... bende para yok sadece dondurmacı görevlerini yapıyorum da onun sonu yok ki? Ayrıca oyunu bitirmek isteyenler ;
Unique Jumplar var 36 tane felan yaptınız mı?
2 tane yaptım daha..
pizzacı motoru buldum. ama şu bag-g-age arabasını bulamadım. bi yardım edinde bitireyim şu oyunu. bide film sütüdyosu var demişsiniz. o nerede? ben öyle bir yer satın almadım. Bide araba galerisinin ilk listesini tamamlayınca para kazanmaya başlıyorum. 2. listede daha çok para veriyor ama 3. listedeki bag-g-age arabasını bulamadım. yoksa ben mi yanlış okuyorum.
ya baggage arabası bildiğimiz havaalanındaki bagaj arabaları ve o listeden sonra zorlanacağın diğer araba ise caddy oda golf arabası film stüdyosu ise downtown daki silah dükkanının olduğu köprüden diğer adaya doğru geçerken sağ tarafta.<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by doganyasin</i> <br />pizzacı motoru buldum. ama şu bag-g-age arabasını bulamadım. bi yardım edinde bitireyim şu oyunu. bide film sütüdyosu var demişsiniz. o nerede? ben öyle bir yer satın almadım. Bide araba galerisinin ilk listesini tamamlayınca para kazanmaya başlıyorum. 2. listede daha çok para veriyor ama 3. listedeki bag-g-age arabasını bulamadım. yoksa ben mi yanlış okuyorum. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
golf arabası için "betterthanwalking" yazın bide bendeki save bitirilmiş ne yapcan ya neye gerek
para tahsilatından bıktım milyon dolarlarım var garajlar full binaların hepsi benim motodromdaki tüm yarışları kazandım valla sıkıldım silsemmi acaba
aynı benimki de..silcem ben..
bi tek arada bir motorsikletle turlamayı seviyorum arada birde commanche kaçırıyorum o kadar :) sırf bazen arkadaşlar geldiğinde oynuyorlar diye silmiycem :P
yaw bu oyunlar boyle bitirince tum zevkin kaciyo. motorlar 600 derc e donebilen varmi bu arad 200o dolar para veriyo ziplama yerine gelin yarşyolda direksiyonu kırın havada 2-3 tur donuyo meret. artistik hareketler biraz da olsa oyuna renk katiyo
comanche deil lem apache ehuehueu generals mı lem bu
olmuyo ama onun ismi hUnter :p ne saçmalıyonuz yaa bildiğin apache
HERKESE SELAM SİZLER BU OYUNU OYNADIĞINAZA GÖRE TR YAMASI VARDIR.BEN NETTEN ÇEKEMEDİM BRİ SORUN VAR GALİBA.SEVABINA asik_shakespeare@hotmail.com ADRESİNE GÖNDEREBİLİR MİSİNİZ?
Bir stunt yapıyorum bir şehri geziyorum boş boş bir de tahsilata çıkıyorum gerisi boş.. Nasıl bitirecem ben bu oyununya!!
Garaj felan da aldım daha ne yapayım..
3 milyon dolar yaptım da iyice sıktı be..
memorial stadion var downtown'ın yukarısında saat 8 oldumu git oraya üst kapıdan gir motocross,nascar çarpışma benzeri yarışmalar oluyor onlara katılırsın
en sonunda bitirdim oyunu,ne romantik bitiyor ,) gözlüklü elemanla otantik bi kamera açısıyla konuşup ne kadar güçlü oldumuzu konuşuorus sonada film bitimi gibi oyunu yapanların isimlerini görüyorus... şimdi oyun bitti peki ne yapıcaz? yani çıkarmıki bunun ek misyonları vs... oynamaya doyamadım çünki yaw :(((
commache bir tek generalsdemi var :P <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> comanche denilen sey aslında apache dir.nasıl generals da hummer a humvee deniyosa apache ye de comanche demişler YANİ OLAY TELİF MESELESİNDEN İBARET
Acharad, oyunu bitireli 1,5-2 ay oluyo, o yüzden tam olarak hatırlamayabilirim. Alacağın yerler, Büyük Villa, Malibu bar , dondurmacı, araba galerisi, striptiz bar, taxi şirketi, 1 ev, 1 otel, liman ve film stüdyosu. Bunları aldıktan sonra çatısında helikopter olan büyük villada herkesi öldürüyosun sonra oyun bitiyor. Sen sanırım araba galerisindeki listeyi yapmadın. Birkaç arkadaşım var onlarda oraya dikkat etmemişler. Duvarda bi liste var orada yazılan arabaları sırayla collect ediyosun. Sonra oradanda günlük para kazanmaya başlıyosun. Bu arada "Hidden Pack 21 of 100" yaptım oyunu bitirene kadar. 100'de 100 yapan var mı bilmiyorum ama oldukça zor olmalı. Saygılar...