bütün görevleri yaptım hatta her yeri satın aldım görevlerini yaptım ama bi numara yok hala dolanıos:)
GTA3 dede böleydi ama karıyı kurtarınca oyunun bittini annıodun... bunda ben çakamadım oyunun bittiğini? eheh [bgdnc2]
eğer malikanede lance ve diğer mafia babasını temizlediysen oyun bitmiştir friends encounter dı galiba son bölüm zaten oyun bitince credits çıkıyo yaw :))
haydı yok da ben bizim zenci kankayı öldürmedim (lance) hta3 de credits çıkdıydı bunda nıe cıkmadı lan dıodum kendi kendime neyse dalayım bi vice city nin altını üstünü getireyim:) saolasın
az önce print hede hodo yerinide aldım oranında görevlerını bıtırdım sora sonny mıdır ne denyodur o tel le aradı ama bı halt olmadı yaw striptiz kulbune kadar herşeye el koyduk ama ı ıhh yok bi haraket dolanıos boş boş heh kıl durum
:) Bu da güzel
olum malibuda 120000 dolara acıllan yerdden sonra end denen bir bölüm var tuzaga düsürülen yerden sonra p bölümden sonra bittiyor herhalde senin basina gelen banada oldu oyuna bastan basladim su bütün arabalari bulacagin yere git hiç bitmiyor duvardaki yazi daki arabalari bulacan
haydiii oyunada yeniden başlanmazki ühühü... biraz daha kurcalayayım bakim şimdi... alalalal
yok kardaşım bu oyun bug lı kesin kanaat getirdim.. bi şekilde bi sorun oluştu ama çözemedim hrrrrrrrr. print e felanda gidiorum ama mısson kalmadı artık hiç bi yerde yapacak ... endi evimdede bişi yok hey allam.
@meydey bütün arabaları bulacağım yer ney bakem ya, annıyamadım
THNX
BUGLI OYUN BRAVO
yaw bende topic açıcaktım. bende önce davranmışlar. trojan voodoo dan sonra görev kalmıyor. aylak aylak dolaşıyorum. başka ne yapmam gerekiyor?
valla yeni baştan oynamak gerekiogibi gözüküo... ama hiç çekemem özellikle bazı bayık görevleri bida hey allam
Bişeyi eksik yaptınız herhalde, görevleri illegal şekilde bitirmek bir de oyun esnasında +25 yapınca bütün mission iptal oluyo aslında uyarı çıkmadan oyun bitmiyo. Sapıklara duyrulur:) Normalde bitmesi lazım yani. Saygılar...
evet buldum. satın aldığın yerlerden görev veriyor.malibudada görev veriyor. polismerkezini falan basıyorsun. arabalarla kapışıyorsun ama o bölümde bug var. yamasını indrdim bakalım ne olucak.
şehir de almadığım yer kalmadı. atladığım bir yer mi var acaba. satın aldığım yerler : konak,malibu,matbaa,dondurmacı,araba galerisi,taxi şirketi,ev, bide limanda tekne falan. phill lede işim bitti. ama oyun hala daha bitmedi. En son (Tr yama ile) cabmageddon diye bir bölüm vardı orayı bitirdim. zaten görevini bitirdiğim yerler para veriyor. ama hala daha credits benzeri bişey çıkmadı.
GTA biter mi bee..Ber hilesiz 5 milyon dolar yaptuım orada..
ben malibu club+ limandaki bot yeri+ sinema stüdyosun da ki tüm görevleri yaptım ayrıca araba galerisindeki istenen tüm arabaları getirdim en son print denen yeri aldım buranında görevlerini bitirince otomatikman mafia lideriyle papaz olduk v.s. lance sattı beni ikisinide öldürdüm ve oyun bitti bir çırpıda :((
dostum oyunda daha olan birçok bölüm var mesela haritanın üzerinde satrançtaki vezir işareti gibi bir işaret çıkyor cafedeki adamın işlerini yapıcaksın ve de insan şeklinde bir işaret çıkıyor bundada koca memeli kadının tekinin işlerini yapıyorsun...
hmm burda söylenen herşeyi yaptım! bir tek şu araba galerisini almadım sanırım o nerde yaw...? olaya bak:)
havaalanina yakin biyer hemen kenari. ya ben orda esperantomu ne o arabayi bulup goturemedim neye benziyo bu alet yaw ?