Manyetik akı ve sığaç sorularını yanlış yapmış olmasıyla kesinleşmiş olan yargıdır. Tıp lobisi bir bireyi daha kazanmıştır, aramızda olmandan mutluluk duymaktayım |
Bildirim
Manyetik akı ve sığaç sorularını yanlış yapmış olmasıyla kesinleşmiş olan yargıdır. Tıp lobisi bir bireyi daha kazanmıştır, aramızda olmandan mutluluk duymaktayım |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sabah ''50k yapıcan loser'' diyenler, annesine babasına 3.mezunluk için ağlamakla meşguller |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
DFGFNUDŞTQELKEUWHLŞQETKUEYŞTLRHUETŞLKEYUTERLKU ÇOK GÜLDÜM |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tıp12341234 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
valla bilmiyorum ama saatlerdir geri dönmedi foruma, sıkıntılı bir durum olduğunu düşünüyorum |
yine enayilikler peşindedir max victa işte ya da köpeklere kemik atıyordur < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FED76F1B8 -- 19 Haziran 2023; 0:17:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BEN HAKLIYDIM BEN!HAKLIYDIM!O SORULARDA! gururumla yanlış yaptım ve tam feni fulleyecekken tıpa mecbur kaldım ama yapacak bir şey yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam sığaç sorusunu da yanlış yaptınkine |
III. Flaş ışığının patlamasıyla birlikte sığaçta depolanan yük azalmaya başlar. bu cümlenin doğru olduğunu kimse bana söylemez ilk önce yük azalmaya başlar sonra ışık patlar bu cümle yanlış o yüzden |