Şimdi Ara

Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
17
Favori
28.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bir de neden asusu değil de bu cihazı seçtiğinizi söylersiniz çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobLucci

Hocam bir de neden asusu değil de bu cihazı seçtiğinizi söylersiniz çok sevinirim

full hd ips ekran olması ve 1tb 7200rpm hdd gibi bir seçenek yoktu başka bir yerde.uzun süre takip ettim parayı toplayana kadar.güven verdiler ben de iyisi varken niye almıyım ki diye düşündüm.beyin bedava dedim aldım
  • Çok teşekkür ederim ben de ekledim listeye şu an için asus x550jk bu ve biraz bütçemi zorlayarak msi ge60 arasındayım asusa da ram ve ssd takviyesi yapmayı düşünüyordum zaten yakın bir fiyat çıkıcak msi la diye tahmin ediyorum vallahi bilemedim kararsızım hocam :)

• RobLucci R kullanıcısına yanıt
    Hocam Asus da ayrıca SSD slotu yok ya HDD yi çıkartacaksın ya da dvd yi.Dvd slotu yerine taksan zaten SSD den tam verim alamazsın.Ayrıca Asus, Msi,lenovo da ram, HDD, SSD upgrade lerinde serviste yaptırmanız lazım yoksa garanti gidiyor. SSD nin genel performansa çok ciddi katkısı var bence mutlaka olmalı ama 128,256 gb SSD bile oyunların boyutları film, müzik, fotoğraf arşivini düşündüğümüzde yetersiz gelecektir. Victor da SSD+HDD kombinasyonu bence çok büyük avantaj. 256 gb SSD+500 GB HDD kombinasyonunu ele alırsak işletim sistemi,uygulamaları,oyunları SSD ye kurarız. Film,müzik,video, fotoğraf gibi arşivlerimizi de HDD de saklayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uacellat_62 -- 26 Aralık 2014; 2:52:26 >
  • Çok güzel anlatmışsınız hocam ama ne bileyim sorun yaşayan arkadaşları da görünce forumda çekiniyorum açıkçası

araya karışmak gibi olmasın ama kim sorun yaşamış merak ettim
  • Sürekli dönen fan konusuna denk geldim hocam 801 falan hoşuma gitti ama bildiğin şeytan daha iyidir hesabı sıcak bakamıyorum victora :))

valla çok uzun zaman oldu.bahsettiğiniz konu şuysa ya iade etmiştir ya yenisini almıştır heralde .eğer o arkadaş hala forumdaysa pm at sor ne olduğunu hatırlamıyorum, yalan söylemiyim. başka konu var mı acaba öyle? iade ettiyse zorla mı geri almışlar yoksa sorunsuz mu bunları da sor.

neyse sen bilirsin.şimdi zorla birşey yaptırıyor gibi hissettim.her tarafı kurcalayın bildiğiniz şeytana yakından bakın
  • Estağfurullah hocam olur mu öyle şey :) böyle böyle doğruyu bulucaz :) dediğim gibi ben çok anlamıyorum bu işlerden hani diğer arkadaşlar gibi çılgın testler de yapamam büyük ihtimalle o yüzden belki çok hayati bi sorunu fark edemem ne bileyim bunun gibi benim bilgisizliğim + firmanın yeni oluşu üstüne bi de elektronik konusundaki şanssızlığımla güzel bi combo yaparım diye korkuyorum :)
    Çok teşekkür ediyorum yorumunuz tavsiyeniz için tekrar bu arada :)

hocam hayati sorun olsa ve anlamasanız çok geçmeden ölür.erken ölümün sebebi de belli olur.bilgisiz olduğunuz her konuyu dh ve internetten öğrenebilirsiniz.zaten merak ettiğiniz herhangi birşeyi sorduğunuzda elbet cevap alırsınız. firmanın yeni oluşu diye birşey yok aslında. ben dahil herkes böyle düşünüyordu.sonra araştırınca öğrendim. inselberg bilişim aş, probook, pro2000 gibi isimlerle aslında aktif bir şirketmiş.google da çok şey biliyor.
    tabi victor önceki ürünlere göre daha üst segmente hitap edilmiş.iyi de yapmışlar
  • Aynen benim de aklıma yatmaya başladı gibi biraz daha araştırıp sizin başınızı pmden şişirmeye devam edicem gibi görünüyor :) çok teşekkür ederim yardımlarınız için

önemli değil buralardayım ben bir süre daha
  • asus ile bu bilgisayar arasında kaldım çoğu arkadaş gibi. g451 almayı düşünüyorum hdd seçiminde kararsızım 1tb 7200rpm mi seçsem yoksa 500gb + msata yükseltme kampanyasından mı faydalansam bilemedim. msata ssd diğer normal ssd kadar performans alabilir miyim? msata ile alanlar var mı? düşündüğüm fiyata g701 de alınabiliyor tabi sadece 500gb hdd ile siz olsanız hangisini seçerdiniz ve ekran kartları arasında çok büyük fark var mıdır almaya değer mi yani?
    not: ssd ve msata ssd hakkında pek bilgim yok bir kaç şey okudum ama çok fazla terim var trim mesela. msata direk ana karta bağlanıyor yanlış okumadıysam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarkaryan -- 27 Aralık 2014; 1:56:32 >
  • Bu sorunun cevabını ben de bekliyorum

• msata ssd normal ssd den 4 kata kadar daha hızlı olabiliyor bildiğim kadarıyla. gtx850m ile gtx860m arasında 5 ile 15 fpsye kadar fark olabiliyor bildiğim kadarıyla. Şimdiki oyunlarda çok farketmesede ileride high-ultra ayarları daha çok düşürmenizi gerektirecek. ultra-high takıntınız yoksa tercih edilebilir bence
  • bu kadar hızlı olabilir mi gerçekten? bu msatanın direk anakarta bağlanmasından mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarkaryan -- 27 Aralık 2014; 16:29:08 >
  • Satış politikası olarak bu sloganlarla satılıyorlar genelde. Ne kadar doğrudur bilemiyorum ama 2-2.5 kata kadar çıktığına dair videolar görmüştüm. Daha fazlası bana denk gelmedi
  • Bahsi geçen fark msata ssd ile hdd bölümüne taktığımız ssd arasında değildir bence. PCI-Express olabilir o dediğiniz. İnternet sitesinden hızlarının farkına baktım mx100 m500 den daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaboli -- 27 Aralık 2014; 19:20:42 >
  • Sıkörtıl kullanıcısına yanıt
    Üstteki arkadaş da yazmış normal SSD lerden 4 kat daha hızlı olan pci-Express slotuna takılan SSD ler dir. Msata SSD ler normal SSD lerle benzer performans gösterir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uacellat_62 -- 27 Aralık 2014; 17:52:51 >
  • Olabilir aklımda öyle kalmıştır insanlık hali. Teşekkürler düzelttiğiniz için
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.