Şimdi Ara

Victor aldım :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam klavyesi dar diyorlar aiz nediyorsunuz?Bide genellikle victor ürünleri MQ oluyor HQ ile aralarındaki var nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavye benim için normal genişlikte yada bana öyle geliyor olabilir çünkü bir önceki bilgisayarım 13" subnotebook pc idi. Dediğin mq hq olayını da bilmiyorum açıkçası bence hq :)
  • Mucachoo kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam

• hq= high quality. işlemci içerisinde kullanılan transistörlerin yüksek tdpye dayanıklı olduğunu gösteriyor.
    mq=medium quality. orta seviye kalite. yine işlemci içinde kullanılan transistörlerin orta seviye tdp ye göre seçildiği, yüksek frekanslarda çalışmasının aşırı ısınmaya neden olabileceğini.
  • Sadece sıcaklık açısından mı bir dezavantaj olur ? bilgilendirme için teşekkürler.
  • ya x550jk ya bunu alıcaz hayırlısı bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dersinizEMRE -- 5 Ocak 2015; 11:10:18 >
  • Victor marka leptop aldında bozulursa servisi nerde varda göndericeksin? Hiç bir yerde Victor servisi görmedim.Bir yerde var diye duymuştum tabi.Bide leptopları çok iyi ama neden ucuz bu marka benim hep aklımı karıştırıyor.Bu arada ss atarmısın
  • mstftrl M kullanıcısına yanıt
    bir siteye bakma zahmetinde bulunursanız veya konulara göz gezdirirseniz cevabı bulabilirsinizhttp://www.victor.com.tr/destek/

nedense herkes atıp tutma meraklısı bunlar hakkında.gözlerimle gördüm servis var beyler kesin bilgi yayalım
  • Bende victor alma taraftarıydım.Kötülemek için söylemedim.Nedense olay çok ilginç yerlere döndü.Şuan elimde casper var çok garip
    kötü birşey demedim espiriye vurdum zaten.ama siteye girip bakmak çok da zor olmamalı haksız mıyım?
  • Sitesine baktım zaten zamanında araştırmıştım.Anlamadığım şey sistemleri o kadar iyiki.Peki neden bukadar ucuz diye insan bir şaşırıyor.Mesela monster markasıda öyle.Ama bunun kadar değil.Gerçekten çok iyi bir marka bundan sonra umarım banada nasip olur Bu arada güle güle kullan.
    hocam aslında karşılaştırınca aynı fiyata geliyorlar nerdeyse monster da 15.6 inç gtx850m li model yok. 500gb hdd ve i5 seçeneği de yok. victor bu eksiği farketmiş olmalı bunları eklemişler.oyun oynayan adama i5 yetiyor zaten fiyattan kısmak için en iyisi.hem de özelleştirme konseptine daha uygun sanki

sağolun, ben alalı 3 ay kadar oldu heralde zaman çok çabuk geçiyor.

• Keşke tamamen özelleştirme olsaydı mesela o MODEL full hd onun yerine sadece HD bir ekran koyulsa fiyat daha fazla düşer iyi olabilirdi

• _Khal Drogo_ kullanıcısına yanıt
    hd ekran koyduktan sonra ne anlamı kalır ki? zaten özelliği Full HD IPS ekran olması
    alt segment gaming ürünleri de olsa bence Full HD gereklilik. ha tercihe sunulabilir miydi? evet.ama ekran kasayla birlikte geliyor.onun için clevo dan öyle sipariş vermeleri gerekirdi. sanırım büyük çoğunluğu düşünmüşler burda. ama bence gtx850m i hd ekranda ziyan etmeye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

hd ekran koyduktan sonra ne anlamı kalır ki? zaten özelliği Full HD IPS ekran olması
    alt segment gaming ürünleri de olsa bence Full HD gereklilik. ha tercihe sunulabilir miydi? evet.ama ekran kasayla birlikte geliyor.onun için clevo dan öyle sipariş vermeleri gerekirdi. sanırım büyük çoğunluğu düşünmüşler burda. ama bence gtx850m i hd ekranda ziyan etmeye gerek yok

Valla ne yalan soyliyim ekran kartına aşık oldum yanında tüplü ekran bile verseler alacak durumdayım 1800 1900 civarları da pahalı geliyor 1500 denk gelse koşarak sipariş vereceğim

• _Khal Drogo_ kullanıcısına yanıt
    1500 liraya gtx850m nin jantı bile alınmıyor şaka şaka 840m alınıyor
  • Servis konusunda eleştiride bulunan arkadaşıma sesleniyorum bir markanın servisinin iyi olması demek o servisi her yerde görmek demek değildir bence. Victor ürünleri kapınızdan aldırıp servise götürüp kapınıza teslim ediyor bu sebeple ben servisi görmesem de olur. Marka konusuna takılmayıp Victor almak çok akıllıca bir tercih diye düşünüyorum. Casper - Acer- Packard Bell vs. den ise Victor fiyat performans ve kalite olarak daha iyi diye düşünüyorum tabi model bazında değişiklik olabilir bu yazdığımda. Aslında esas olay elinizdeki para ve beklentiniz. Benim elimdeki para ile beklentim ile doğru orantılı olan bu marka idi ve beklediğimden çok iyi çıktı. Önyargılı olmayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mucachoo -- 5 Ocak 2015; 18:11:02 >
  • Mucachoo kullanıcısına yanıt
    Hocam cihaz için yorumlarınız ne yönde Isınma performans vs klavye kullanımı uzun Kullanım deneyiminizi paylaşırsanız memnun oluruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayirli olsun hocam son cikan oyunlar hight ta aciyor degil mi? deneme sansiniz oldu mu?

• bienvenue B kullanıcısına yanıt
    Buyrun

https://m.youtube.com/channel/UCpGLGQlwYJN5dT-oDFoOp5w

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.