Bildirim
Victor aldım :D
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hayırlı olsun... -
Hayırlı olsun . Takipteyiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mucachoo
Arkadaşlar uzun araştırma ve tavsiyeler sonucu dün Victor Gaming Machine aldım. Bu gün ürün kargoya verilecek umarım yarın elime ulaşır ve inceleme videosu yüklerim ayrıntılı merak ettiğiniz herşeyi yazarım. Aldığım seri G451.
hayırlı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halloven -- 25 Aralık 2014; 9:33:02 > -
Arkadaşlar bilgisayar elime biraz geç ulaştı, ilk izlenimlerim şöyle:quote:
Orijinalden alıntı: hallovenquote:
Orijinalden alıntı: Mucachoo
Arkadaşlar uzun araştırma ve tavsiyeler sonucu dün Victor Gaming Machine aldım. Bu gün ürün kargoya verilecek umarım yarın elime ulaşır ve inceleme videosu yüklerim ayrıntılı merak ettiğiniz herşeyi yazarım. Aldığım seri G451.
hayırlı olsun
Performans ve fiyat olarak inanılmaz diyebilirim.
Parça kalitesi kasa olarak bana düşük gelmedi aksine hiç fena değil.
Isınma, sürekli fan açma gibi bir durum da yok.
İşletim sistemim W 8.1 Pro orjinal full güncelleştirme yaptım.
Driver cd leri tatmin edici.
Film ve oyun performansı tam istediğim gibi hatta üzerinde.
Kendi adıma iyi bir tercih yapmışım düşünüyorsanız, kararsız iseniz direk alın düşünmeyin derim.
-
Hangi modelini aldınız ? -
Hayırlı olsun ne kadara aldınız -
victor çok sorun çıkartırıyor diyor bir ay sonrasında sende yaşarsan haber et ? -
Ben G451 modelini aldım, hdd istemedim ssd harddiskim var onu takmak için. Fiyat olarak 1.807 tl ye geldi hdd çıkınca. Geldiği günden bu yana film,oyun günlük internet olarak kullanıyorum, ısınma veya fan sesi yok. Millet bilmediği için kötülüyor alıp kullanırsanız kesinlikle pişman olmazsınız. Oynadığım ilk oyun Skyrim ultra ayarlarda oynuyorum ek ufak kasma takılma yok ısınma normal derecede var. Kasa kalitesi filan iyi milletin kötülemelerine bakmayın arkadaşlar ben uzun süre bilgisayar aradım gidipte ekranı Full hd olmayan bilgisayara sırf asus diye para vermeye kıyamadım iyikide vermemişim ekrana bakınca tatmin oluyorumoyun oynarken film izlerken kaliteyi fark ediyorum. Müşteri hizmetleri çok ilgili sipariş sırasında ve sonrasında hiç sıkıntı yaşamadım, sadece ürün geç geldi kargo ile ilgili olarak o kadar.quote:
Orijinalden alıntı: X-Kerem
victor çok sorun çıkartırıyor diyor bir ay sonrasında sende yaşarsan haber et ?
-
Hayirli olsun bro -
Ürün yurtdışından mı geliyor yoksa parçalar Türkiye de bi birleştiriliyoe
birleştiriliyor
Yurtdışından geliyorsa vergi alınıyor mu -
Son bir soru ustam w8.1 muhtemelen kurulu korsan kurulu olunca sıkıntı yaşadın mı ben msida çok sıkıntı yaşadım geri iade ettim ailemle bu Yüzden tartıştık freedos alma konusunda bu sefer freedos alma diyecekleri kesin o Yüzden sordum. -
Bende almayi dusundugum pcler arasinda msi ge60 yada bu bakalim hangisini alicaz . yukardaki arkadasin alicagi cevabi bende merak ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dersinizEMRE -- 3 Ocak 2015; 3:25:38 > -
Şuan dolar yine artışta Víctor dolar kuru üzerinden satış yaptığından biraz beklemek mantıklı olacak hergün kontrol ediyorum siteyi git gide 3bine doğru gidiyor istediğim model -
w 8.1 orjinal var bende hiç bir sıkıntı yaşamadım. Korsan olsada bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Ben akademisyenim bize üniversitemiz windows u ücretsiz orjinal dağıtıyor o sayede yükledim. Çok düşünmenize gerek yok bence açık ve net söylüyorum fiyat performans olarak bir numara victor dur tartışmasız. Parça kalitesi de kesinlikle düşük filan değil buna da emin olabilirsiniz. Kötüleyen arkadaşları duymazdan gelin bazı insanlar ömürlerini markalara bağımlı olarak yaşar bazıları ise yeniliklere açıktır bu bununla ilgili ve tercih meselesi, duvarlarınızı yıkın pişman olmayacaksınız.quote:
Orijinalden alıntı: Zafer1912
Şuan dolar yine artışta Víctor dolar kuru üzerinden satış yaptığından biraz beklemek mantıklı olacak hergün kontrol ediyorum siteyi git gide 3bine doğru gidiyor istediğim model
-
Bildiğim kadarıyla parçalar yurtdışından geliyor montaj istanbulda gerçekleşiyor. -
Hayırlı olsun hocam...Isınma konusunda bi sıkıntı varmı? -
Ben full hd film izlerken ve oyun oynarken çok aşırı bir ısınma kesinlikle olmadı. Sol elimin altında zaman zaman çok hafif bir ısınma oluyor bu da oyunları ultra ayarlarda oynarken normal sanırım. Normal kullanımda fan bile açmıyor.quote:
Orijinalden alıntı: FRKN_01
Hayırlı olsun hocam...Isınma konusunda bi sıkıntı varmı? -
Sağolun bilgi için hocam -
Rica ederim. Merak ettiğiniz bir şey olursa cevaplarım iyi akşamlar.quote:
Orijinalden alıntı: FRKN_01
Sağolun bilgi için hocam
Benzer içerikler
- macbook 256 gb yeterli mi
- dell laptop alınır mı
- en hafif laptop
- mimarlar için laptop önerisi 2024
- gt740 4gb oyun performansı
- hx işlemci nedir
- yazılım için laptop önerisi 2024
- en iyi laptop markaları
- honor magicbook art 14
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X